Sicer se ne vidi dobro... ampak glede na to, da se uni pelje naprej ... je samo stopil na pedal zavore, da mu posvetijo lucke ravno zaradi tega, ker se mu je zdelo, da je uni zadaj prevec naliman na rit ... Uni zadaj pa je panicno reagiral, ker za kaksen normalen manever itak nima prostora ... in se je zgodilo, kar se je zgodilo ...
Jaz v tej zgodbi vseeno najbolj krivim tega, ki se lima na rit ...
Sicer je pa tudi tako... da zakoni niso povsod enaki... in ni nujno, da je uzakonjeno, da je prehitevalni pas namenjen prehitevanju... ampak se lahko tretira kot enakovredni vozni pas...
Tako kot pri nas recimo nekdo pelje po desnem pasu in ce je kolona na levem, prehitevalnem pasu pocasnejsa, bi moral zmanjsati hitrost, da ne bi zacel prehitevati po desni... Ker ce bi policist videl, bi po vsej verjetnosti kaznoval tistega, ki po desnem pasu pelje hitreje (kao prehiteva po desni) in ne tistih, ki "kampirajo" na prehitevalnem pasu
Kakor vzame?; ali pa ?erif na prehitevalnem pasu. ?e zdavnaj bi se lahko umaknil na vozni pas + nima kaj zavirat
Tako kot je Jures napisal... Kot kaze tisti spredaj spremlja promet okoli sebe (kar za tega "ritopika" tezko recemo ) in je ocitno videl, da se nekdo vkljucuje iz desne in je zato se malo dlje ostal na levem pasu...
Definitvno je najvecji kreten ta, ki se je limal unemu za rit ... in seveda ni mogel normalno reagirati v dani situaciji ... Na sreco ni potegnil s seboj nikogar od ostalih udelezencev, ki ni bil nic kriv ...
dobi? v OBI , mam tablice s tem gor prpopane dr?i ?e ene 2 leti k prbit .
Saj sedaj se je ocitno odlocila, da bo ostala tam na mestu ... Sem jo takrat, ko je obvisela na kablu, pritisnil nazaj na sipo in od takrat ni vec padla dol... ceprav je bilo tudi vroce ... tako da zaenkrat drzi... Ko bo spet dol padla, pa zacnem razmisljati o nabavi cesa takega ...
?e niti namestil nisem kamere pa so ?e nastali problemi :ne vem: ?!?
Moja je pogruntala kam pes taco moli in sva se skoraj na smrt skregala.... Pravi, ti ?e ne bo? snemal moje vo?nje in kontroliral, kam se jaz vozim
... Na sreco sem jaz edini voznik svojega avta ...
Neosvin?eno 95-oktansko gorivo bo po novem stalo 1,175 evra za liter, kar je le za 0,1 centa ve? kot doslej. Dizelsko gorivo pa se bo pocenilo za 1,4 centa in bo po novem zana?alo 1,066 evra za liter.
Ceni naftnih derivatov, ki jih na vsakih 14 dni ?e dolo?a dr?ava, se bosta spremenili. Neosvin?eno 95-oktansko gorivo bo po novem stalo 1,175 evra za liter, kar je le za 0,1 centa ve? kot doslej.
Dizelsko gorivo pa se bo pocenilo za 1,4 centa in bo po novem zana?alo 1,066 evra za liter, so sporo?ili iz OMV Slovenija.
Kreteni... ?al nimam drugih besed za take, ki jih boli k...c za vse okoli sebe, samo da bi za??itili svoj pleh in se ustavljajo sredi avtoceste pod podvozi ...
Gledam tele posnete film?ke v tej temi in me ima, da bi tudi sam za?el snemat po cesti. Veliko sem na cesti in skoraj ne mine dan brez kak?ne cvetke...
Glede na to, da smo leta 2016, bi reku, da te kamere niso ve? pregre?no drage.
Jaz tudi ne maram, da se "slinijo" okoli... ce kaj rabim, vprasam... Moti me edino malo to... da po mailu niso ravno prav azurni... oz. je treba ene parkrat poslati, da potem mogoce napisejo kaksen odgovor ... Sodobne nacine komunikacije kot kaze se niso cisto osvojili ...
Jaz najraje vprasam kaj preko maila... ker mi lahko odgovorijo takrat, ko imajo cas... Pa se pisni odgovor imam... mogoce pa ravno to ni najboljse... ker je manj moznosti za prerekanje okoli tega, kaj je kdo omenil... pa moznosti nesprozumov so manjse ...
