Mislil sem s tem predvsem naporen in neizdelan uporabni?ki vmesnik, ki bi mi vzubjal neprijetne ob?utke z dolgimi ?asi nalaganja, nerazumljivo koli?ino tapkanja po zaslonih in podobno. Jasno je, da je ve?ina elektronike narejena na kitajskem, ampak pomembno je, ali je strojno in programsko vsaj pribli?no na nivoju.
V bistvu je vse kar si ?elim, da bi lahko stvar prebrala poljubno velik usb klju?ek in omogo?ala vsaj pribli?no odzivno brskanje po glasbi na njem. Saj bom verjetno na koncu vseeno kupil yatour, ampak tole zgleda vabljivo.
Ah, kje je dobri stari sony avtoradio za 100 eur, ki je vse to omogo?al.
jaz imam v tej napravi 64GB usb klju? in sdkartico. Druga?e je vse odvisno od uporabe.
S to napravo dobi? za 350?:
DVD predvajalnik (v glavnem video predvajalnik vseh formatov)
Navigacijsko napravo
prostoro?no telefoniranje
Bluetooth predvajalnik
mp3 predvajalnik z izbiranjem in izpisom na ekranu
snemalec 20 cdjev na hdd
USB podporo za ipod, android s polnjenjem...
podporo za drugo aux napravo
podporo za ekran?ke za otroke (jaz imam to in je priceless, ker se ti ni treba matrat pa ustavljat za menjave, pauze, vse na dohvat prstov)
za geeke ?e internet podporo
vse to s podporo na volanu in touch screenom
?e gre? vsako napravo kupovati posebej je vsaj 100?, vsako ima? pripopano nekje na armaturi ali ?ipi, ekran?ki ti visijo na sede?ih, vsaka zahteva svoj fajercajg in napajanje
S tega vidika je priceless, res, ?e pa i??e? samo in izklju?no za muziko, potem se ti verjetno ne spla?a, vseeno pa bo? z yaturom malo omejen kar se ti?e ?tevila komadov ter tudi na zaslonu avta bo? imel samo track 1 in ?as, ni? drugega....in se tipka in tipka da se najde ?eljen komad
pa seveda reverse camera, ki se avtomatsko vklju?i ko da? rikverc. ZA mazdo 5 sem oddal 4. naro?ilo in vedno jo dobim gratis poleg in to tisto ki je kot park senzor v odbija?u.
do sedaj sem pri iceboxauto naro?il za:
Mazda 6 2012
Citroen crosser 2010
Audi A4 2006
Mazda 5 2008 (?e v prihodu)
vsaka stvar brez napakice, vse kartice za gps poleg, do danes nobene potrebe po reklamaciji, ?e naknadno, ko sem jih opozoril da je potreben adapter za anteno v audiju poslali zastonj in prejel v 4h dneh
pred tem pa preko ebaya za mazdo 6 I, CX7 in Seat Exeo, tudi te po parih letih ?e delujejo bp. Edino Boj? je neki volume button zje**
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
a je kdo ?e sli?al za Atlas tyres? Baje nej bi ble tole od Nokiana gume,cene majo pa res nizke. Sem gledal pri Felnarju na Ptuju 17ke pa so sme?nih 70? komad. Zdj se pa spra?ujem, ?e jih je ?e kdo vozil? Tnx za info! Tale Nexen me pa res bega, se pa vzpenja, in to vztrajno, ja! Svet se spreminja, nimamo kaj, o?itno, ane?
rockstone naj bi bile oem nokia
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jaz pravim, da naj gre vsak tja, kjer ga nakup veseli...Nekateri pa? pri hrani stiskajo in hodijo v te diskonte.Sem malo primerjal cene v enem diskontu takoj ?ez mejo in ugotovil,da nekatere stvari (govorim o priznanih znamkah in ne o nekih ?udnih) so res cenej?e, druge so pa dra?je.In,ko potegne? ?rto si na istem le da kupuje? v nabasanih in prnatrpanih ni? kaj lepih skladi??ih.
To je podobno kot pri avtomobilih;nekaterim pa? je avto pomemben za vo?njo od to?ke a do to?ke b in tako kupijo dacio.
Torej govoris o sramovanju. Nic drugega....verjetno nosis tudi samo blagovne znamke a ne
men tud ?e ne gre slabo pa hodim v skladi??a, tam dobim bolje kot pa v kao top trgovini, ki je vse poneumila z lastno blagovno znamko....all is in perception of the eye
To kar vi gledate so sesuti stari po?re?ni klumpi z drago cestnino, ki se jih ho?e folk znebiti.
Sedaj se je treba odlo?iti, a se bo ?lo en resen biznis al to, da se bo nekaj malega zaslu?ilo tako usput. Tako kot je Labi ?e rekel, take storitve bo naro?il zgolj nekdo ki ima cash in zna ceniti vrednost ?asa/storitev, ampak ?e mu bo? neki takega pripeljal bo to zadnji? pa ?e kak komentar bo padel...
?e pa ho?e? da se z dobro besedo (to je najmo?nej?i promotor posla danes) nekaj za?ene je treba poskrbeti za nek standard. Tako da jurja vlo?enega se bo te?je nazaj dobilo kot 2000?.....
pa malo se nekje ogla?evati, stro?ki telefona, pa da ne omenjam stro?ke furanja podjetja (spja), pla?evanje davkov v naprej, bencina, servisa, registracije, zavarovanj, gum itd itd.
skratka tej zadevi se re?e letni poslovni na?rt....
pa malo na?tudiraj tole...zna biti da za prevoze, ki kreirajo profit celo rabi?....nisem pa ziher.
