Naj ugibam, nimajo smeri vo?nje ampak le outside in inside? To marsikoga zmede je pa uporabno ker lahko menja? ne le spredaj zadaj ampak tudi levo desno, ?e na Grobniku zjebe? le desno gumo.
to?no tako!
In bol ko sem tiste ?pure sestavljal skupaj man mi je bilo jasno Itak asimetri?ni profil in je vseen kam jo natakne? le da je po oznakah guma obrnjena tako kot mora bit mar ne??
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Premagaj polno mps z gobca?em uklopkotom, ?efurjado na radiju mano za volanom pri oldtajmerju(naprej od dunaja) in porabo po bc 7,5 l/100km in pri?o ki bo to potrdila.
corect
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Pomoje, da misli? tega? Zadnji? sem pri njemu premontiral sprednje ter odmontiral zadnje (se pravi, 1,5 para) in je bilo 15?. Sicer je zelo mlada firma ampak lastnik je ?e celo ?ivljenje v tem poslu. In ?e k njemu furajo premontirati gume avtom kot so Porsche 911 GT3, M3 CSL (oba videna ta vikend na Slovakiaringu!) potem bo ?e nekaj na tem, da obvlada posel.
Pa ?e ro?no avtopralnico in poliranje avtomobilov ima. Pa Bridgestonke dobi poceni.
hmmm bi se dalo diskotirat ampak ne bomo ker to ni za nas smrtnike
lej ga no...sol zunaj na plehu al pa avto potopljen v slani vodi je pa ogromna razlika.
mam sodelavca, ki je nevede tak avto kupil - pa ?e fiat je bil za povrh . Kjer je bil potopljen je v parih letih zgnil do konca, elektri?ne kable je bilo pa potrebno zamenjat, ker so tolk oksidirali.
ah ta fiat
lej vsako zimo se vozi? po soljenih cestah ipd. Ne bodi tako malenkosten je razlika ali ima? zmo?eno 1x ali pa se to dogaja vsako leto (zimski ?as) in sam ve? koliko se pozna na podvozju Ne bo se razpadu brez skrbi.
Sam naredi test kabel ?evel?ek vr?i v slano vodo nato pa ga posu? in bo? vidu da sol ne bo ?kodovala ?e ne bo vlage vmes
Avto je bil sezut do pleha ,v kemi?ni ?istilnici je bilo oblazinjenje,kar se ti?e elektrike presu?eno,ra?unalniki pa naj bi bili do neke mere vaserdiht Zadeva se vozi ?e danes pa je tega 9 let
Mislim da nebi smelo bit problemov.
Se hvalim za nazaj ?e 3 dni vozim z letnimi gumami ki pa so na drugih plati??ih in kaj naj re?em dr?ijo se ceste bol kot zimske Ampak optimalni pogoji ?ele prihajajo
Hja, sej to je problem nemcev. ?e cena osnovnega modela te na rit vr?e, kaj?ele dodatki, ki so v drugih avtomobilih ?e serijsko. Takoj pride? na podvojeno vrednost vozila.
Slika modela brez dodatne "opreme":
peljem se pijan domov: Vidim drevo ,zavijem levo-gre drevo v levo,zavijem desno -gre drevo v desno,pol pa se odlo?im da grem naravnost-jebemu drevo pa vame!
Joke!
Upam da najde? ka?no ugodno re?itev in dele po pameti ceni,pa da dobro po?tima? nastalo ?kodo .
Obrni Avto net se marsikaj najde za 6-ko
@Symon: se prav, ?e bi js to takrat menju z F-ko u bistvu nebi naredu nobene napake?
BTW, zadnji? mi je kolega poslal sms, da je enmu njegovmu kolegu pokazu mojo F-ko (nvem slike al posnetke) in je baje reku da mi da 5k? zanjo. Js sm pa reku sam: NE DAM!
he he prodej dokler je ?e kaj vredna;)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani