Pa tu nima? kaj dost filozofirat, oba sta japonca in sta oba v samem vrhu, tako da enostavno vzemi tistega, ki je tebi oz. tvoji dru?ini bolj privla?en
Jao, ne vem - ?e oblikovno sta si tako razli?na, jaz npr. niti slu?ajno ne bi vzel Tojote, ker mi je obupna na pogled, mazda je solidna, medtem ko npr. Insignia je pa BO?ANSKA!
P.S. med japonci oblikovno bi verjetni jaz izbral Accorda tanovga!
Accord karavan mi je v?e?, medtem ko sedan varianta mi je velik bolj u?e? prej?nji model.
Sej nimam ni? proti tebi, sam da se folk v de?ju vozi z meglenkami in to ?e pono?i, je pa najbolj zgre?ena logika Sej, re?mo teb je kul, k mal bol? na cesto vid?, sam s tem nasproti voze?e ?e dodatno zaslepi? zaradi "narave" meglenk Verjem, da hit takmu dolge lu?i prtisnem Sej ?e samo ime MEGLENKA pove, ?emu so namenjene In brez zamere
?lovek saj bi kaj pokomentiral pa bom raje tihooo! Pa ne more? z meglenkam vozit halo!!
To po?nejo v zvezdni dr?avi fu?ine
Drga? so pa ?e same meglenke bol za ?minko kot za uporabnost v SLO. Veliko ljudi jih sploh ne uporablja ,tisti ki pa jih uporabljajo na veliko (sploh podnevi in ob jasnem vremenu)so ponavadi ?mekerji,in ostane ?e ??epec ljudi ki dejansko vejo zakaj jih imajo
js pa nimam slabih izku?enj z ZM. Ko je o?e ?e mel Seat Cordobo, je ?ou prehitevat traktor, ki ni mel smernikov in je zaviju levo, je podrsu cel desn bok, stolku stransko ogledalo... avto pa je bil porihtan preko zavarovalnice v enem tednu.
Ne ne, to mor? napisat dobrih 200 konjev na zadnjih kolesih in 1200 kil. Druga?e je pa tale ideja z menjalnikom zakon. ?koda, da tega ne prakticirajo ?e kje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
mene v mat barvi glih ne mikajo, zdej ko si ?e omenu Platinke so mi ?e dvoje padle v o?i in sicer:
1
2 te so zlo podobne Momo Strike
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani