V?eri sm se lotu podvozja ?e na voznikovi strani. Pa najprej sploh nism meu u planu ker sm mislu da je bol? - pa sm kmal ugotovu da je zadn cajt - drga? bi lohk med vo?njo vn padu (prva slika pa itak bl pa?e v jamralnik )
Glih najlep? ni - ampak za za?etnika v "avtokleperstvu" ?e kar. Problem je ker ni ravno da bi dal lohk en kos pleha, ampak je vse neki krivo, pa oja?itve. Pol je treba pa iz raznih kosov sestavljat. Je pa uglavnem "rostfrei" zdej na?vasan gor
Po temeljni barvi pride pa ?e 2-3mm barve za podvozja.
Prodajalec pa o?itno pol-pismen, sicer pa kake stvari je spesnil (lahko pa da niti nisem zastopu ?ist dobr kaj ?eli povedat); "najbolj raz?irjena na svetu???" Mo?no dvomim v resni?nost tega podatka, jao!
Vidim da ti tele Xedos-ke kar laufajo. Tud jst bi imel ?eljo da bi bla moja tkole na novo po?timana.
A mi lohk pribli?no ceno pove? kok kej pride tako delo (popravilo rjavih delov + barvanje)!? Lohk mi po?lje? ZS. Ker niti pribli?no ne vem kok je to - a je to do 1k? al ?ez.
Sicer se glede na vrednost avto to verjetn ne spla?a, sam glede na to da ni denarja za drug avto, bi la?je dal kej za popravilo tega.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e drugi? letos sem jo pelu na lepotno preobrazbo v MB
Povezava za deljenje
Deli na druge strani