Skoči na vsebino
avtoplin
Napisano

Ti bodo uporabniki povedali, kak?nih ve?jih te?av pa nobeden ni imel...sej verjetno govori? o bencinarju a ne :)

?e se pa v?lani? ?e v Mazda klub in se odlo?i? za predelavo na plin:

- SIGAS d.o.o http://www.sigas.si

(Vgradnja LPG sistemov)

20% Popusta pri takoj?njem in celotnem pla?ilu, za vgradnjo LPG - avtoplinskih sistemov

20% Popusta na kakr?nekoli ve?je posege oz. popravila na avtoplinskih sistemih

20? Fiksna cena rednega avtoplinskega servisa (menjava filtrov, pregled sistema)

Ureditev vse potrebne dokumentacije in izpeljava postopka homologacije LPG sistema za pri njih vgrajene sisteme

clanstvo naj ti ne uide :prstgor:

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Evil Logo
Napisano

ja itak,sej tut men vsec :D samo nebi meu,drgac pa je hudo...tok da kr pobrskaj,se mi zdi da je kr dost telih vrjant za tale M znakc...vidu tut rdeco 3ko je mela iz znakca hudicka z vilami :D

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Evil Logo
Napisano

Hey Boys, Hey Girls ...

Nekje na FB sem zasledil slednjo predelavo ali mogo?e celo celoten logo mazde ... No zdej me pa zanima ?e ima kdo kako idejo kako to nardit al pa kje staknit makeup za logo? :blush:

post-6864-1351332588_thumb.jpg

Menim da bi se prov lepo podal k nalepki mazda kluba...

P.S. Se okroglo chrome nalepko za na tank bi mel :hudicek:

bi se ja :D mal pobrskaj prek ebay-a :D men te znaki osebno niso,zato pa jih nimam :hudicek:

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda 3 izku?nje in info o prtlja?niku
Napisano

Sam imam mazdo 3, 1.6i bencinar, zdaj bo ?e eno leto odkar sem jo kupil. Z avtom sem zelo zadovoljen, kar se ti?e kvalitete vo?nje, dinamika, menjalnik je zelo pohvalno.. Pri porabi je pa takole, kakor jo bo? vozil toliko bo pila. ?e ma? te?ko nogo ti zna po mestu tudi do 8,5-9L. Jaz ob normalni vo?nji, brez naglih ?tartov, ob ?im manj?em ustavljanju in speljevanju v mestu naredim od 7,5-8L. Po avtocesti, 120-130kmH, tam 6,5-6,8L.. Po regionalnih poteh, ?ez vasi in izven 70-90kmH.. pa tudi do 5,5L spravim porabo.

Sem zadovoljen z avtom, lahko bi bila mogo?e malo manj?a poraba, ampak pretehta to dober ob?utek pri vo?nji in pa kvaliteta.

Lp

ti priporocam plin prjatu :) clani kluba majo ugodnosti :prstgor:

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.