Hm. Mogo?e pa je res sli?ati dodaten zvok pri hitrem pospe?evanju. Zgleda kakor prenos mo?i na zadnja kolesa... ma meni to ni ni? mote?ega in ni? posebnega. Ne vem.
V?eraj po vsej sili sem moral tamalega peljat pokazat pravo pujso pepo. No, na koncu pa se je cx izkazal za pujso pepo
Pot nas je peljala po "poti" kjer ?ivina gre na pa?o... Nekaj sto metrov ?ivega blata... ma 4x4 v prvi prestavi (brez gasa) in brez izklopa tcs-ja je peljal brez problema
Ne dale? od tega Nekateri so ?e veliko dra?ji, drugi pa cenej?i...
Ampak to si pa glih tako napisal kot da pri ostalih avtih pa nima? nobenih stro?kov. Mene je samo lani pri?lo 3500? takih stro?kov (zavarovanje kasko, letni in zimski komplet gum, lambda sonda, predenji diski s plo??icami, dva servisa, vinjeta) pa je avto star ?e dobrih 7 let.
cx je star 3 leta in moram napisati, da tak avto v vrednosti 35000? z 175konji predstavlja tudi velik stro?ek za redno vzdr?evanje. V teh letih je iz trr-ja izpuhtelo natanko 6800? (zavarovanje, registracija, servisi, dodatne feltne za zimske gume, letne gume, vinjeta; brez goriva).
In vem, da ravno obvezno vzdr?evanje marsikak?nega zna pokopati... Toliko v razmislek, koliko gre za pleh...
Ja laserji v megli ne delujejo. Megla mi je ve?krat prekri?ala na?rte pri merjenju z laserskem daljinometrom v jamah. Mogo?e prime par metrov (?e to ne to?no), ve? pa ne, ker ni pravega odboja nazaj...
V?eraj sem si dal malo zimskih u?itkov na Vrem??ici. Snega (do 25cm) je bilo lih prav za testirat in se igrati z 4x4.
Pred mano je vozil italjan z pando 4x4 in v eni rebri se ustavi in mi re?e po taljansko: fant naprej ne gre ve?, kar obrni?! Ma zavil sem na desno in sko?il mimo njega in to brez problema Prokleti taljani
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ma ?e je samo baterija kriva, da ne prikazuje ure in datuma jo vzamem jaz. Jo bom probal razkopat in menjat :-)
Lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani