Tole z volanom je zelo relativna stvar, in se te?ko re?e karkoli. Obraba je odvisna od veliko dejavnikov npr. kao dobro je prej?nji lastnik skrbel za osebno higijeno (beri ?istost rok), na?ina vo?nje, dr?anja volana (eni dr?ijo volan na to?no enem in istem mestu in ne zamenjajo polo?aja rok pa ?e ga .... ), koliko se ?lovek poti v dlani itd...
Poznam tudi ?loveka ki naredi letno fulll km-jev pa vozi z kolesarskimi rokavicami (pokrivajo samo dlani, prsti so zunaj) pa je po npr. 200k km njegov volan ?e vedno skoraj kot nov.
Probaj ?e na kak?en drug na?in ugotoviti ?e so km-ji vsaj pribli?no realni...........ker za ziher itaq nikoli nemore? vedet.........edin ?e kupi? novga! :ne vem:
Ko smo ?e pri hrva?ki policiji.........neki se govori da naj bi meli njihovi policisti na turisti?nih obmo?jih med sezono usmeritev da naj ne kaznujejo tujcev (vsaj ne za manj?e prekr?ke), ker naj bi to ?kodovalo njihovemu turizmu itd.
Ne me pa za besedo dr?at, ker kot sem rekel to se neki kao govori! :ne vem:
No zmago je definitivno najbolj?i komad, ki ni niti malo podoben albanskemu.Kar se tice 2 mesta pa se strinjam. Cutim pa velik nacionalizma na na?em forumu, zato vam bom reko nazaj. Ce slovenka nebi zapela cvet z juga nebi niti v finale pr?la. Tak je pa vsaj neki pik dobla od ju?nih bratov.
Pa take pripombe kot:komu je Slovenija dala 12,10,8 pik,pa da ga je sram da ma slovenski potni list zarad tega
(ZADR? ZA SEBE-KOMAR-NISTE EDINI NA SVETU).Aja pa da se ne pozabim tebe LabiGT, za tebe isto vela, na tvojo zalost sm js eden izmed tistih 12,10,8 tock k zivi v Sloveniji.
Tk da TISINA.
Aja tk za info , sm bosanac,bolj natan?no-Bosnjak(ce vi razgledani pa strpni veste sploh veste ka je to).
Se mata prav komu pa v rit lezete.Bi vam bols blo ce bi lezl v rit Avstriji.
Aja pa sm zato kr turki,ukrajinci itd. zivijo po evropi se ne pomeni, da so REVNEJSI SLOJ.
P.S:Cloveka se ne gleda po nacionalnosti,barvi koze,debelini njegeve denarnice ali spolni usmerjenosti....
Ampak po njegovih dejanjih. Tu bi vam loh reko da ste "mal" retardirani.
Ce bom zarad svoje izjave letel z foruma,tudi prav.Stojim za svojimi besedami.
Sam mislim da so administratori malo bolje osvesceni.
S tem kar sem ozna?il rde?e se ne strinjam:
1. zgleda da si ti edini ki to ?uti (pa dale? od tega da bi ti bil edini "kao neslovenec" tukaj gor)
2. ti?ina odpade saj je to forum in take izjave v bodo?e zadr?i zase
3. quote: #bi vam loh reko da ste "mal" retardirani# .............. za tole upam da dobi? en lep BAN!!!
Za moje pojme bi bil evrosong ?e bi dr?ave po?iljale tja svoja top oro?ja npr:
italija erosa, anglija robija wiljamsa, srbija ceco, slovenija slaka al pa sidarto itd. .......pol bi se pa udarli med sabo............to bi bilo zanmivo za pogledat in neprimerno blagodejnej?e za u?esa!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jst sm pa mislu da sm đek ko sm en krog naredu z SL amg.......
Povezava za deljenje
Deli na druge strani