heh ajvar bi mogu vidit, ko smo v turciji dirkali s kartingi in pol je zacelo dezevat pa smo zaceli rezat gume da dobimo nekaj profila...ucinka ni blo nobenega in zavrtel smo se kot v ringlspilu
Aaaaaaaa, od tuki je torej tvoje vijuganje ?ez 3 pasove pr 140-150 km/h na poti v KP... Bemu, Tur?ija te je ?ist pokvarla...
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
?e vam ni odve? zapravt kak?en ?, se prijavite na trening varne vo?nje pri Branetu Kuzmi?u. Tam se sproba vse o ?em sedaj govorite in ?e mnogo ve?. Meni ni ?al.
Po moje je cena odlo?no previsoka, je pa res, da je odvisno na katero stran se postavi?.
Moj nasvet: V primeru, da je z avtom res vse ok, bi ga jaz na tvojem mestu kupil samo v primeru, da bi ga imel namen obdr?ati dalj ?asa in da ti je resni?no "pisan na ko?o", sicer ne.
Lp
Boj?
Bravo na?i, a zato je bilo treba Avstrijce najemat, da nam povejo nekaj kar v Sloveniji ?e vemo in sicer, da pri nas ni nih?e kriv. No ja verjetno smo vozniki krivi, ker se vozimo po cestah, ker ?e se ne bi tudi drselo ne bi oziroma nikogar ne bi niti zanimalo ali drsi ali ne :ne vem:
Je pa uvo?ena iz s Italije pravi da da garancijo na realne kilometre in na vse drgo.
Kaj menite a je dobro da je uvu?ena, kak?ne so mo?nosti da se "naserje?",
da je vse ok, .................. unsure.gif
Glej, avto izgleda zelo lepo, me pa ?udi oprema, ki jo ima... ?udna kombinacija, 8 airbagov, pa ro?na klima..., pa ni? ksenonk in Bosea...
Kakorkoli, bodi pozoren na stvari povezanimi z garancijo. To, ?e ti trgovec govori o garanciji, verjemi, velja samo na motor in menjalnik in ni? drugega...
Absolutno preko ?t. ?asije prerveri ?e je bil avto redno servisiran.
Lp
najbolj v?e? mi je tanovi twingo, ker si ve? ne morem privo??it, ker nimam denarja, ne bom pretiraval.v bistvu me pa boli KURAC, kaj si dolo?eni mislite na tem forumu.
Zavist je KURBARIJA vseh KURBARIJ.
Lahko ?e pretiravam, ?e ?eli?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa kaj se razburja?, saj ti nobeden ni? no?e... Sploh se pa ne poznava in jaz si prav ni? ne mislim, ok?
Zavist? Zakaj ?e? :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ola!
Zanima me, ?e kdo ve...
Ali ima M6 samostojno varovalko za elektri?ni v?igalnik ali ne...
Pri meni namre? tam ni elektrike in npr. ne morem priklju?iti Garmina...
Hvala.
Boj?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani