ja itak,sej tut men vsec samo nebi meu,drgac pa je hudo...tok da kr pobrskaj,se mi zdi da je kr dost telih vrjant za tale M znakc...vidu tut rdeco 3ko je mela iz znakca hudicka z vilami
Nekje na FB sem zasledil slednjo predelavo ali mogo?e celo celoten logo mazde ... No zdej me pa zanima ?e ima kdo kako idejo kako to nardit al pa kje staknit makeup za logo?
Menim da bi se prov lepo podal k nalepki mazda kluba...
P.S. Se okroglo chrome nalepko za na tank bi mel
bi se ja mal pobrskaj prek ebay-a men te znaki osebno niso,zato pa jih nimam
Sam imam mazdo 3, 1.6i bencinar, zdaj bo ?e eno leto odkar sem jo kupil. Z avtom sem zelo zadovoljen, kar se ti?e kvalitete vo?nje, dinamika, menjalnik je zelo pohvalno.. Pri porabi je pa takole, kakor jo bo? vozil toliko bo pila. ?e ma? te?ko nogo ti zna po mestu tudi do 8,5-9L. Jaz ob normalni vo?nji, brez naglih ?tartov, ob ?im manj?em ustavljanju in speljevanju v mestu naredim od 7,5-8L. Po avtocesti, 120-130kmH, tam 6,5-6,8L.. Po regionalnih poteh, ?ez vasi in izven 70-90kmH.. pa tudi do 5,5L spravim porabo.
Sem zadovoljen z avtom, lahko bi bila mogo?e malo manj?a poraba, ampak pretehta to dober ob?utek pri vo?nji in pa kvaliteta.
Lp
ti priporocam plin prjatu clani kluba majo ugodnosti
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
tole X6M dizl lepo 380 konju,daamn ce bi mev bmw bi blo tole http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6402503&show=1
Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani