no in ?e bi imel ?e malce kraj?o 2. prestavo bi dosegel 100 ?e prej, na to sem ciljal. Tako lahko dose?ejo proizvajalci bolj?e ?ase do 100km/h brez da bi laj?ali avte itd.
forumskemu vseznalcu se pa najgloblje opravi?ujem za svoje povr?no branje.
aja, star sem pa 12 bom pa kmalu 13 ?e ti je sedaj la?je.
Se strinjam (menjava zobnikov ali kaj se ?e po?ne), sicer pa ?e z npr. (ob?utno) laj?anim vztrajnikom verjamem, da se da pridobiti (vsaj) sekundo, tako vsaj pravijo dolo?eni obvlada?i.
Enkrat prestavit (in ?tartat z mesta) domnevam da pomeni 2. prestavo, ker s 1. ?e ?tarta? a ne, druga?e ni kaj prida ?tart ?e ?e iz prostega teka i??e? nacentrirat 1. in ga ?ele potem po?ene? kokr da.
Z 2. do 100 pa mislim da ni neka znanost, moja nekdanja GT-jka (323FBG) mi je ?la na koncu 2. cca. 120kmh.
Marsikej je mo?no, vsekakor pa od "turerjev" nisem prenesu porabe goriva, ker mam zdele ?e 800 prevo?enih s tem bojlerjem, pa ?e niti rezerva ne sveti. Zgleda bi lahko to rundo odfural preko 1000km.
hmm kako na povem ni? nism naredila danes, ker me je prezgodaj zapustila moja ?rna mazda 323bg upam da je ?la vsaj dobremu lasniku, ki ne bo pozabu nanjo .. sam moje modre mazde pa ne dam ta bo pa pri hi?i ostala je moja pva mazda..
ker pa pravjo da ena ni nobena pa ?e razmi?lam o nakupu nove mazde sam ve? pa ne povem je ?e skrivnost
lahko mi pa delite svoje isku?nje ali predloge sprejmem vse aja ?isto vse
Ti si pravi Mazda ?vercerka.
Predlagam da tokrat kupi? neko V6 makino, recimo Xedos6, ta avto?ek se super pelje, pa tudi cajt, da dobi Mazda?ka dru?ina kot ste vi, eno 6-cilindrsko makino.j
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se strinjam (menjava zobnikov ali kaj se ?e po?ne), sicer pa ?e z npr. (ob?utno) laj?anim vztrajnikom verjamem, da se da pridobiti (vsaj) sekundo, tako vsaj pravijo dolo?eni obvlada?i.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani