Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Za 825 konjev more pa to dobr letet :hudicek:

?e ji ni Lojz vgradil kak limitator, da ne gre v nobenem primeru preko 130kmh, da ne bi kak divjak kupu in se furu vratolomnih 150 recimo. :aaaaa::hudicek::jezicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Metabond preparati (by Sirius)
Napisano

Zdravo!

V bli?nji prihodnosti imam namen naro?iti pri na?mu Siriusu kak?en Metabond proizvod, pa bi se temu mojmu naro?ilu zlahka ?e kdo pridru?u, da ne naro?amo samo enga komada ali dveh. :D

Doslej sem njegove produkte uporablju ?e na ?estih avtih (dodajal smo motornemu olju, pa tistemu v menjalniku) in pa tudi nek preparat za ?i??enje bencinskih injektorjev ali pove?ano oktansko ?tevilo bencina (ne spomnim se to?no zadeve). :closedeyes:

Ti produkti pridejo v po?tev ko ti avto pije olje (modro kadi zadaj), pa ?e se npr. te?ko prestavlja (meni se je npr. pri Miati, ko sem jo pozimi ?tartal konkretno poznalo koliko la?je se potem pretika iz prestave v prestavo).

Ima pa verjetno ?e kak?ne druge zadeve. Tale moja objava nima namena propagirati njegovih produktov, pa? pa SKUPNO NARO?ILO, ?e bo kdo gorak (beri zainteresiran), saj zadeve niso kak?na muha enodnevnica, itd. :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

O?istil sneg z mazde. Do nadaljnega ostajajo gor letne pnevmatike, bom ?el na zimske ko bo potrebno.

Ej fantje kaj pani?arte saj ?e nismo 15. ^_^

To?no to, moje Bridgestone Turanza so se tudi na malo sne?ne podlage odli?no peljale. A folk (predvidevam da ?e kar veliko z zimskimi) vozi kot BI SE JIM SANJAL za volanom. :hudicek:<_<

Ulil sem mal benza v ?rnozmaydo, ker je bila ?e kr proti koncu s tem gorivom. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

problem radio na mazdi 6
Napisano

Kot ka?e ima? te?avo pri branju CD-ja. Podobno se je meni dogajalo pri hi?nem (stolpu), tam ko je bil laser ?e tik pred tem, da gre k hudi?u, mi isto ni ve? niti zaznaval CD-jev. Nekoliko bolj?e je bilo, ?e sem mu dal original cd noter, to je potem ?e neki ?asa delovalo, kasneje ve? niti to. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja recimo tam v letnikih 1992 Nissan Sunny (GTI) ali Primera z 2.0 motorjem (143 oz. 150 HP), to je vleklo ko marija, da Astre GSI 2.0 (150) niti ne omenjam. :jupiii:

Danes 150HP ni ravno neka "dirka?ka" konjenica pod motornim pokrovom (divjak.press). :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

@Labi - men je pa v stari (enki) lih armaturka za bruhat, fordovska, jao. <_<:hudicek:

Na tejle "dvojki" so mi pa plati??a grozna za videt, skoraj tako grda kakor moja od Xedoske, ki jih bom kmal spet montiral. :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Skriti avto
Napisano

Na Gori?kem naj bi se nahajala, barve pa ?e zmeri ne vem. :blush:

Mogo?e pa dobimo kakega novega ?lana (lastnika) tule na forum. :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Skriti avto
Napisano

Kon?no se jim je posvetilo (?estitke Meng?anu). :bravo::cheers:

Barva? Rde?a za?uda ni (modra tudi baje ni), se pravi mi na pamet padejo ?e; grafit siva, srebrna, krem rumena in ?rna. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PONAREDBA mazde6
Napisano

Podn, na konc bo en na forumu jamrov kak?en skret so dizl mazde, da ima komaj 160.000 prevo?enih, pa je ?e "na izmaku snaga" (kot bi rekli kolegi z juga, hehe) <_<:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6
Napisano

Sicer pa ?e takoj ob nakupu ?e naredi? velik servis (kot se zagre, ne neki na-pol), pomoje nima? kej skrbet. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.