Skoči na vsebino
Gume 2008
Napisano

Michelin Pilot Exalto2: 94 eur

Continental Sportcontact 2 in Premium contact2: 79 eur

Bridgestone Turanza ER300: 79 eur

Dunlop Fastresponse: 81 eur

Vse 205/55 16V, v Brezicah, montaza brezplacna, polnjenje s plinom, centriranje 4eur/kolo.

Eno od teh bom sigurno dal gor :)

Aaam... se mi samo zdi al so te cene e skoraj sme?no nizke??? :blink:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

?e bi bil nesramen bi rekel da so Durex najbolj primerne gume za nepredvidene situacije... :P

Bwahahahaha.... ampak ?e te niso najbolj zanesljive... sej ve? kako hitro jo lahko na kakem "robniku" prebije?.... :aaaaa: :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 - strokovnjaki svetujte
Napisano

... pozdravljen...

Cena je roko na srce, za 2003 letnik kar visoka, navsezadnje je to 5 let star avto.... <_<

Druga?e sem mi pa tudi poraja vpra?anje ?e je to res oprema GT... zakaj?? Ker kot je iz slik razvidno nima usnjenih sede?ev, kar pa za GT skoraj zagotovo lahko trdim da ima serijsko....

Tolk....

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Navigacija Garmin N?vi 350 in Adriaroute
Napisano

Top Shop Presents:

Brand new Labi navigation. Revolutionary concept and design packed in very slim body. Equiped with high speed organic CPU capable of thousends operations per hour, navigating you through treacherous terrains of Balcans southern regions.

Forget all your old navigation units, forget all confusing decisions and embarrassments in front of your love one, saying " I told you, that we should turn left".

Buy your first all around Labi navigation, only available at this special offer. With that amazing package you also get a bonus features like multilangual translation support and a new high IQ chat program which will keep you awake on long dull journeys.

You want more? OK, we give you this special mini gift: "sex stories* and confessions listening program"

What are you waiting for - buy this low running costs (only three portions of chevapchichs per day) device, put it on your front passanger seat (if its occupied, kick your wife or husband out) and injoy at all new meaning of trouble free drive.

Buy now... if you order in next 30 minutes we give you not one, but another two extra Labi units for free :blink: call 080 6969

:P:D

*only for 18 and over

.... Could u send me only the device u call it a "small gift" feat: sex stories and confessions listening program... i'm really into it man....... :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?iv ! david kako to misle? modul oz.adapter! a to kaksna maska od armature za drug radiji k un radijo k sm meu prej to zvezan mam ?e zmer doma! kako pa to z povezavo na ekranu od orgonal radija a to se kako da povezat ?e zamena? radijo????

tenks

Tako je... to gre za novo spredno "masko" pri kateri odstrani? stari radio in lahko namesti? novega....

Edini problem je ker ima? display ?e na novem radiu, in ti na originalnem ne bo kazalo funkcij radia... bo pa kazalo vse ostalo.... problem bo? pa imel s povezljivostjo komand na volanu... to je pa baje precej tough job.... in je baje met kakega dobrega ?tromarja da lahko zadevo skupaj postavi...

LP David

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e rabi? samo modul oziroma "adapter" za nov radio mi gre? lahko da BTCja... zdraven Game Centra je audio delavnica od big banga in tam dela Primo?, kateri ima tudi MAzdo 3 in ti lahko da vse potrebne napotke.

No ?e bo? rabil ti posredujem njegovo ?tevilko.

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Micro filter za Mazdo 3
Napisano

?e se ne motim je skrit za sopotnikovim predalom.

Tako je... pod sovoznikovim predalom je....

Odstrani? najprej predal (2 vijaka) pol pa ?e se ne motim ?e ena aluminjasta za??itna plo??a, pa pol elektronika in za elektroniko pride? do filtra....

LP David

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3 te?avice
Napisano

Los osebno ti tudi predlagam da obi??e? servis v BTC-ju, saj je le ta precej bolj fokusiran na stranke kar pomeni da bo? najverjetneje dobil vse odgovore na svoja vpra?anja tam....

Jaz do zdej s tem servisem ?e nisem imel te?av... vozim pa tja avto ?e skoraj 3 leta.

Good luck..

daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Navigacija Garmin N?vi 350 in Adriaroute
Napisano

Ejla,

Po dalj?em iskanju primernega navigacijskega sistema sem se "zapi?il" v,za mnoge, neznanega....

Gre za model Becker Traffic Assist Highspeed 7934....

Po vseh specifikacijah zgleda skrajno kul.... ampak vseeno me zanima feedback ?e od koga ki to zadevo pozna.... Becker namre? pokriva ?e po defaultu precej?en del evrope, prav tako tudi slovenijo, kar je interesanten podatek...

Skratka.... naprej s komentarji.... :bravo:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3
Napisano

?isto dovolj. kazni so itak prevelike, 110 konjev je za tak avto ?isto dovolj sploh glede na to da avtu pomaga tudi navor, ki ga ima dizel veliko ve? kot 1.6 dizel. Koliko se ti bolj spla?a nabaviti dizla od bencinarja je pa seveda tvoja odlo?itev, stil vo?nje in koliko km naredi? letno in na kak?nih relacijah ponavadi. ;)

Syymon da te popravim.... verjetno si bil ?e malo zaspan....

Torej ?e gledamo mazdo 3 diesel govorimo o agregatu z 90 KM kar je za vsakodnevno vo?njo ?isto dovolj, osebno sem se raje odlo?il za bencinsko verzijo ki ima seveda vi?jo porabo, ampak mi je dinamika motorja pri bencinski razli?ici prevladala in kot vidi? sem se odlo?il za bencin.

Druga stvar je pa cena.... <_<

Ko sem kupoval je bila razlika med benz - diesel v na?i biv?i valuti 800 000 sit.... kar pa po hitrem izra?unu ne more? amortizirat v neki smiselni ?ivljenski dobi avta.

Osebno delam cca 50 k km na leto... pa mi ra?unica ?e funkcionira...

Skratka... odlo?itev je tvoja, in predlagam da gre? najprej na testno vo?njo z obema in se na podlagi tega odlo?i? katerega vzet...

LP David

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Hm... mene tudi mu?i ta gumijast efekt.... gume pa imam natla?ene na 2.3 bara..... na kolk lahko zvi?am tlak da se znebim tega "drekec pekec" ob?utka??? :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Promet, nesre?e in ZVCP
Napisano

Pojma nimam kaj se dogaja zadnjega pol leta.... namre?... v tem obdobju je ?e 7 ljudi umrlo tukaj... kar je zaskrbljujo? podatek... ampak v isti sapi si upam trdit da kot vozijo tukaj... je ?e malo mrtvih... :angry:

Kakorkoli.... o?i na pecljih in pazljivo na cesto... jaz sem po novem ?e 4krat bolj pozoren in pripravljen na nepri?akovane situacije.....

LP David

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Promet, nesre?e in ZVCP
Napisano

Kaaa je bandaaaa......

Pojma nima kaj se dogaja v na?ih krajih... ?e dobro da me ni ni? tam.... :(

Oba ponesre?ena poznam... oziroma vse 3 hude nesre?e...

No in kot da nebi blo ?e vsega dovolj... se je sklatila ?e moja mama.... in sicer z avtom od mojega psa..... :(

Prilagam slikco...

Ampak njej za?uda :blink: NI NI?!!!

post-228-1194273986_thumb.jpg

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.