Skoči na vsebino
Poraba!
Napisano

Jz pa mam iz preventive vedno v vozu 5litrsko kantico benza, pa mi je ?e parkrat (tut preventivno) prov pr?la, ker nikol ne ve? kva loh pride vmes, pa je pol en jajc use skupi, no in z dodatnimi 5 litri se pa nardi loh ?e kr neki kilometrov in vsekakor ni treba pe?a?it en lep cajt! :danzoman::ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

A se ni ponavad na raznoraznih testih Lensr bol obnesu kot Impreca, tko da ne vem :ne vem:

Edin ?e je mi?ljena "Micka" k?na sosedova okrogla teta! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Motor je domnevno od forumvca Ticha, drga? pa ne vem ?e kdo kej ve o vozu, sicer pa me zanima kva pomen d je prpravlen za dreg rejs! :ne vem: :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Men je pa neki najbolga kr se ti loh zgodi k kupuj? gajbo d ti nekdo po resnic pove kva je biv z njim problem, itak gnojem se pa hitr pol trojno povrne! :jupiii::ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

@David - jz bi mev raj? pravo (biturbo) makino! :ljubezen:

Telmu vozu se pa cena pooo?asi manj?a, no bomo vidl kak?na bo ?ez neki cajta, sploh mi je smeh 2. lastnik ko pi?e, ?e posebi kdor vsaj malo pozna zgodovino tega avta, med drugim ga je pred par leti hotu kolega RedWind kupit, pa je biv ?e tkt 1001. lastnik un k je prodaju, pa voz je biv razyeban u 3 lepe! :ne vem: :blink:

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1555434#

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cvi?ek v mazdo 626 GF-GW diesel
Napisano

"Cvi?ek"???

Dobro je dati v navednice, da ne bi kdo pomislil, da gredo dizela?i res na dolenjsko vino.

Moderni dizli so zelo ob?utljivi na vsebnost ?vepla v gorivu in "cvi?ek" ga vsebije precej ve? kot "sovinjon", ki naj bi predstavljal Evro dizel. Kot si mogo?e opazil nakaterim foruma?em ?e ta, ki naj bi izpolnjeval standard (EU ne vem kateri), ni zadosti kakovosten in povzro?a pacanje injektorjev in filtra saj.

?e mene vpra?a? je odgovor NE!!!

Prihranek s "cvi?kom" je dale? od stro?kov za zamenjavo injektorjev in visokotla?ne ?rpalke, da ne omenjamo mo?nost kontrole in kaznovanja carinskih organov po celi SLO. :policaj::policaj::policaj:

Na "cvi?ek" gredo stari "kavni" bosch mlin?ki, ki se ne obirajo niti, ?e jim nato?i? jedolno olje.

Ja Blindek, na pravi Cvi?ek pa nebi doug laufala niti znamenita Golf "dvica" :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.