Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

no in ?e bi imel ?e malce kraj?o 2. prestavo bi dosegel 100 ?e prej, na to sem ciljal. Tako lahko dose?ejo proizvajalci bolj?e ?ase do 100km/h brez da bi laj?ali avte itd. ;)

forumskemu vseznalcu se pa najgloblje opravi?ujem za svoje povr?no branje.

aja, star sem pa 12 bom pa kmalu 13 ?e ti je sedaj la?je.

Se strinjam (menjava zobnikov ali kaj se ?e po?ne), sicer pa ?e z npr. (ob?utno) laj?anim vztrajnikom verjamem, da se da pridobiti (vsaj) sekundo, tako vsaj pravijo dolo?eni obvlada?i. :jupiii:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ajde ne bluzi nekaj na pamet. v 1. bi ti ?el 100? :blink:

Enkrat prestavit (in ?tartat z mesta) domnevam da pomeni 2. prestavo, ker s 1. ?e ?tarta? a ne, druga?e ni kaj prida ?tart ?e ?e iz prostega teka i??e? nacentrirat 1. in ga ?ele potem po?ene? kokr da. :aaaaa::D

Z 2. do 100 pa mislim da ni neka znanost, moja nekdanja GT-jka (323FBG) mi je ?la na koncu 2. cca. 120kmh. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3 dizl cuka
Napisano

?e ?eli? ti dam kontakt od servisa, ki se ukvarja prov s temi zadevami (pa Bosch pumpe, itd.), je pa to v Kamniku, ?e ti kej pomaga? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

cene bodo ?e drugi? zapored padle bravo Jan?a

jaz pa moram danes tankat :vskalo:

Tista slaba 2?, ki bi jih sicer pri?paral z jutri?njim tankanjem, ti dam kamot iz svojga ?epa, ?e ti bo la?je in se potem ne bo? sekiral. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Dobr, ti jih vsaj ne seka? tako hudo kot Lojz - le kolk ma on pol Em?o**, ker take ven me?e :blink:

**al je mrbit ?e iz tistih cajtov, ko Em?a ?e niso podeljevali :hudicek:

Takrat so podeljevali ME?O ali pa ga ima le na? Lojz kot limited edition (klobuk gratis). :cheers::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

hmm kako na povem ni? nism naredila danes, ker me je prezgodaj zapustila moja ?rna mazda 323bg :(:(:( upam da je ?la vsaj dobremu lasniku, ki ne bo pozabu nanjo :o .. sam moje modre mazde pa ne dam ta bo pa pri hi?i ostala je moja pva mazda..

ker pa pravjo da ena ni nobena pa ?e razmi?lam o nakupu nove mazde sam ve? pa ne povem je ?e skrivnost

:hudicek:

lahko mi pa delite svoje isku?nje ali predloge sprejmem vse aja ?isto vse :):)

Ti si pravi Mazda ?vercerka. :aaaaa:

Predlagam da tokrat kupi? neko V6 makino, recimo Xedos6, ta avto?ek se super pelje, pa tudi cajt, da dobi Mazda?ka dru?ina kot ste vi, eno 6-cilindrsko makino.j :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.