Verjetno imas v mislis tako z 2.2 dizelskim motorjem in 129 KS (95 kW)... Te so menda kar sparovcki ... in na forumu je kar nekaj lastnikov takih... Malo pobrskaj po froumu... ali pa konretno vprasaj, kaj te zanima ... Se najbolje kar z linkom do izbrane sestice, ce se prodaja preko spleta ...
No... saj jaz tudi zaenkrat nisem imel slabih izkusenj... Res pa je, da nisem kupoval avta v salonu... samo ko kdaj na servisu pocakam, da naredijo svoje... grem vcasih malo "poklepetat" v salon... ce je prodajaec seveda prost in ima cas ...
Sicer res da za neprijaznost oz. nezainteresiranost ni opravicila... ampak vseeno... postavi se v kozo prodajalca... Vsakodnevno mu verjetno "utrujajo" ljudje in ker je "nacionalni sport" v Sloveniji kupovanje popustov, je ponavadi prvo vprasanje, koliko je zadnja cena oz. koliko se da dobiti popusta ... in kaj se vse dobim zraven ob nakupu ...
Meni je bolj vazno to da so na servisu profesionalni in da odlicno opravijo svoje delo... ter da nimam obcutka, da so me peljali zejnega cez vodo (po domace povedano, da me niso nategnili ) Ker salon obiscem enkrat na par let... servis pa vsaj enkrat na leto ...
95-oktanski bencin se bo pocenil za 1,2 centa pri litru. To pri polnem 50-litrskem rezervoarju pomeni 60 centov prihranka. Nova cena je 1,174 evra za liter.
Dizelsko gorivo se opolno?i poceni za 2,2 centa, kar pri polnem 50-litrskem rezervoarju pomeni 1,10 evra prihranka. Nova cena je 1,080 evra za liter.
Men je pa pri vsem tem avtomatskem spustu najbolj uporabna funkcija, da z daljincem odpre? in zapre? stekla. V tejle vro?ini je to zakon in ena najbolj uporabnih funkcij, da se ne vseda? v razbeljen avto.
No tega pa pomoje nobena novejsa Mazda (od FL sestice druge generacije dalje) nima vec...
Se ena negativna tocka za Garminov DashCam... Po dobrem dnevu (oz. prvi dan, ko je avto na soncu) je lepilo na nosilcu popustilo in kamerica je obvisela na kablu ... Ceprav sem sledil navodilom... in prej z alkoholom spucal steklo... nalepil nosilec in sele po enem dnevu nataknil na nosilec se kamerico ... :ne vem: ... Bo treba poiskati kaksno drugacno dvostarnsko lepilo, ki bo malo mocneje drzalo nosilec na steklu tudi takrat, ko bo vroce ...
Ima kdo kaksno idejo ali izkusnje s katerim od teh raznih 3M tape-ov ali kaj podobnega?
Pri BlackVue je bil nosilec prilepljen z neko prozorno smolo... Ko sem ga prilepil je bil za odlepit samo en zascitni sloj in si zadevo prilepil na steklo. Ko sem jo v soboto dol dajal, sem imel kar nekaj problemov, da sem zadevo dobil dol ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sicer se ne vidi dobro... ampak glede na to, da se uni pelje naprej ... je samo stopil na pedal zavore, da mu posvetijo lucke ravno zaradi tega, ker se mu je zdelo, da je uni zadaj prevec naliman na rit ... Uni zadaj pa je panicno reagiral, ker za kaksen normalen manever itak nima prostora ... in se je zgodilo, kar se je zgodilo ...
Jaz v tej zgodbi vseeno najbolj krivim tega, ki se lima na rit ...
Sicer je pa tudi tako... da zakoni niso povsod enaki... in ni nujno, da je uzakonjeno, da je prehitevalni pas namenjen prehitevanju... ampak se lahko tretira kot enakovredni vozni pas...
Tako kot pri nas recimo nekdo pelje po desnem pasu in ce je kolona na levem, prehitevalnem pasu pocasnejsa, bi moral zmanjsati hitrost, da ne bi zacel prehitevati po desni... Ker ce bi policist videl, bi po vsej verjetnosti kaznoval tistega, ki po desnem pasu pelje hitreje (kao prehiteva po desni) in ne tistih, ki "kampirajo" na prehitevalnem pasu
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani