pa pri porabi se pomoje nebi tako poznalo ?e nimam prete?ke noge, drga? pa saj pravim ni neke izbire zdaj, tako da fantje, hitr se nej en odlo?i za upgrade in mi svojo f-ko proda
stroski uvoza ala mobile.de itd. so pa cca 400 eur
Primer zakaj ni dobro imeti prevelikih ?eljusti, ?eprav v prvo ko pomisli? se ti zdi kot da je vulkanizer blesaav ampak potem sem videl luft med feltno in ?eljustmi...jao, kako grdo potem zgleda feltna z ute?mi na zunanji strani.
Pri meni je tam okol 9,3-10 klasi?ne fure(vsak dan v slu?bo in ?e malo fu? letanja) z ob?asnim stiskanjem, ?e pa zaposlim VSE horse za dlje pa 25 NI zgornja meja , najvi?ja trenutna je bla 170+
Samo te?a skor 1700 kil tud rabi nekaj da jo premika, pol pa ?e zadnji pogon in je tako kot je.
Samo evo ma 400 kil maj pa spije ve?, pa 2.0 motor in 280km.
EVO jih ma 298 (govorim za desetko). Sej kot pravim, ?e bi mogu odlo?at med tema dvema bi se te?ko odlo?u, kar se oblike ti?e pa definitivno EVO.
Lepa, ampak glede nato, ?e bi nadevu gor tako opremo kot jo ma Zemirjeva bi me pr?l ?e samo nastavljivi amortizerji ?ez 1000?, pa da bi pol ?e motor menju, pa ?e lep?a je Zemirjeva, tak da Zemir ne se bat, da si bom premislu
Nidhoggr, s tem sm ti pa tut najbr? odgovoru tut na prvo upra?anje
?e kup? tak avto pa ga ne tera?, je isto kb hodu z manekenko pa jo neb f***
Jup pa ?isto ni? ni kri?e? avto. ?e te kak mulc vpra?a kak avto ima? re?e?, da nekaj z 260hp in ?pero, ?e te ta??a ali tast pa modro odgovori?, da Mazdo 3 ker je varna, zanesljiva, da si tak OK fant.
Sicer je poraba pri takem avtu res postranskega pomena ampak glede na to, da ima kar nekaj CX-7 v Slo plin bi bil tale predelan na plin ?e prav sme?no ?paroven avto.
pri EVO-tu je poraba vedno ista, al ti??i? al pa ne
Je pisal v temo o porabi. Ampak je njegova 6ka te?ja krava, ki ima ?e 4x4 pogon kar pove?a porabo. Na kratko, tale MPS ob normalni vo?nji najbr? pije cca 9 litrov, ob teranju pa juhuhuhu...
Daj bodi dec pa se zmeni samo za eno testno s tole 323F potem pa ?e X9 2.5 V6 pa bo? videl kaj je koliko vredno. Verjemi, da ga 323F tolk dobr pi?i, da je vredna tega denarja. Pa ?e napisal je, da da gotovinski popust.
hotu sm povedat, da tolk ? nimam trenutno od kod vzet
Ne bi smel? Kolikor ga poznam se je naveli?al Japoncev in gre na nekaj drugega...
Je pa tole vredno nakupa ker je kar dosti vlo?il vanj, avto fajn gre, dela dobro. Edino kar bi jaz zamenjal so Apex fedri za kaj drugega. Pa ?e cena ni zadnja. Deeyan kje si?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Za novga ?lana foruma po foruma?ki ceni
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani