Kar pocakaj, ker te kitajske ledice zelo rade crkujejo... Sicer jest osebno nikoli nisem imel problema z rikverc led (so bolj malo v uporabi) , ampak ostale so pa crkavale po hitrem postopku. Sem potem nabavil bolj ornk ledice in dosedaj se ni nobena crknila. Drgac bi pa tudi jaz moral imeti sigurno se ksno (novo) doma, ce slucajno nebos nasel. Je pa isto WY21W.
Se pa vidi ocitna razlika in ko sem dal v rikverc je bil res dan... sploh pri prvi generaciji kjer sta bile dve zarnice za rikverc
Prva in druga generacija sestke je imela WY21W (997006210) žarnico tako, da ima tudi tretja generacija isto negleda na letnik izdelave.
Meni osebno chrome lepo izpade na avtu, ampak dokler ga je minimalisticno. Recimo moja ima kromaste obrobe pri vratih in se odlicno podajo s temno (crno) barvo. Pa mazda 6 napis ter logo je isto chrome. Vse dodatno bi bilo ze kicasto oz. "Rižasto"
Jest sem za redni servis placal 50e s svojim (originalnim ) materialom. Na uradnemu bi dal 240e. Vsaj tako so mi rekli. Nisem zid, dalec od tega, ampak tako, kot ke aless rekel marze imajo cist prevec pretirane. Sicer pa kdo sploh se hodi na uradni servis razn tisti z novimi avti, da nebo njihova nemisljena garancija izginila. Na koncu, ko pa pride do uveljavljanja garancije je pa itq tisoc in en izgovor. A poslovalnico v btcju so ze (koncno) zaprli ali se obratuje?
Tako, kot je brane napisal in so doloceni (casovni )normativi katere imajo na mazdi. Problem je le da se teh "normativov" drzijo tudi po izteku garancije. Meni so hoteli racunati 2h dela za redni servis oljni filter + olje (brez zracnega in kabinskega). Ko sem jih vprasal kaj imajo za delati 2h je rekel, da je tako po "normativu" in da morajo tako (kao) racunati. Ce smo natancni se mi zdi, da je rekel, da je normativ za redni servis 1.9h.
Ej...res sem bol malo na Mazda .f.ga pogledam na hitro ...😆😁😁...gužva v službi ...he he ..tudi sem po 30 letih spet nabavil APN 4 Tomos in ga obnovil 👍😆😁
Ti....kako si ..?
Jaz pa tudi pogrešam na Mazda .f..Boštjana -Ajvar
Vem je zelo zaseden 😆😃😃lp😁
Opa priden, priden. Si se malo vrnil v svoje mladostne dni :). Evo pri meni tudi vse super.
ja ajvarja pa tudi ze kar nekaj casa ni bilo na spregled...
Ok samo to je res ze mal extrem :D. Z ET 47 nebi smelo biti nekih problem (ali pac?). Bi se pa vseeno rajs drzal neke ziher vrjante in da sem miren tudi v primeru, ko je avto na polno nalozen
Sicer se bolj svoh spoznam in hkrati predstavljam, ampak predvidevam da z dimenzijo 5x114,3 Et-47 7Jx17H2 nebi smelo biti tezav pri mazda 6 mk2. OEM 17ke so 7Jx17 ET60. Ce prav razumem bo platišče bolj ven pomaknjeno. Feltne bi bile na oem dimenzijah in sicer 215/50/17
Jest bi se parabole zamenjal v primeru, da bi luc odpiral. Pismo jest sm to vedno cvikal, da se potem nebi notri vlaga nabirala pa potem raje nism :). Good job 👍
Pismo tista bela sestka res bolano izgleda. Samo je vrjetno znizana in ni na stock amortizerjih? Homologirati jih vrjetno nemores zato, ker so oem feltne in nimas papirjev za nadaljno homologacijo. Tovarnisko imas pa samo do 18" napisano v kartoncku. Kaj pa ce bi dobil papirje od enih drugih feltn ?
Ta avto je bil pri prejsnemu lastniku v katastrofalnemu stanju, zato je bila tudi cena zelo nizka. Se jo spomnim k je bila se avto.netu. Ni dvakrat za rect, da je bila zaletena glede na to kaj vse je manjkalo oz. bilo polomljeno Mi je pa cudno, da je bila potrebna obnova alternatorja ze na prvem mestu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Kar pocakaj, ker te kitajske ledice zelo rade crkujejo... Sicer jest osebno nikoli nisem imel problema z rikverc led (so bolj malo v uporabi) , ampak ostale so pa crkavale po hitrem postopku. Sem potem nabavil bolj ornk ledice in dosedaj se ni nobena crknila. Drgac bi pa tudi jaz moral imeti sigurno se ksno (novo) doma, ce slucajno nebos nasel. Je pa isto WY21W.
Se pa vidi ocitna razlika in ko sem dal v rikverc je bil res dan... sploh pri prvi generaciji kjer sta bile dve zarnice za rikverc
Prva in druga generacija sestke je imela WY21W (997006210) žarnico tako, da ima tudi tretja generacija isto negleda na letnik izdelave.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani