Skoči na vsebino
Sprememba cene goriv
Napisano

zaradi teh cen ?e resno premi?ljujem o LPG, kaj mi svetujeste da ja al da ne kr bo motor ?ou u k**** :ne vem:

Preberi si moj post, ki je mogo?e 10 postov vi?je, pa ti bo ve? jasno kaj bo ?lo v ...... (maline). :jezicek::hohoho:

P.S. - kot ?lan MK ima? pa ?e dodatne popuste (na gotovino), tako da dlje kot tensta? manj bo? privar?eval. :ne vem:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Hehe, dobro sej niso to neki relevantni podatki, brez kerih bi te?ko ?lovek pre?ivel. :hohoho:

Sem pa iz Celi?arja v Galuno prenesel LPG sistem, to pa dr?i (no v obeh ni bil A-testiran, sem bil prelen glede birokracije). :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Ma kake Lagune, tista ki?ta je ?la z LPG-jem vred, v napol delujo?mu stanju, v R Srbijo. Moja Mazda6 ima LPG noter ?e od leta 2005, takrat je bil sistem tudi homologiran. Kater podatek tukaj ni jasno razumljiv, ne ?tekam? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

pa pozna? ti koga z Mazdo, ki je naredu 100kkm na plin - da ne bo narobe razumljeno, ne trdim, da ti za?ge ventile, spra?ujem ?ist tko iz firbca, ?e je kdo ?e naredil na plin 100kkm na istem motorju pa ?e se je dogajalo kaj nepredvidenega?

Poznam (najmanj) enega, moja 6-ka laufa na LPG ?e dobrih 230kkm. Laufa ?e pri teh kilometrih prakti?no nesli?no. :jupiii::cheers: Aja, no jaz sem jih v letu in 3h mescih naredil ?e slabih 50kkm. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Group buy:
Napisano

Re?te mi pob?i, kok vam kej zdr?i baterija (v pripravljenosti) na teh spy kamercah. Mo?no da se ravno jaz kasiral ?kart, ker kapaciteta ji je blizu nule. -_-

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Preglednice: avtomobilskih karakteristik
Napisano

Mislim da me je tole u?eri doletelo na AC (spredi ena orng ?verca vozila), pa sva oba pognala, no in se je kr oddaljevala (skor tko kot enkrat Clio RS), pol ?ele pri xxx sem se za?el pribli?evat. :aaaaa:<_<

http://www.zeperfs.com/duel997-3263.htm

Nauk zgodbe; ?rna ki?ta ne gre nikamor, Rx8 bo nekoliko spremenila vozno dinamiko. :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

@Kris, ne vem zakaj bi si dodatne stro?ke delal, je bolj smotrno najdet takega ki ti ?e v ?tartu usreza, ne pa potem naknadno ustvarjat, kar je jasno povezano z ? cekini. :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.