Tale leto dni star test ne govori ravno v prid Nexen N'Blue HD. Resda pa ni noter zajetih Nexen N'Blue Eco, ki so sicer klasificirane kot Touring summer, HD pa kot High performance summer, tako da te?ko da so Eco bolj?e. To je v zaviranju ?e slab?e kot Sava, in to naj bi bila dobra guma
Sta mi pa zanimivi Nexen N8000 in N6000 predvsem zaradi cene, glede na to, da naj bi spadale v Ultra High Performance Summer razred. Jih je kdo ?e vozil?
Hja pa poglej koliko bolj?a od Turanza t001 in ostalih brand na mokrem....na suhem zaostaja 3m, na mokrem pa vodi nekatere za 2m...in je enakobvredna vredestainu, michelinu...
To je vse relativno in odvisno od situacije v kateri bo?, idealnega scenarija ni....Dejsvto je da so ECO gume - katerekoli narejene s profilom za manj?i upor (poraba) in ta je seveda kontra pomo?i bremzanju...
Ampak na mokrem je pa kar impresivna tudi v tem testu.
Mah teli testi na koncu vedno potegnejo neko ?rto.
Razmisli tudi o dodatnih storitvah. ?e ti nekomu pripelje? avto, da bo? njegovega peljal na primer na zavarovalnico ocenit, potem rabi? njegovo pooblastilo, da ureja? v njegovem imenu, s tem ma? spet added value ker dela? zoprno re? namesto njega - gre? na cenitev in do popravila (servisa)
Ampak tu je treba paziti, ker zavarovalnice so ratale stroge, in ?e ne priznajo ne?esa kar stranka pri?akuje je lahko ka?in.
S tem da Adritic ?e odpade - lastnik vozila mora biti prisoten obvezno , medtem ko ostale ne. To na primer An?e dela meni in strankam, pripeljem, podpi?em in odpeljem se z astro. Vse ostalo me ne briga, dobim cel avto nazaj. Pa ?e vse je krito - to je najpomembneje V avto asistencah je krito nadomestno vozilo, in ?e ima? tako stranko ti samo cola? zavarovalnici
Zdej sem pa res o tem Nexen malo pobrskal pa poklical okoli za mnenja. Prebral da so po?asi ?e pojavljajo kot prva vgradnja na nem?kih vozilih (ma kdo kak?nega novega doj?erja da pogleda?), pa da jih tudi ADAC hvali, s tem da se pa lahko pojavijo ponaredki ki so pa podn...hmmm.
Jaz si ceno razlagam kot na?in prodiranja na trg - in jim ratuje, kar pomeni da ne bo ve? tako poceni s takimi rezultati in testi. Ko pa bo enkrat ?e tovarni?ko na priznanih znamkah pa spljoh ne ve?....
@Grega, izvajal bom avtomobilske storitve, ki bodo "vse na enem mestu" in sicer v smislu, da bom jaz prevzel vozilo stranke (po potrebi ji dal nadomestnega) in ga odpeljal po dolo?enih opravilih (npr. redni servis ali vgradnjo LPG, itd.), izvajalec zadeve bo ?e naprej Pelko ali Acosmos oz. si bo stranka sama izbrala svoj najljub?i servis kam ?eli, da peljem njeno vozilo (npr. za VW in Audi gre lahko na Autodelto ali Porsche Slovenija).
Pri tem moram poudarit, da sem si izboril tolik?ne rabate, da stranka dejansko ne bo imela nekega dodatnega finan?nega izdatka.
Zadeva naj bi bila kmalu aktualna, saj grem ?e v tem tednu registrirati podjetje.
Preden te kdo prehiti malo manj pi?i o tem poslovni svet je zajeban...
Pomislite na to da je nadomestno vozilo za en dan nekaj kar je zgolj za na siht pa nazaj, potem en whatever malcek, ce pa ima stranke ki ga vzamejo za nekaj dni bo to tudi glavno vozilo stranki v tem casu. Anzetova astra te dni vozi celo mojo familijo....sola itd
Tako da vzglavniki, pasovi, tisto minimalno.
S tem je vezano tudi st potnikov on njihovo zavarovanje - torej Simonov strosek in vsi ti bla blaji.
Anzetu je nekdo ze astro v drevo poslal. K sreci nikomur nic in potniki zavarovani, avto pa ne krije stranka tudi ce ga sesuje...eveda jo je poklepal sam za strosek totalke ker ima kasko kljub letom.
Mene pa mika, da bi jih sedaj dal na 5ko....glede na to da mi je za hrup vseeno v minibusu in za po LJ in dru?inske premike 120-130km/h na morje - kljub temu komentarji pi?ejo da so zelo tihe. Cena je pa ubita?na 65? za 17'
Ja sej vem, tako tudi mam, in to z BOSE sistemom, zato pa me zanima. Predvsem ne bi rad zapravil 400 eur za kitajska jajca, ki bi me potem spravljala ob pamet.
Vsakemu kitajcu pise poleg supoort bose ali non bose support.
Firma velika ali no name VSI so Kitajci, s tem ko rece nekdo 'kitajc' ne razume ravno supply chaina...
Tam kjer jaz recem je assembly v uk, vsi deli pa spet iz kitajske....prednost je zgolj v hitrosti posiljanja supportu in brez carine....spet je pa kitajc
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani