Skoči na vsebino
Rent a car - Mazde RX8
Napisano

Nvem kje sm bral, da je nekdo, ki se je zanimu za nakup RX-8 pri Skorn?ku naro?u za testno vo?njo, in ker avta niso mel pri njih so ga pripeljal z nvem kod in jo je mel na rentu cel teden za cca. 100?, na konc pa avta sploh ni kupu :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Men pa prov grd voz (ampak itak nimam pojma o avtih - Reno pa to)! <_<:harhar::blush:

Oblika tut men ne sede, sam tisto kar je under the hood :D Bi blo zanimivo ampak nad 130kW ne grem :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

?e te peljem en krog bo? ti videl kako se (ne) ?para na bencinu. Samo, da se ne bo? drl tako kot sosedov mulc ko sem mu pred ovinkom za foro izjavil: "Ti a pobremzam kaj pred ovinkom? Mah ne bom." Pa sem pobremzal ko se je ?e tolk drl. :harhar:

Ne pozna? ti mene dober :P v nobenem primeru se nebi drl :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Hud Galant, sam 33.000 jurjev pa ne dam za enga klin?evga Renaulta :P

Kaj je to homologacija? Mor? met mal jajca pa je ;) Moj SX je bil cel predelan pa se nisem sekiral. ?e nima? kri?e?ega in sumljivo glasnega avta in ne dela? neumnosti te ve?inoma pustijo na miru.

En lep quote:

Pa dober to bi ?e mogo?e ?lo, nebi se mi dal poslu?at vsakoletnega te?enja na tehni?nih pregledih :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Se strinjam, registracija Renaulta je res draga pa nasploh so ?kart roba. :harhar:

Ker tu ni nobenega Nissanovca z 200SX S13 bom pa rekel, da je tale avto idealen za donatorja motorja za kako MX-5, mogo?e celo za uno, ki je primerna za DIY projekt. :P

pol pa homologiri to, ?e lohk :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Dej spodaj v opisu preberi - mala okvara motorja :blink: potrebna ali menjava motorja al pa popravilo cca 800? (?e verjame? v pal?ke in vile).

Men se tole sploh ne zdi poceni, ker ta avto je en sam velik stro?ek od registracije, porabe in servisa. O obliki pa raje ne bi. :ne vem:

evo ti zakaj ne maram Renaulta :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tehni?ni pregled oz. homologacija
Napisano

Sem se zanimal ?e pred Deeyanom, ampak sem se odli?il kupit cel avto (sepravi V6 ma?ina in temu primerno podvozje).. Druga?e pa Deeyan, ?e bom rabil ti sporo?im (?e bo? imel ?e), ?parat pa tudi ni treba zame :rolleyes:

Ok, sam da vem ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Predlagam, da tole nabavi?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4081933&show=1

Ima ?e po defaultu V6, coupe je tud, pa ?e facelift je, da ima airbage :bravo:

Po slikah je videti vse ok, ima tud original feltne, manjkajo samo zadnje zavesce :)

Ni je ve? :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Prodaj ti enemu, ki ima 323F pa daj posebej pod male oglase. A se ni Nidhogar zanimal za to podvozje?

sem ga upra?u, ?e bo rabu ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?e bi bil res kdo zainteresiran za nadaljevanje projekta mu jo dam za 1500? zraven pa dam podvozje od F-ke GT in zapakirane ?portne vzmeti H&R.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.