komar 0 Napisano 1. julij, 2005 ?portne izpu?ne cevi Napisano 1. julij, 2005 Za ?eno ti pa verjamem, ampak mogo?e kaj pomaga Neko? je pomagalo ja ... sedaj pa - khmmmm :ne vem: ... bi prej rad ?e nekaj druga iz istega cenika! Hvala vseeno! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 1. julij, 2005 ?portne izpu?ne cevi Napisano 1. julij, 2005 Hmmmm, za ceno pa bolj?e, da ne vpra?am? Pa bi vseeno , kolko pa je cena (?e ni skrivnost) - pa za 4 vratno bi rabil - pa ne kar naro?at - samo info rabim... Hvala... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 1. julij, 2005 ?portne izpu?ne cevi Napisano 1. julij, 2005 Kaj pa 2 x2? Hmmm, fulll dobro zgleda! A gre to tudi na diesel? :ne vem: Kak?en efekt pri diesel-u? ?ena me obesi, ?e to domov pripeljem... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 30. junij, 2005 ?portne izpu?ne cevi Napisano 30. junij, 2005 Lepo zgleda, ja. Ampak ?e lep?e je pa z dvemi cevmi ... Na vsaki strani avta po eno. To je samo "blenda" - mogo?e bi lahko drugo kar na odbija? nalimal?!? Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 30. junij, 2005 ?portne izpu?ne cevi Napisano 30. junij, 2005 Skorn?ek se pi?ejo - baje! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 30. junij, 2005 Mazda 323f 99" zadnji zvo?niki Napisano 30. junij, 2005 aAja za kable pa pogleda? tako da plastiko (pokrov od zvo?nika) odstrani? pa pogleda? noter..... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 30. junij, 2005 ?portne izpu?ne cevi Napisano 30. junij, 2005 No, ja zgleda pa ?e kar no... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 30. junij, 2005 Mazda 323f 99" zadnji zvo?niki Napisano 30. junij, 2005 Kaj misli v vrata al na zadnjo polico???? ?e ?e ima? predpripravo za zvo?nike v vratih ti pridejo noter okrogli 16cm oziroma 12cm premera..... Na polico pa lahko da? katerekoli ovalce..... LP daVidMislim, da 12 cm ni standardna velikost za avto-zvo?nike .... a si mislil 13 cm Ej, pa na polico gredo tudi okrogli!? Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 30. junij, 2005 ?portne izpu?ne cevi Napisano 30. junij, 2005 Edino pravilno.....traktor nej ma blendo-....pika stop ?in ?in :mi pijemoo: daVid Moj ima blendo - pa ni ni? spremembe zvoka - haha :ne vem: Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 26. junij, 2005 Mazda MX-3 1.8 V6 Napisano 26. junij, 2005 Khmmm - meni se zdi, da gre tukaj za en in isti avtek - izgleda zelo lepo ... in za moja merila - poceni! Tudi km ni preve? - za Mazdo.... No, ?e bi kupoval tak avtek, bi ga definitivno pogledal in, ?e slike preve? ne skrivajo, tudi kupil. ?koda, da nima klime... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 25. junij, 2005 Mazda MX-3 1.8 V6 Napisano 25. junij, 2005 V?e?en avtek, za kaj ve? je pri oglasu premalo podatkov! :ne vem: Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 23. junij, 2005 Dajte svoj SOUND sem gor Napisano 23. junij, 2005 alfo.....hm.....edino usnje pogre?am..... LP daVidV avtu ali na perilu Kak sn smotan.... O ti baraba mala.......sicer pa ?in ?in...pijem 3 srca..... LP david Jaz pa CocaColo - ja, ja saj vem, ni dobro ... :ne vem: Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 23. junij, 2005 Dajte svoj SOUND sem gor Napisano 23. junij, 2005 alfo.....hm.....edino usnje pogre?am..... LP daVid V avtu ali na perilu Kak sn smotan.... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 23. junij, 2005 Dajte svoj SOUND sem gor Napisano 23. junij, 2005 Aha, ?e si spregledal je imel 108.000 km ?as da se "vlaufa" Aja, se ne vidi, ker sem moral malo kvaliteto posnetka priredit, da je manj?i file! hihihih Tomi kaj si tudi Speed posnetka kej popravu..presneta re?....ki to je res hitro do 200 pr??o-.----- Jest bi tudi tak avto.... Evo alfa 156 2.4 JTD ki sem jo mel je pa ?e malo bolj povlekla..... LP daVid Speed je ?isto realen! Alfa je mogo?e res bolj potegnila ???? Ni pa Marzda!!!! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 23. junij, 2005 Dajte svoj SOUND sem gor Napisano 23. junij, 2005 Aha, ?e si spregledal je imel 108.000 km ?as da se "vlaufa" Aja, se ne vidi! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 23. junij, 2005 Dajte svoj SOUND sem gor Napisano 23. junij, 2005 Bravo Labi!!!! Evo ?e en demo DIESEL POWER ... Power1_1.mpg Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 22. junij, 2005 Dajte svoj SOUND sem gor Napisano 22. junij, 2005 mam predelano: fizol pa zelje za kosilo Opa?am, da ve?krat ... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 22. junij, 2005 Dajte svoj SOUND sem gor Napisano 22. junij, 2005 evo se moj sound (branim cast dizelasev) Za diesela se full dobro sli?i ... a misli?, da moj tudi ... kaj ma? predelano? Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 22. junij, 2005 Dajte svoj SOUND sem gor Napisano 22. junij, 2005 J-Luv .... kva dogaja .... megla???? :ne vem: Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 22. junij, 2005 Dajte svoj SOUND sem gor Napisano 22. junij, 2005 David resno ogro?a prvo mesto na lestvici postov!!! Go David, go...saj zmore?! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 22. junij, 2005 Dajte svoj SOUND sem gor Napisano 22. junij, 2005 Vidi? ko nisi dovolj na forumu ... Na to pa samo : hahahahahahahahahahahahahahahahaha.... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 22. junij, 2005 Dajte svoj SOUND sem gor Napisano 22. junij, 2005 Moj zvok se malo tukaj sli?i ... posneto lani pozimi.Kaj pa toti strici? Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 22. junij, 2005 Dajte svoj SOUND sem gor Napisano 22. junij, 2005 Lepo, Virage, lepo! Moj pa se sli?i nekako tako : klekete, klekete, klekete Moj lepo poje ?e ga malo v vrtljaje zavrti?, pa zdaj poleti s ?portnim filtrom bo mogo?e spet lep?i zvok. Ti samo snemaj, gor na forum daj, mi pa se bomo slinili... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 22. junij, 2005 Dajte svoj SOUND sem gor Napisano 22. junij, 2005 Lepo, Virage, lepo! Moj pa se sli?i nekako tako : klekete, klekete, klekete Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 21. junij, 2005 Dilema Napisano 21. junij, 2005 Zna bit res zelo lep avto - kaj ve? pa... :ne vem: Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Hvala vseeno!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani