Pa smo spet pri tej vrsti argumentiranja. Poglej tega ... bla bla bla.
Ja, pač, tradicionalni ICE proizvajalec še po stari logiki gradi tudi EV-je, in potem so taka čreva.
Tesla ima to veliko bolje rešeno, Hyundai/KIA prav tako, pa Kitajci tudi, npr. MG, BYD ... Tudi v Dacii Spring ni takih kolobocij, pa so jo Francozi in Romuni skupaj zmetali.
V splošnem - globalnem tehtanem in še kakršnemkoli drugem povprečju - pa moja trditev drži kot pribita - EV-ji so enostavneje sestavljeni od ICE in bodo posledično tudi lažji za vzdrževanje.
Samo poglej, koliko komponent ima EV in koliko ena dizelska mazdina CX-5 ... Res ni treba biti genij, da pogruntaš, kaj bi raje šraufal, če si mehanik. Drugo je, če te je strah elektrike ... Ampak ko enkrat odklopiš HV-baterijo in 12V-akumulator, lahko šariš po avtu po mili volji - kot Mile stari mehanik.
Čeprav pooblaščencem bo lažje šraufati EV kot ICE. Električarji so kot Lego kocke. Baterija, e-pogon, polnilec in še malo ostale šare. Itak zenkrat največkrat menjajo kos za kos, se skoraj nihče ne poglablja v to, ali je morebiti samo kako varovalko odneslo ali pa če je kak lot popustil ...
Ja, tudi izobraževanje mehanikov za EV se je komaj dobro začelo. Imam kolega, ki je bil prej v IT-branži, pa se je sedaj vrgel v avtoelektroniko in ima že polne roke dela. Sem ta teden govoril z njim, pa pravi da 80 % samo VAG-skupino rešuje, Mazde še ni dobil pod roke. Ampak se bojim, da bodo tudi te "mild-hybrid" Mazde po pet in več letih postale njegove stranke ...
Če prav razumem praviš, da je vse to laž in da si je vse izmislil?
Ne, nikjer ne trdim tega. Dopuščam pa možnost, da je ... #youtubefolks pač.
Ne moreš pa enega primerka posplošiti na celo populacijo, kot tu radi počnete. Verjetno se nekemu Renault servisu v UK ni dalo ukvarjati s popravilom, ker niti ni imel ustreznega orodja, in je pač na predračun našopal vse, kar mu je prišlo na pamet - skupaj s pribitkom na storitve, ki bi jih opravili zunanji izvajalci.
Sploh pa morate vsi skupaj tele Youtuberje jemati z rezervo. Njihova vsebina je skoraj vsa "clickbait".
Zdrava pamet ti pove, da ne more zamenjava baterije avtomobila stati več kot avto (zadnjič primer popraskane baterije na Hyundai Ioniq 5 v ZDA - ko so bojda hoteli ne vem ali 50 ali 60 jurjev). Ali pa tale lovska, da želijo za popravilo pokvarjene klime (čeprav eksplodiran kompresor - ultra redek primer) 11 jurjev funtov.
To je podobno, kot je na Autocommerce model meni rekel, da bo prvi servis za Smarta 450 evrov. Sem se mu samo zasmejal in odšel skozi vrata.
In v kratkem pride nov M3H Performance. Vmax 261 km/h, pospešek okoli 3 sek/100 km/h, zadaj valjarji 265 ... 20 col ... Eni bi rekli "za bruhat" - in to dobesedno. 😃
Kako pa ti to voziš, k po jajčkih... men ZOE pod 20 ni ratalo spravit. Ja Ok sem se držal omejitev in mal več je blo mestne. Sej je možno, da ne znam EV-jev vozit, ker men praktično pod 19kWH/100km je ratal edino s tamalim Smartom za dva.
A je mogoče narobe to, da jih vozim, kot svojo dizelco.
Ja, poraba je odvisna tudi od gum in letnega časa. Jaz si mislim, da bo pozimi z nameščenimi zimskimi gumami poraba 20+, če imam zdaj z letnimi 16+. Mati pa pač ne vozijo tako hitro kot jaz. Jaz sem dobesedno vse prehitel po poti, testiral Vmax, 1 motorist me je prehitel na magistralki in to je bilo to. Sicer pa - kot zanimivost - za šprint 0-144 km/h (kar je Vmax) rabi vsega 16 sekund!
Plus moraš vedeti, da je v tej porabi izredno malo avtoceste, verjetno le ene 50-60 km.
Evo, ker je ravno nedelja ... ZOE danes dopolnil 10 dni po registraciji in 1050 prevoženih kilometrov. Pač, začetno navdušenje pa se malo več pelje. Poraba 14,5 kWh/100 km. Brez pripomb. Dokler sem ga samo jaz preganjal, je imel še 16,3 ... 😃
Največji "šok" je sledil, ko sem na pultu komentiral, da ko so se začeli EV prodajati, so bili ti redni servisi na Renaultu ranga 40 evrov. In mi odgovori mojster: "Da, drži. Ampak zdaj je šlo vse krat dva, vse cene. Tudi redni servisi za bencinarje in dizle so sedaj že 400€ v povprečju."
Tako da ... Je razlika, če priznate ali pa ne. Bom kolega, ki pridno nabira kilometre s Teslo Y vprašal, koliko bodo njemu računali servis ...
Bom vprašal tukaj v imenu mojega frenda. Kupuje novo CX-5 AT, FWD, koleba pa med 165 in 194 konjskim motorjem. Nekje je slišal, da se bolj splača 165, ne ve pa zakaj. Izkušnje koga od vas?
Če že toliko denarja za nov avto, naj bo vsaj G194, da se kam premakne.
Ja, 2.0 mašina ima malo cenejše zavarovanje (ker je malo cenejša in ima manj kW) to je pa to. Cestna taksa je pa enaka.
Jaz sem na slovenski pooblaščeni Renault servis vprašal za predračun drugega rednega servisa - pazi šok: 80€ (delo in material). Peljem takoj, ko bo ZOE registriran.
Evo, rečeno, storjeno. Za kontra lahko kdo od vas prilepi račun z original servisa za Mazdo 2 pri 40.000 km. 😃
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa smo spet pri tej vrsti argumentiranja. Poglej tega ... bla bla bla.
Ja, pač, tradicionalni ICE proizvajalec še po stari logiki gradi tudi EV-je, in potem so taka čreva.
Tesla ima to veliko bolje rešeno, Hyundai/KIA prav tako, pa Kitajci tudi, npr. MG, BYD ... Tudi v Dacii Spring ni takih kolobocij, pa so jo Francozi in Romuni skupaj zmetali.
V splošnem - globalnem tehtanem in še kakršnemkoli drugem povprečju - pa moja trditev drži kot pribita - EV-ji so enostavneje sestavljeni od ICE in bodo posledično tudi lažji za vzdrževanje.
Samo poglej, koliko komponent ima EV in koliko ena dizelska mazdina CX-5 ... Res ni treba biti genij, da pogruntaš, kaj bi raje šraufal, če si mehanik. Drugo je, če te je strah elektrike ... Ampak ko enkrat odklopiš HV-baterijo in 12V-akumulator, lahko šariš po avtu po mili volji - kot Mile stari mehanik.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani