Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Heh, ta se ?e spet prodaja al pa se ?e ni prodala :P Sej me ne ?udi, glede na postavljeno ceno :glare:

Boss, pol sm pa js bil optimist, ko sm postavu 1500? ceno :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda
Napisano

pa pri porabi se pomoje nebi tako poznalo ?e nimam prete?ke noge, drga? pa saj pravim ni neke izbire zdaj, tako da fantje, hitr se nej en odlo?i za upgrade in mi svojo f-ko proda :bravo:

stroski uvoza ala mobile.de itd. so pa cca 400 eur :(

a C-jka pa nebi velala? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Primer zakaj ni dobro imeti prevelikih ?eljusti, ?eprav v prvo ko pomisli? se ti zdi kot da je vulkanizer blesaav :vskalo: ampak potem sem videl luft med feltno in ?eljustmi...jao, kako grdo potem zgleda feltna z ute?mi na zunanji strani.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4171530&show=1

ma?inca je pa taprava :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

H1 ?arnice
Napisano

Opa?am, da je to crkovanje H1 ?arnic pogosta praksa.

Pa vedno, ko jo menjujem se ?udim, a niso mogli japonci to narediti enostavneje, ne pa da je vse tako na tesno. :harhar:

?e se ti zdi tukile tesno, me zanima kaj bi reku, ko bi za?el citroena ?ravfat :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Hehe ni bojazni :) ?e kupi? navadno ima? pou leta minimum dela da pride? na tako kod je moja

uf spregledu tvoj post sramezljiv

Zavedam se tega, pa stro?kov, ohoho. Pa pri tvoji me zlo privla?i tut to, ker je bla nanov prebarvana ;)

Ma da avto?k laufa saj ?e ene 300k :D

Itaq da bo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Pri meni je tam okol 9,3-10 klasi?ne fure(vsak dan v slu?bo in ?e malo fu? letanja) z ob?asnim stiskanjem, ?e pa zaposlim VSE horse za dlje pa 25 NI zgornja meja :blush: , najvi?ja trenutna je bla 170+ :blush:

Samo te?a skor 1700 kil tud rabi nekaj da jo premika, pol pa ?e zadnji pogon :blush: in je tako kot je.

Samo evo ma 400 kil maj pa spije ve?, pa 2.0 motor in 280km.

EVO jih ma 298 (govorim za desetko). Sej kot pravim, ?e bi mogu odlo?at med tema dvema bi se te?ko odlo?u, kar se oblike ti?e pa definitivno EVO.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kaj zdaj, si oz. bo? kupil avto? :P:P

Pa ?e ena gt-jka na avtonetu, sicer samo 2.0 :)

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4186896&show=1

Lepa, ampak glede nato, ?e bi nadevu gor tako opremo kot jo ma Zemirjeva bi me pr?l ?e samo nastavljivi amortizerji ?ez 1000?, pa da bi pol ?e motor menju, pa ?e lep?a je Zemirjeva, tak da Zemir ne se bat, da si bom premislu ;)

Nidhoggr, s tem sm ti pa tut najbr? odgovoru tut na prvo upra?anje :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e kup? tak avto pa ga ne tera?, je isto kb hodu z manekenko pa jo neb f*** :D

:bravo::hohoho::hohoho:

Jup pa ?isto ni? ni kri?e? avto. ?e te kak mulc vpra?a kak avto ima? re?e?, da nekaj z 260hp in ?pero, ?e te ta??a ali tast pa modro odgovori?, da Mazdo 3 ker je varna, zanesljiva, da si tak OK fant. :P

Sicer je poraba pri takem avtu res postranskega pomena ampak glede na to, da ima kar nekaj CX-7 v Slo plin bi bil tale predelan na plin ?e prav sme?no ?paroven avto. :hohoho:

:bravo:

pri EVO-tu je poraba vedno ista, al ti??i? al pa ne

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Je pisal v temo o porabi. Ampak je njegova 6ka te?ja krava, ki ima ?e 4x4 pogon kar pove?a porabo. Na kratko, tale MPS ob normalni vo?nji najbr? pije cca 9 litrov, ob teranju pa juhuhuhu...

Pol je pa to ?parovc v primerjavi z Evolution-om

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e ena po podobni ceni :)http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4137268&show=1

Kej takega si pa js definitivno nebom omislu, dokler nebo pri zavarovalnici 50% bonusa :D

Yavar, kolk je pa kej poraba MPS-a? 15l na 100km, ve??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tle se moram kar z simonom strinjat. Ponavadi tisti ki so najbolj glasni se skrijejo...

Velikrat je to res. Sam tukile bi ?lo res na tesno, Zemir hvala, ker se ja dal takle zmenit :)

?e ena zanimiva zadeva, but NO! :D pa ?e avtomatik je :dudek:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4177935&show=1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Daj bodi dec pa se zmeni samo za eno testno s tole 323F potem pa ?e X9 2.5 V6 pa bo? videl kaj je koliko vredno. Verjemi, da ga 323F tolk dobr pi?i, da je vredna tega denarja. Pa ?e napisal je, da da gotovinski popust. :D

hotu sm povedat, da tolk ? nimam trenutno od kod vzet :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ne bi smel? Kolikor ga poznam se je naveli?al Japoncev in gre na nekaj drugega... :harhar:

Je pa tole vredno nakupa ker je kar dosti vlo?il vanj, avto fajn gre, dela dobro. Edino kar bi jaz zamenjal so Apex fedri za kaj drugega. Pa ?e cena ni zadnja. Deeyan kje si?

to much ???

zlo me mika tole, ampak nafuranih je ?e zlo velik <_<http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4012745&show=1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.