Skoči na vsebino
Mx6 crash
Napisano

ni nujno,..vem za primere k so vle?ne slu?be pelale na zavarovalnco.

tud prej?n mesc k je mel n? ata kabum in ni bil vozn avto so na zavarovalnco prpelal avto, takrt k smo se zmenil

mislm da je ?ist stvar dogovora

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mx6 crash
Napisano

se strinjam glede allyse obvoznica ?teje za 100km/h

Jaz bi tudi vztrajal glede omejitve!!!

obvoznica ma 2 omejitve,..od razcepa za primorsko - golovca je 130, in od konca golovca do razcepa za ?tajersko je tud 130,.pa od izvoza za brdo - razcepa za primorsko.

med izvozom za vi? do izvoza za rudnik itak spet neki predrkavajo in je omejitu 80 oz 60

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mx6 crash
Napisano

sorry za avto,..va?n da ste vsi OK

@Boss,..je mal razlike al je divjal tm kjer je omejitu 100 al tm kjer je 130 :ne vem:

btw na kermu odseku je pa blo to?

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ej Labi po ?em ti to vidi?, da je disel pri MOL-u bolj?i kot Petrol al pa OMV? Pri porabi je pri meni isto sranje +/- 0,1 litra pri vo?nji tud ne vidim razlike tako, da res ne vem.

Edini diesel pri katerem sem imel ob?utno ve?jo porabo je bil pa od Agipa tako, da tam verjetno ne bom ve? tankal.

moje lai?no mnenje,..parkrat sm tankala na OMV (ja so mel enga kjutkota tm sramezljiv ) in sm opazla, da ?e nastavm tempomat mam kr na 1x feeling da zgubi mo? or smtn oz je isto kukr ?e bi spustu gas,..sj ne znam opisat no,..sam kadar tankam na agipu se to ne dogaja,..

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

ja pa tanka? na nenajljub?i pumpi lih tok da pride? do take keri zaupa? a n,..ni ti treba lih polno natankat :ne vem:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

sej ne gledam niti se ne zana?am na to,..js sm tko al tko nejbl sre?na k je poln tank,..tko da grem tankat k pride do zadnje ?rtice in sploh ne ?akam da lu?ka posvet :harhar:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Fantje, pa kaj kupujete poleg avta, stvari, s katerimi imate potem te?ave ?

Jaz prisegam na klasiko kazalac + lu?ka me ?e nista nikoli pustila na cesti, enostavno ko lu?ka posveti, grem tanka in zdravo. Za kar za te "potovalne" ra?unalnike ne morem re?i, ker sem se 3X skoraj na?ajbal ravno zarad tega, ker sem gledal nanj in ne na kazalec.

?e pa pride v paketku? :ne vem:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

za driftat je mazda 6 super....edin kar moras narest je to da se zaletis z gasom in pred ovinkom spustis gas (ali celo zaviras) in jo odnasa da je joj :)

(recimo zelo lepo se da izvesti na rondoju tomacevo, priletis cez 100 in potem na izvozu spustis gas gre ritka adijo)

pravi joy machine za sprednji pogon mazda 6

aha,...da se,..verjemte,..mi je ?e dons slabo ?e se spomnem na tist drift do KP :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.