Skoči na vsebino
DVD za navigacijo
Napisano

Pa je original navigacija al kak kitajc kljub temu da je gta

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

potrebujem prevoz
Napisano

Potreboval bi prikolico za najem. Pa me zanima, ?e kdo ve, kje bi dobil tako prikolico. Tovor pa je precej nenavaden:

vi?ina 1,8 metra

?irina 1,65 metra

dol?ina 9 metrov

te?a 720 kg

Ima kdo kak?no idejo?

?e pove? kaj sploh vozi? mogo?e vemo kaj....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Jaz to delam dnevno in zanasam se na kamero, vkolikor meni zatezijo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda MX-5 ND (2014)
Napisano

Kak?en plac za zici? V NBFL morem met sede? ?isto do konca, pa imam samo 183 cm.

jaz sem 182cm pa sem v nbfl imel zadaj kup kamop opreme, v primeru hard topa ima? pa kar konkretno polico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sodec po tej sliki ne bo vec prostora za zici, ki je velikokrat prisel prav ter vprasanje vetrovne turbolence za nas vecje ljudi saj se je razdalja zelo povecala

post-2637-0-41962800-1409821713_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

to da vsakega spominja na kaksen drug avto pomeni da je fail v dizajnu...

jaz je ne bom nikoli kupil...prej bi alfo, ker bo verjetno lepsa :)

me pa ma da bi najdu eno res lepo NA prodal mojo in zamenjal...old skool je kool

Uf ja tako kot una crna z ebaya ki sem jo popal tukaj - collectors item....

ND je pac mix novih dizajnov, je huda a zal ne izstopa tako kot so predhodnice, prav tako pogresam znacilne valove na havbi in bokih. Vse so zravnal po nemsko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

To se razume, da niso isti deli, ?e zmer ima pa vse svoje meje in neglede na to da lahko 4xO vgrajuje najdra?je in 'najvzdr?ljivej?e' zadeve, so zakoni fizike taki kot so.

zakaj ma pol dvotonski turbo 260km CX7 diske od Mazde 6.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Panda in seicento sta neunicljiva, dokler ne razpade (kot fotru) sneg, klanc, hladilnik....povsod gre, povsod pele

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Nemazadnje stvari kot so gume nas drzijo na cesti, bremze nas ustavijo itd. Kdor spara na teh naj raje ne vozi po cesti....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Euroton za diske, ploscice pa avtodeli rovinj :)

Euroton ima zadnje case fenomenalne cene.

Drugace pa ima mazda servis akcijske cene cenejse od Pelka...samo nocem mazda diskov...

http://www.mazda.si/kupujem-imam/mazda-fair-service/nadomestni-deli/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pa kaj je s tem tresenjem... Meni tudi trese, a pri novih je to tudi rak rana?

pa dobr moja ma 200.000....ji je za priznat da lahko, ampak dejansko ko izbira? diske vidi? da to pa?e na vse tudi nove mazde....isti materiali, globalizacija pa to.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Me prav zanima koliko folk prspara ko gre frzenkat diske! Itak da je to zasilna kratkotrajna resitev...

post-2637-0-16963700-1409569354_thumb.jpg

Ker prava resitev je samo ena in ni draga : 120? za par!

post-2637-0-24627300-1409569381_thumb.jpg

Boss zato so zgledali kot novi.....so pa original, so ocitno tresli, in ja itak spet tresejo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Prodajam zaradi potrebe po ve?jem avtomobilu s 4 vrati

been there, ampak mislim da potrebuje zice, bolj kot vrata

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 6
Napisano

V bistvu majo vse znamke, sam vtokat ga ni treba pri seb ga pa moras met

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 6
Napisano

Klju?? A ni keyless...

Mazda ma kljuc, tud ce je keyless.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poliester
Napisano

Se pravi to je prikolica dana na masterja. Kako je pa potem s street legal?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda premacy 2.0 DITD
Napisano

Takole podobno utripa ko injektorje stelas.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kazen za nepla?ano parkirnino iz hrva?ke
Napisano

Tudi ?e bi listek ?e imel, kako bo? dokazal de je bil listek v tvojem  in ne v kak?nem drugem avtu?

Si vdrl v drug avto, kako bodo oni dokazali, da mu ga je drug dal? Ima ga in to je to.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kazen za nepla?ano parkirnino iz hrva?ke
Napisano

Ja pa dobr ljudje, a je res treba tega da se spet novinarje napaja??? Kaj bos dosegel ce bos vrgel kost slovenskim rumenim cajtngom z zadevo SLOVENEC na HRVASKEM???? Ze samo naslov bo asel iz prvotne teme ker bo prenapihnjen kot da slimspace-u manjka ledvica ker je dopustoval v lepi nasi.

To je kvecejmu za hrvaski cajtng.

Vec naredis da gres tja zahtevas tega redarja oz njegovega pristonnega in v zivo pokazes dokaze. Torej osebo izpostavis.

Boli njih djoko kaj slovenci pisemo, ker je vse politizirano.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.