Skoči na vsebino
Plati??a
Napisano

tudi so vredu.

Moje so MAT ?rne, tko da ?ist kul pride :P

mene v mat barvi glih ne mikajo, zdej ko si ?e omenu Platinke so mi ?e dvoje padle v o?i :blush: in sicer:

1

2 te so zlo podobne Momo Strike

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plati??a
Napisano

jst imam Tole men so konc hude :bravo:

pomoje res nekaj v tem smislu pa?e na rde?ko F-ko.

tut so mi v?e?, morejo bit pa obvezno temnej?e (mater sm zahteven :P)

kaj pa tole?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plati??a
Napisano

tut js sm bolj za te in so tut najbolj podobne tistim mojim. ?e pa ?e kdo ve za kaj podobnega pa kr nej prilepi link bom zlo vesel vsakega predloga :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plati??a
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kateri karavan
Napisano

Pa tu nima? kaj dost filozofirat, oba sta japonca in sta oba v samem vrhu, tako da enostavno vzemi tistega, ki je tebi oz. tvoji dru?ini bolj privla?en :zvizga:

ampak samo Mazda je 100% delana na japonskem

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kateri karavan
Napisano

oba avtomobila sem vozil 1,8 in nisem cutil potrebe po vecji kubaturi.

verjamem, da firma ne vgrajuje motorjev, ki bi bili neprimerni.

Bom sel se enkrat z obema na testno voznjo.

Hyundai IX35 ima se nekaj kg (od 1450 naprej) vec in se cist spodobno vozi ze z 1,6 motorjem

Sam da ma Hyundai 140 konji?ev, Mazda pa 120 :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kateri karavan
Napisano

Jao, ne vem - ?e oblikovno sta si tako razli?na, jaz npr. niti slu?ajno ne bi vzel Tojote, ker mi je obupna na pogled, mazda je solidna, medtem ko npr. Insignia je pa BO?ANSKA! :danzoman::P

P.S. med japonci oblikovno bi verjetni jaz izbral Accorda tanovga! :ljubezen::rozico:

Accord karavan mi je v?e?, medtem ko sedan varianta mi je velik bolj u?e? prej?nji model.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

H4 LED
Napisano

Sej nimam ni? proti tebi, sam da se folk v de?ju vozi z meglenkami in to ?e pono?i, je pa najbolj zgre?ena logika <_< Sej, re?mo teb je kul, k mal bol? na cesto vid?, sam s tem nasproti voze?e ?e dodatno zaslepi? zaradi "narave" meglenk :angry: Verjem, da hit takmu dolge lu?i prtisnem :glare: Sej ?e samo ime MEGLENKA pove, ?emu so namenjene :vskalo: In brez zamere :P

mah kaka zamera dej nehi, kaj je to :P

nism pa reku v de?ju, ampak v mo?nem nalivu ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

H4 LED
Napisano

?lovek saj bi kaj pokomentiral pa bom raje tihooo! :) Pa ne more? z meglenkam vozit halo!!

To po?nejo v zvezdni dr?avi fu?ine :(

Drga? so pa ?e same meglenke bol za ?minko kot za uporabnost v SLO. Veliko ljudi jih sploh ne uporablja ,tisti ki pa jih uporabljajo na veliko (sploh podnevi in ob jasnem vremenu)so ponavadi ?mekerji,in ostane ?e ??epec ljudi ki dejansko vejo zakaj jih imajo :)

js jih uporabljam samo v mo?nem nalivu in megli

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

H4 LED
Napisano

Pozdrav,

zanima me, ?e je kdo ?e vgradil namesto klasi?nih ?arnic H4 tole ?udo iz Kitajske, kako se obnese in ali ima? kake problemse z na?imi :policaj: ?

http://cgi.ebay.de/2x68er-SMD-LED-H4-12V-L...282119041583742

O tem sm ?e js dolgo ?asa razmi?lju, ampak sm pol ornk pregooglu in sm vedu kolk je ura ;)

druga? jih dobi? tut pri nas, superstrela: http://www.superstrela.com/catalog

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zavarovalnice-katero izbrat?
Napisano

js pa nimam slabih izku?enj z ZM. Ko je o?e ?e mel Seat Cordobo, je ?ou prehitevat traktor, ki ni mel smernikov in je zaviju levo, je podrsu cel desn bok, stolku stransko ogledalo... avto pa je bil porihtan preko zavarovalnice v enem tednu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ce smo ze picajzlasti moras napisat 200 konjev (no moj frend v pristini jih ma kar nekaj vec) 1200 kil, in razporeditev teze cca. 60:40...

na kosovskih cestah + ce je rahlo vlazno sam kihnes pa ze zanasa :)

ima pa ta frend se eno egzotiko in sicer 320is

zdaj je ratal "pomemben" in je kupil se gorenje 335i

drugace pa tak menjalnik ima samo ta M3 (od serije 3)

tole me pa takoj spomne samo na "DRIFTING" :aaaaa::ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ne ne, to mor? napisat dobrih 200 konjev na zadnjih kolesih in 1200 kil. :P Druga?e je pa tale ideja z menjalnikom zakon. ?koda, da tega ne prakticirajo ?e kje. :bravo:

Se pravi, da proti njemu nebi mel ?ans :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.