Sem pred dnevi, ko je bilo 32 st.C opazil na monitorju kjer prikazuje polnjenje in praznjenje baterije, da mi pri spustu po strmini v dolžini cca 5km ne polni baterije kot ponavadi, sicer prikazuje to a baterijo ne polni🤔 S tem ne mislim, da je kaj narobe, ker mi jo je po ravnini takoj spet pričela polnilnit. Mislim, da je to previdnostni ukrep zaradi vročine in posledično zaradi pregrevanja baterije. To verjetno nihče ne opazi, če ne gleda na ekran....
In ker se ne bo prodajala zaradi visoke cene bodo tržniki ugotovili, da ljudi več ne zanimajo limuzine in HB-ji ter da je treba pojačat proizvodnjo SUV-ov.
Do takrat boš že ravno prav star, da ti bo pa odgovarjal SUV....
Tole najbolj paše v to temo, kot je že @Alex napisal pod temo"Mazda CX-30"je vpoklic za nekatere(po VIN številki) "CX30 X186" motor. Preverili bodo morebitno puščanje tekočine pri kondenzatorju na hladilnem sistemu ter naredili programsko posodobitev na krmilnem sistemu!
V kolikor imate redni servis v doglednem času bodo to opravili takat, drugače pa vas obvestijo.... 😉
Preverjeno pri Mazda servisu!
Mislim, da se problem z hlajenjem pri CX30 nanaša na morebitne težave, ki so bile odpravljene ali preverjene pri vpoklicu, kot je v zgornjem postu.... 🤔😉
Kot zanimivost, sva se pogovarjala s kolegom z mazde o novem dizlu v cx60 in so se že pojavile težave naj nebi bil osamljen primer, namreč hladilna tekočina zavre in začne ven metat vodo. Neve se kaj je vzrok in potrebna je menjava motorja pod garancijo. Glede izbire dizel ali phev, definitivno phev.
Menjajo motor pod garancijo, kaj pa vzrok so odpravili ali vsaj približno vejo kaj je.... 🤔
Pa kakšnih 30%. Še enkrat povem. Z normalno vožnjo, brez cincanja, je poraba 7l, če si bolj dinamičen voznik 8l, če ga pa še dodatno rad spucaš v sportu je pa 9-10l.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pri Fordu je vse možno.... 😂
Povezava za deljenje
Deli na druge strani