Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

naj ti povem da je mene snel polo gti vendar ni pa s5 padu mimo je pa ?el mimo :( JBG nisem bil hitrej?i,sem pa bil glasnej?i haha ha

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne pnevmatike 2012
Napisano

sj na plati??ih so prav montirane,le smer profila naji je zavedel tako da :vskalo:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne pnevmatike 2012
Napisano

Naj ugibam, nimajo smeri vo?nje ampak le outside in inside? To marsikoga zmede je pa uporabno ker lahko menja? ne le spredaj zadaj ampak tudi levo desno, ?e na Grobniku zjebe? le desno gumo. :hudicek:

to?no tako!

In bol ko sem tiste ?pure sestavljal skupaj man mi je bilo jasno :) Itak asimetri?ni profil in je vseen kam jo natakne? le da je po oznakah guma obrnjena tako kot mora bit mar ne??

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne pnevmatike 2012
Napisano

carbon?

ne nekaj ?udnega in nejasnosti pri profilu :ne vem: kako jih obrnt :(

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Premagaj polno mps z gobca?em uklopkotom, ?efurjado na radiju mano za volanom pri oldtajmerju(naprej od dunaja) in porabo po bc 7,5 l/100km in pri?o ki bo to potrdila. :hudicek:

corect :bravo:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava pnevmatik
Napisano

Pomoje, da misli? tega? Zadnji? sem pri njemu premontiral sprednje ter odmontiral zadnje (se pravi, 1,5 para) in je bilo 15?. Sicer je zelo mlada firma ampak lastnik je ?e celo ?ivljenje v tem poslu. In ?e k njemu furajo premontirati gume avtom kot so Porsche 911 GT3, M3 CSL (oba videna ta vikend na Slovakiaringu!) potem bo ?e nekaj na tem, da obvlada posel.

Pa ?e ro?no avtopralnico in poliranje avtomobilov ima. Pa Bridgestonke dobi poceni.

hmmm bi se dalo diskotirat ampak ne bomo ker to ni za nas smrtnike :harhar:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava pnevmatik
Napisano

sam res!

To je zdj taktika da bo vedu ?e ceno navit :harhar::huh:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtooptika
Napisano

jaz sem peljal svoje mazde k optiki gregorc proti kamniku in vselej mi je dobro naredil,prav tako ?e kak?nemu s tega foruma ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

kdaj bodo pa za?el kaznovati tiste kateri nimajo vpisano pravo dimenzijo gum, pa ?e tiste s fancy pobarvanimi feltnami :blush: :ne vem: :hohoho::hohoho:

sam res ,tud take treba polovit!!! Ok izjemnoma se pusti tiste k jim feltne dobr sedejo na avto :):harhar:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

kdaj pa bojo za?el kaznovat tiste ki imajo globoko v letnem re?imu zimske gume??? :ne vem: bi se kar nabral enega denarja ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vozilo je zalila voda
Napisano

lej ga no...sol zunaj na plehu al pa avto potopljen v slani vodi je pa ogromna razlika. :blink:

mam sodelavca, ki je nevede tak avto kupil - pa ?e fiat je bil za povrh :hudicek: . Kjer je bil potopljen je v parih letih zgnil do konca, elektri?ne kable je bilo pa potrebno zamenjat, ker so tolk oksidirali.

ah ta fiat :harhar::huh:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vozilo je zalila voda
Napisano

lej vsako zimo se vozi? po soljenih cestah ipd. Ne bodi tako malenkosten je razlika ali ima? zmo?eno 1x ali pa se to dogaja vsako leto (zimski ?as) in sam ve? koliko se pozna na podvozju ;) Ne bo se razpadu brez skrbi.

Sam naredi test kabel ?evel?ek vr?i v slano vodo nato pa ga posu? in bo? vidu da sol ne bo ?kodovala ?e ne bo vlage vmes ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vozilo je zalila voda
Napisano

Bil zraven ko smo rihtali avto iz ljubljanice!

Avto je bil sezut do pleha ,v kemi?ni ?istilnici je bilo oblazinjenje,kar se ti?e elektrike presu?eno,ra?unalniki pa naj bi bili do neke mere vaserdiht :( Zadeva se vozi ?e danes pa je tega 9 let

Mislim da nebi smelo bit problemov.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

cene si niti ni upal napisat!

Za teh 100 jurjov raje mam GTR pa ?e ostane mi za gumo :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Se hvalim za nazaj ?e 3 dni vozim z letnimi gumami ki pa so na drugih plati??ih :) in kaj naj re?em dr?ijo se ceste bol kot zimske ;) Ampak optimalni pogoji ?ele prihajajo

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Hja, sej to je problem nemcev. ?e cena osnovnega modela te na rit vr?e, kaj?ele dodatki, ki so v drugih avtomobilih ?e serijsko. Takoj pride? na podvojeno vrednost vozila.

Slika modela brez dodatne "opreme":

:hohoho::hohoho::hohoho:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zaletu se v drevo?
Napisano

he he scena

peljem se pijan domov: Vidim drevo ,zavijem levo-gre drevo v levo,zavijem desno -gre drevo v desno,pol pa se odlo?im da grem naravnost-jebemu drevo pa vame! :)

Joke!

Upam da najde? ka?no ugodno re?itev in dele po pameti ceni,pa da dobro po?tima? nastalo ?kodo .

Obrni Avto net se marsikaj najde za 6-ko ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

@Symon: se prav, ?e bi js to takrat menju z F-ko u bistvu nebi naredu nobene napake? :o

BTW, zadnji? mi je kolega poslal sms, da je enmu njegovmu kolegu pokazu mojo F-ko (nvem slike al posnetke) in je baje reku da mi da 5k? zanjo. Js sm pa reku sam: NE DAM! :D

he he prodej dokler je ?e kaj vredna;)

:harhar:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ne.... ?zmeden? sem moral kar 2x prebrat kdo je avtor pa ?e pol nisem bil ?ist ziher, ?e se ni Ajvar kot moderator mal pohecal z nami.

tko, da "picture please or it didn't happen" :hudicek:

:bravo::bravo:

druga?e pa kar vidim Slivko kako nesre?en stoji in gleda opran traktor :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.