Skoči na vsebino
Mazda 6, 2.5l, avtomatski menjalnik
Napisano

Na?eloma take firme imajo dostop do dra?b, a to je bolj interesantno za tiste ki i??ejo VW ali audi, mazda 6 namre? ni nek pogost flotni avto. Privat bo? najceneje pri?el skozi, ?e se seveda ima? voljo in ?as s tem ukvarjati.

Limuzin je sicer zelo malo, karavanov 192/194 s top opremo je precej ve?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6, 2.5l, avtomatski menjalnik
Napisano

?e bi kupil mazdo6, mora biti letnik 2013 do 2015...limuzina, ne sme biti rdeca, bela ali ?rna...in bencinski motor...

Ti modeli so imeli najlep?o armaturno plo??o...brez odprtega lap topa...

Bencinski motor mora biti...da ne bo pomote...

Niso imeli tablice, zato pa infotainment z grafiko iz late 90s :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Ne...imam dva velika avta...pravzaprav tri...tudi tretji je velika limuzina...

?al smo vsi odvisni od avta in se v vsakem lahko ?tirje normalno peljemo...se pa ve?inoma en vozi...ampak...

Zanimivo, da ne ve?, kako izgleda mazda6 na zadnjih sede?ih...

Vedno sem vozil samo spredaj, enkrat sem se na parkir??u usedel zadaj in ni nek prese?ek, baje je pri limuzini precej bolje zaradi dalj?e medosne in tudi ve?jih vrat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Kaj pa ford mondeo? Mene je izjemno navdu?il kot karavan st line 190 PS AWD 8-stopenjski avtomatik. Je nekako malce zastarel, pribli?no tako kot mazda 6 (vidi se predvsem po infotainmentu), ampak feedback na volanu bistveno bolj?i, tudi pelje se ?portneje, ?eprav ?e vedno zelo udobno. Mazdo6 so z zadnjim FL zelo pomehku?ili, zame to ni ve? driver's car.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Avti so danes itak vsi dobri, Mazda 3 pa je ena redkih, ki odstopa po designu. Morda ?e renault megane (sicer ?e kar v letih), pa ?e to je vsaj meni v?e?en le kot karavan.

Ostalo je generi?no in tako zelo dolgo?asno: golf, astra, leon, kia ceed (proceed je izjema), hyundai i30, peugeot 308 (preve? wannabe nem?ki)... Citroen C4 je samo ?e kot SUV.

In ja, ?asi preglednih avtov, velikih stranskih stekel so ?e zdavnaj mimo. Bolje, da te ob trku varuje kos oja?anega pleha, kakor pa velika steklena povr?ina. :)

Edit: fiat tipo in dacie so nizkocenovniki in nekako ne spadajo v isti ko?, kakor tudi ne audi a3 in ostali premijci.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Tega do pred kratkim mazde niso imele, ko si prvi? stisnil sklopko, se je tempomat izklopil. Meni je bilo to ljub?e, po novem pa po nem?ko reagira, torej ga uporaba sklopke ne zmoti. V kombinaciji z aktivnim tempomatom ?e toliko bolj nadle?no - beri: avto bremza, ?e ne pozabi? prej skenslat prej nastavljene hitrosti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Ne, za mazdo3 so 16 ali 18, za mazdo6 pa pri nekaterih tudi 16 col, 17 in 19 pa pri vseh. Ostalo homologacija ob predpostavki, da je obseg ustrezen. 205/50 R17 ali 205/55 R17 bi bile glede obsega prave, ampak sta tudi ti dve precej redki in s tem dragi dimenziji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e v Avstriji jih ni, sem in tja kak?en RS6, ki pa pa? (?al) ni avto za normalne zaslu?karje. Pri nas je samo cestni sklad za 412 kW brez zavarovanja 3.300 EUR letno, s kolikor toliko spodobnim kaskom pa ca. 6.000 EUR. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupiti rabljeno Mazdo 6 karavan do 22k??
Napisano

Hehe, imel sem dve G145 ?estki, eno ?ipano na 165 (170?), drugo serijsko 145 in seveda je avto dovolj mo?an za 19 col, samo nekateri tu gor pravijo, da se bencinarka niti navzdol po severni Triglavski steni ne premakne. :) Glede udobja med 19 in 17 col pa seveda razlika je, ampak ne prehuda. S 16 col je pa res preve? plavajo? ob?utek.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.