Sodec po tej sliki ne bo vec prostora za zici, ki je velikokrat prisel prav ter vprasanje vetrovne turbolence za nas vecje ljudi saj se je razdalja zelo povecala
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
to da vsakega spominja na kaksen drug avto pomeni da je fail v dizajnu...
jaz je ne bom nikoli kupil...prej bi alfo, ker bo verjetno lepsa
me pa ma da bi najdu eno res lepo NA prodal mojo in zamenjal...old skool je kool
Uf ja tako kot una crna z ebaya ki sem jo popal tukaj - collectors item....
ND je pac mix novih dizajnov, je huda a zal ne izstopa tako kot so predhodnice, prav tako pogresam znacilne valove na havbi in bokih. Vse so zravnal po nemsko
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
To se razume, da niso isti deli, ?e zmer ima pa vse svoje meje in neglede na to da lahko 4xO vgrajuje najdra?je in 'najvzdr?ljivej?e' zadeve, so zakoni fizike taki kot so.
zakaj ma pol dvotonski turbo 260km CX7 diske od Mazde 6.....
Pa kaj je s tem tresenjem... Meni tudi trese, a pri novih je to tudi rak rana?
pa dobr moja ma 200.000....ji je za priznat da lahko, ampak dejansko ko izbira? diske vidi? da to pa?e na vse tudi nove mazde....isti materiali, globalizacija pa to.
Ja pa dobr ljudje, a je res treba tega da se spet novinarje napaja??? Kaj bos dosegel ce bos vrgel kost slovenskim rumenim cajtngom z zadevo SLOVENEC na HRVASKEM???? Ze samo naslov bo asel iz prvotne teme ker bo prenapihnjen kot da slimspace-u manjka ledvica ker je dopustoval v lepi nasi.
To je kvecejmu za hrvaski cajtng.
Vec naredis da gres tja zahtevas tega redarja oz njegovega pristonnega in v zivo pokazes dokaze. Torej osebo izpostavis.
Boli njih djoko kaj slovenci pisemo, ker je vse politizirano.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
slike naprave daj. po selitvi foruma mankajo slike ............zgleda da tiste nalo?ene direktno
http://www.mazda-si.net/topic/12314-mazda6-sport-combi-cd180-gta/
Povezava za deljenje
Deli na druge strani