?e bi slu?ajno kdaj se lotil kupovat AR, verjemi da ne bi gledal 4-cilindrskih. Meni je ?e vedno carski zvok 2.5 V6 ali 3.0 V6 (tega se spomnim z vo?nje 164-ke).
Jaz imam vedno nekoliko nenavaden ob?utek, ko nekdo (v momentu prodaje) napi?e kaj bi bilo za zamenjat. Se pravi po neki logiki - ?e pretirava (da bi zamenjal ve? kot je treba), ga noben niti povohal ne bo, ?e realno oceni (je o?itno expert in jasnovidec v eni osebi), ?e pa re?e premalo, pa izpade cena ugodna (tak?nih je verjetno ?e najve?). Kakorkoli, ni re?eno da je v tem primeru ravno najslab?a varjanta oz. scenarij pri prodaji te razbite ?pina?e.
Itak ?ebula, pa ?e ta ?ebula skrbi tudi za grenak priokus, npr. ?e bom ?tartal spomladi (ob domnevnem nakupu Wanklce) z 9KT, pol sem verjetno kar hitro blizu uspeha da postanem pe?ec ob 232KM.
Za te na?e omejitve je ?e Twingy 1.2 60KM prebrutalna ma?inca.
Obstaja pa ?e ena varjanta, da dam v ?rnozmaydo kompresor?ek in bi s tem postala malo posko?nej?a (kak?nih dodatnih 50KM bi bilo hitro pomoje).
Danes ?e cel dan poslu?am o tem kok se bo podra?lo meso, pa benz in ne vem kaj ?e vse, sej ni ?udn da je folk pol ?ist zabediran, ?e mu non stop o tem trobjo. Hkrati pa kot druga udarna novica, razni ste?aji podjetji in pa ni?anja pla?.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zame eden najlep?ih avtov;
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6462760&show=1
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani