Skoči na vsebino
WIZ zavarovanje
Napisano

In koliko te pride zavarovanje? Za tak avto te ne bi smelo vec kot 500, da reces da se splaca

Jaz sem Wizz imel zgolj za staro barchetto ker je bil tretji avto in se ni dalo bonusa prenesti. Vse ostalo je bil cenejsi Triglav ali Sava.

Za primer moj citroen, Seat - po ceniku sigurno veliko cenejsi, full kasko Triglav 650-700? brez odbitnih

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjalnik: avtomatski vs. ro?ni
Napisano

Jaz bi takoj avtomatika (vozim sedaj ze tretji avtomatik po vrati)

Edino malo poglej teste, avtomatskega so v novi mazdi 3 pokritizirali - verjetno je enak.

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WIZ zavarovanje
Napisano

Finta je zadaj imas odbitno fransizo, in to kar veliko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjalnik: avtomatski vs. ro?ni
Napisano

Roko na srce zakaj 4wd za 10.000km letno po obvoznici?

Ne mi zamerit ampak vprasanje je na mestu. Pa ce se ne motim mazda cx30 nima 4wd ampak avtomatski awd

Avtomatik ima vecji smisel pri elektronki

Kateri motor in kako ceno so ti ponudili?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Kje si sedaj dobil povezavo z denarjem? Ce nekdo uporablja stvar se ne pomeni, da zna skrbeti zanjo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Se bom kar samoiniciativno odstranil s foruma in s tem kot ka?e marsikomu naredil uslugo....

Ve? kot o?itno sem na nasprotnem bregu z vecino in tole prera??a v neko nepotrebno prepucavanje, jaz pa ratujem neka persona Non grata .

Sre?no

Se pravi ne zmores, ne da bi zmerjal ljudi? Svasta, bo?e ne daj da mu kaj re?e?, medtem ko lahko on zmerja cel svet.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

NIHCE mi ne bo jebal materi in

NIH?E mi ne bo tolkel po moji lastnini, ne da bi ob tem tudi jaz deloval samoza??itnisko.

Ok? ?e kak?nen o?itek?

Samo to - od tebe pricakujem da na tem forumu nikoli vec nobenemu ne jebes mater, oznacujes z idiotom in kreteni.

V redu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Ne razumes kaj je vzrok in kaj je posledica.....tudi prav. Se strinjam....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Pa sej ni toliko problem v dejanju samem; bog ve da vsi kdaj zajebemo na cesti. Ampak normalni ljudje potem v znak opravi?ila dvignemo roko, za par sekund pri?gemo vse 4 ipd; pa? da? ?loveku vedet da ve? da si zajebal in ti je ?al; tudi o?kodovani potem (po mojih izku?njah) ne komplicira dalje. Ko te nekdo izsili, potem je pa ?e pameten nazaj; TO pa meni dvigne pritisk.

Alkohol in razum???

Samo nejc je imel sanso, da se izogne temu, ampak on je namerno silil v tezave. Ni to, da je un zajebal. Un je ze bil zjeban....:) pa da se gres s takim ubadat, mu razlagat CPP, pa solzivec pa ne vem se kaj....psihopatsko.

Pa? mal pocakas, spustis pijanca da nadaljuje svojo ne po CPP pot in gres naprej a ne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Se pravi ce kdo prevozi rdeco pa to vidim imam pravico da se mu postavim pred nos in da me zbije z otroki vred. Ker kr?i CPP.

Dobro da vem.

Malo na bremzo, pocakas da gre mimo in gres svojo pot a ne....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Isces konflikt, stalno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Seveda... Ne bom ustavil. Nima tam kaj delati. In peljem mimo mirno

Jebemti smrdljive alkoholike.

Nejc ti imas resne probleme....kaj pa osnova bontona na cesti da mocnejai pazi na ranljive? Pijane ali pa trezne....

Se prav ce bo otrok skocil s plocnika na cesto ga bos mirno nabil, ker tam nima kaj delat?

Jezen si na cel svet in samo tvoje je sveto, zamisli se malo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

Pa dobro, kaj stalno gledate v ta stranska ogledala na avtocesti? ?e ne bi tukaj tega napisali jaz tega sam niti ne bi opazil.Malo se mora ogledalo tresti, da ve?, da gre? naprej.

Dokler je to samo ogledalo je o. k.

V bistvu non stop!! Ker je to nujno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

Objects in mirror might shake if speed limit exceeded :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

Haha, mamo vsaj nekaj skupnega z vag grupo

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Na primer? Imej v mislih da je to moj 11 VAG :)

11xbrez niti ene napake...

Kar ne morem recti za Mazdo, damo diski so bilinproblem na prvi petki, cx7 in sestki...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

?e je med zavijanjem zna biti kon?nik stabilizatorja....lahko je pa marsikaj, forumsko ugibanje :). Kon?niki so ponavadi ?e ti na primer pri zavijanju v rondo poka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

Niso diski problem ampak tovarniske trde zavorne ploscice

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

Spet lastniki sami resujejo ze desetletje znan problem z diski :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Vsaka pogodba ima svoje pogoje, ce so v avtohisi vkljucili neko svojo akcijo financieanja ali upostevali nek dodaten popust samo za lizing potem imajo pravico, ce pa gre za klasicen leasing izven financiranja avtohise (tipicen primer dogovorjen predracun neses na skb leasing ki nima nic s prodajo avtov) potem ni nobenih specialnih pogojev.

Moj dodaten popust 1500? je pogojeval zavarovanje pri njih prvi dve leti. Nimam pa nobene druge klavzule.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Narobe - prej odplacas manj placas ker odstejejo obresti financiranja.

Verjemi - zadnjih 5-6 avtov sem tako.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.