Jz pa mam iz preventive vedno v vozu 5litrsko kantico benza, pa mi je ?e parkrat (tut preventivno) prov pr?la, ker nikol ne ve? kva loh pride vmes, pa je pol en jajc use skupi, no in z dodatnimi 5 litri se pa nardi loh ?e kr neki kilometrov in vsekakor ni treba pe?a?it en lep cajt!
Ja va?no je u tolko, da ?e se ti avto ?e sploh ne ogreje, takrat je poraba "ibr" ogromna in u tem primeru se mben dizl ne spla?a, tok z vidika ekonomi?nosti, ?e se motim me popravte! :ne vem:
Pol bo zihr dizla?a uzev, je pa tut zelo pomembno ?e dela sicer dost kmjev na let, ampak so pa vmes ultra kratke vo?nje, ker to pa kokr vem je za dizla strup! :ne vem:
Men je pa neki najbolga kr se ti loh zgodi k kupuj? gajbo d ti nekdo po resnic pove kva je biv z njim problem, itak gnojem se pa hitr pol trojno povrne!
Telmu vozu se pa cena pooo?asi manj?a, no bomo vidl kak?na bo ?ez neki cajta, sploh mi je smeh 2. lastnik ko pi?e, ?e posebi kdor vsaj malo pozna zgodovino tega avta, med drugim ga je pred par leti hotu kolega RedWind kupit, pa je biv ?e tkt 1001. lastnik un k je prodaju, pa voz je biv razyeban u 3 lepe! :ne vem:
Dobro je dati v navednice, da ne bi kdo pomislil, da gredo dizela?i res na dolenjsko vino.
Moderni dizli so zelo ob?utljivi na vsebnost ?vepla v gorivu in "cvi?ek" ga vsebije precej ve? kot "sovinjon", ki naj bi predstavljal Evro dizel. Kot si mogo?e opazil nakaterim foruma?em ?e ta, ki naj bi izpolnjeval standard (EU ne vem kateri), ni zadosti kakovosten in povzro?a pacanje injektorjev in filtra saj.
?e mene vpra?a? je odgovor NE!!!
Prihranek s "cvi?kom" je dale? od stro?kov za zamenjavo injektorjev in visokotla?ne ?rpalke, da ne omenjamo mo?nost kontrole in kaznovanja carinskih organov po celi SLO.
Na "cvi?ek" gredo stari "kavni" bosch mlin?ki, ki se ne obirajo niti, ?e jim nato?i? jedolno olje.
Ja Blindek, na pravi Cvi?ek pa nebi doug laufala niti znamenita Golf "dvica"
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Od Kruzerja voz je pa ?e zmeri gor, pa ful ogledov, pa o?itno mbenga s ke?om?
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1218316
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani