Ma kake Lagune, tista ki?ta je ?la z LPG-jem vred, v napol delujo?mu stanju, v R Srbijo. Moja Mazda6 ima LPG noter ?e od leta 2005, takrat je bil sistem tudi homologiran. Kater podatek tukaj ni jasno razumljiv, ne ?tekam? :ne vem:
pa pozna? ti koga z Mazdo, ki je naredu 100kkm na plin - da ne bo narobe razumljeno, ne trdim, da ti za?ge ventile, spra?ujem ?ist tko iz firbca, ?e je kdo ?e naredil na plin 100kkm na istem motorju pa ?e se je dogajalo kaj nepredvidenega?
Poznam (najmanj) enega, moja 6-ka laufa na LPG ?e dobrih 230kkm. Laufa ?e pri teh kilometrih prakti?no nesli?no. Aja, no jaz sem jih v letu in 3h mescih naredil ?e slabih 50kkm.
Re?te mi pob?i, kok vam kej zdr?i baterija (v pripravljenosti) na teh spy kamercah. Mo?no da se ravno jaz kasiral ?kart, ker kapaciteta ji je blizu nule.
Mislim da me je tole u?eri doletelo na AC (spredi ena orng ?verca vozila), pa sva oba pognala, no in se je kr oddaljevala (skor tko kot enkrat Clio RS), pol ?ele pri xxx sem se za?el pribli?evat.
Jaz te raj?i napotim na tak?ne za kere res upam garantirat da obvladajo sceno. Raj?i se pelje? par 10km dlje kakor pa da ti pol stalno kej trokira itd.
@Invincible, kak?en popoust bi pa ?elel? Mislim da je 20% kar lepa cifra a ne. Sicer pa ta popust velja le pri gotovinskem pla?ilu v celoti, na obroke bo ?e neki dra?je.
@Kris, ne vem zakaj bi si dodatne stro?ke delal, je bolj smotrno najdet takega ki ti ?e v ?tartu usreza, ne pa potem naknadno ustvarjat, kar je jasno povezano z ? cekini.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ni? posebnega, moderna Kamn??ina.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani