Jst sm se tud skor opeku na podoben na?in. En stric je pa? prodajal imprezo, pa? zelo poceni, pa sm mu za foro poslau mail kaj je z avtom, ?eprou mi je blo sumljivo da je biu avto slikan bogu za nogu, brez kakr?nekoli nalepke, kaj ?ele da bi meu tablice gor. On odpi?e kao da je iz anglije, da je dubu tud sam avto pocen, ampak da se pa? ne more navaditi na volan na levi in ga zato prodaja. Use ql, odpisu je konkretno. Pol je pa kao reku da bi jst pla?u 30% cene avta, ki mi bi ga potlej pripeljal v kontejnerju v SLO. Je bla pa tud neka ferma, ki se je ukvarjala s tovrstnimi zadevami (pomoje obi?na fake stran). Pol naj bi meu 5 dni ?asa da avto stesteram in pla?am ?e ostalih 70%. Tud men je blo use skp fuuul sumljiv, zato sm ga prosu da mi po?lje fotokopijo osebne, pa da storim enako ?e on to tud ?eli. Dobim nazaj isti mail kot prej (sumljivo). Dnar naj bi isto nakazu prek western union, ampak v mojem primeru okoli 2600?. Zadevo sem dau na stran tudi zato, ker sm najdu podobne avte z istim opisom in sme?no nizko ceno. Gledu sm na mobile.de. No, pol sm pa zadevo omenu tud frendom, ki so ?e poznal tovtstni nateg. Fora je pa clo to, da so me klical (skrita cifra,kvapa) iz podjetja k naj bi mi poslal avto, da ?e sm ?e pla?u, da avto ?aka name oz. da se prpelje u slo. Govoru je angle?k. Modelu razlo?im da vem da je nateg, ampak me je ?e kr usak dan ene 3 poklicu predn je obupu. Kaj use se spomnejo. ?koda da noben nima volje to raziskat, se hit zgodi da nasede?. Zdj avtomatsko sam pobri?em kakr?nkoli mail ki ga ne poznam. Sploh te "lucky japan lottery winner", k da sm kdaj igrou japonski loto
Uglavnm polom od poloma. Ma folk ideje, res. Men je sam blo va?n da se nism opeku, k tko k ti prav? Roko, ni velik kar lah ?lovk po nategu nardi.
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Vem sam tko, zanima me kdo vraga bi clo kupu tako zadevo Vrjetn ga ?e nism vidu na cesti ker je "tok lep" da ga usak u gara?i ?uva pa ?aka da bo oldtimer da ga proda za 20x ve?
POZOR!
?e ma res 11400 prevo?enih je vsekakor nakup pa pou. Jst sam ?akam da pride nov rwd kupe vn, da vidm kok bojo pol kj cene padle letniku od 2002-2005 ?e bo k?n pametn 2.0 al pa V6 se zna zgodit da bi kupu k?nga
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pr men bo spet okol 9L
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani