Zato je pa slikano z leve strani . Vseeno, ?e dobro pogleda? sprednjo desno lu?, se vidijo "sledi zaviranja"...
Praviloma pa vle?e po ravnem in v manj?i hrib do dvori??a (na dol?ini 70 metrov se dvigne za 15 metrov). Pa tudi po pa?niku se kar malo pogreza in kar malo zavira. ?e je malo rose, moram montirati verige, da sploh vle?e.
To?no to sem premi?ljeval. ?enska je avto zapodila v breg. Ni se zrolal dol in ni zdrsnil. O?itno ima nizko te?i??e in dobre gume, ki kljub travi niso zdrsnile. In ?emu so potem gasilci avto podprli s ?tirimi podporami? Ko je ?enska ?e sedela notri, je bila na spodnji strani, kar je slabo vplivalo v tem primeru na te?i??e vozila. Ko je izstopala, je avto gotovo ?e zagujsala. Vsaj malo. In je tam ?akal. Gasilci pa ?tiri podpore spodaj vtaknejo.
Samo je pa res na strmino zapeljala.
No, kakorkoli, samo da njej ni ni? in da ni koga spotoma povozila.
Italijanskih dizela?ev danes ni na na?ih ?rpalkah (?empeter, Nova Gorica, Soklan) medtem ko je nadpovpre?no veliko Italijanskih bencinarjev, ki ?e v kantice to?ijo.
A mogo?e kdo ve, ?e se bo spremenila cena goriva?
A mogo?e kdo ve, kako se bo spremenila cena goriva? Se bo podra?ilo ali pocenilo? In kaj se bo podra?ilo oz. pocenilo?
Hote ali nehote sem se v istem trenutku spomnil na kraljico motor?porta - F1, ki se bo vsak ?as vozila s kosilni?nimi agregati v stilu treh valjev in 700ccm.
Sem se trudil narediti sliko za koledar za marec, pa nekako nisem na?el pravega odseka ceste, ki bi ustrezal, niti nimam opreme za tak?no fotografiranje... Eno uro truda, ratalo pa samo tole:
Bi moral dobiti koga z bolj?o opremo. Najve?ji problem je bliskavica, ki naredi "zaj?ka" v vetrobranskem steklu. Brez nje je pa slika pretemna. In pa dobiti bi moral odsek ceste, ki pono?i ni toliko v prometu, da bi dal avto na "klocne". Tako bi bila slika kljub slabi svetlobi mirna in ostra, ?tevec za hitrost pa ne na ni?li...
... ... ... ... v sezoni dvigniti in slu?iti na turistih je to EDINO PAMETNO, ?e mene vpra?a?.... ... ... ...
Problem je, da dvignejo ceno za vse. Tudi za doma?ine, ne samo za turiste... In ker je velika ve?ina Hrvatov taka rev??ina kot velika ve?ina Slovencev, se mi to ravno ne zdi pametno. Ubogi narod...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zato je pa slikano z leve strani
. Vseeno, ?e dobro pogleda? sprednjo desno lu?, se vidijo "sledi zaviranja"...
Praviloma pa vle?e po ravnem in v manj?i hrib do dvori??a (na dol?ini 70 metrov se dvigne za 15 metrov). Pa tudi po pa?niku se kar malo pogreza in kar malo zavira. ?e je malo rose, moram montirati verige, da sploh vle?e.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani