Skoči na vsebino
Mazde 323f - precenjene
Napisano

..sam tole ti je pa ornk ponujal za avto :bravo:

Ja saj jaz pa :vskalo: bedak ker sem se sel zajebavat k serbineku pa sem rx-8 gledal pa da,bi dal mojega v racun pa je en model priso je reko da se mu ful dopade pa se starejsi je bil razen malo ga je motlo da ja spuscen pa sem v sali reko da cem met 1.200.000sit za njega on pa meni da ma 1.100.000 zraven in da mi da takoj jaz pa ?zmeden? in sem rekel da bom se premislo kaj bom naredo mi je dal telefonsko samo ga nisem pol klical pol cez par dni sem si mislo kak sem nor :(

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazde 323f - precenjene
Napisano

Sem ze jaz enkrat tudi cene gori gledal pa so cenejse kot pri nas,jaz sem lani mel kupca za 1.100.000sit pa mi je zal da nisem dal pa se ni mela spojlerov pa imam samo klimo pa siberdah je pa ohranjena pa vsi racuni od 96 leta naprej kaj je blo kupljeno pa delano na njej zdaj v kratkem popravim ta vrata pa bok pa spojlerje na novo pobarvam pa izpuh menjam pol bom pa spet probal praviga kupca najt ki se mo to dopade cena bo okrog 1.000.000sit drugace pa jo bomo vozli se par let ker dobro sluzi. :bravo:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vas je kdaj pustla na cesti?
Napisano
:( mene je punto pusto na cesti 1x sel z morja dez je vcal pri trojanah pa mrk pa hop na avtovleko.ampak komaj komaj spojlerji,spuscen <_< pol pa doma normalno vzge pa gre naprej,pol pa cez par dni spet torkiranje pa cukanje pridem na servis racunalnik pokaze vse vredi pa avto normalno dela,se peljem domu cez par km spet isto obrnem nazaj proti servisu pridem tja avto gre vredi :blink: ce ne dozivis ne verjames so rekli da je verjetno diza zapikana od vode v bencini pa da ne morejo preverikt katera,naj kupim vse stiri cena ene pa 45.000sit ?zmeden? pa grem rajs domov pa je blo spet encas vredi do prvega deza in sem se razpizdo pa avto v garazo pa v akcijo vse razdret in po kaki uri ugotovim da je bila cevka za prezracevanje pri rezervarju zamasena pa se je v dezju voda nabirala pocasi tam pri odprtini za tankat pol pa jo je vakum vlekel v bencin sem cevko kar vkre odmontiral pol pa je avto so v kakem nalivi ces in vec nikoli ni crkno zaradi bilo kake okvare :rispekt:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda totalka - jest se dr?im
Napisano

Kar sam jo po delih prodaj se najbolj splaca,sem videl da kar iscejo dele,malo traja ampak gre 150.000 sem jaz dobo za odbijac,levi blatnik,levi krak,posodo za zrak,hladilnik,spodnjo vezno,in levo ogledalo pa nekaj malenkosti sam za po cene ponaredkov prodas kaj se pac dobi pa se ti izide saj mas cist cel prednji del NE PRODAJ PREHITRO SE DA ZASLUZIT VEC KOT ZA CELEGA

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tudi med Mazda?i so ?rne ovce
Napisano

Ja eni so res manijaki,mene pa je v cetrtek :policaj: jebal ker sem se peljal v naselju 65kmh namesto 50kmh pa je ful lepa cesta bi slo dosti vec pa his ni blizu pa sem izpal ko neki divjak,tistih ki pa take cudne manevre delajo pa nikoli ne vidijo

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zadnji odbija?
Napisano
:vesel: zadnji odbijac je hitro doli ce ves jaz ze mize to naredim,sem tolkokrat ze premenjal.Ob kolotekih imas cepeke na vrhu pa vijak.pol mas se spodaj na vezni dva vijaka,nato pa moras iz ptljaznika odstranit vse stranske plastike so na zadnji strani stirje vijaki pa se na vsakem boku po dva,pa se na koncu luci ven vzames se je po en vijak na vsaki strani.Se cuje dosti ampak je hitro koncano,upam da sem kaj pomagal,dosti uspeha pri sraufanju :bravo:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAJVIŠJA hitrost baj tvoja MAZDA
Napisano

Po mojem ti gre tolk v 3. prestavi, al pa ima? bremzo do podna pohojeno, sej smo vendar sli?al da gre mazda s takim motorjem po ravnem 210! Preberi si post od kolega na prej?nji strani! :hohoho:

Mi je pa ful v?e? tale tvoj avatar slikan od zadaj tele 323f zelenke! :rispekt:

Ja Symon jz sem tut ?e velikrat sli?al glih primer R5 turba?a da je bla truga na kolesih in pa tistih njenih 700 al kokrkol ?e kil je mela, pa je divjak prtisnu, pol pa je dostkrat ?el al lastnik od hi?e (mogo?e tut na drug svet), al pa kripa na odpad! <_<

<_< ce gre njemu ta avto 210 se mi zdi da tak pise pol mu jaz moj avto podarim,to ni mozno pod nobenim pogojem,ne verjamem dok se ne pelam,meni je sla calibra 230 pa je bla 2.0-v8

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste vozili pred Mazdo
Napisano

jaz pa sem vozil jugo 45 in jugo 65 gvx dva puntota 75sx pol calibro 2.0i in sedaj mazda323f 1.5 16v vsak avto sem mel tocno dve leti razen mazda bo ostala dolgo ker je ful vredi in so ostale stvari na vrsti ki so bol pomenbne hisa,deca........

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.