Skoči na vsebino
Mazda 3 (2014)
Napisano

Verjetno je mislil da je premalo km , da bi se dra?ji nakup spla?al. Jaz tudi ne bi imel 2.2 ker enostavno ne rabim toliko mo?i. 1.5 diesel bi mi bil perfekt, ve? navora kot ga imam sedaj pa malo manj?a poraba pri minimalnem dopla?ilu. Delam pa cca 15000 letno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

ja na original felnah je 21 na ATS ki jih mam za letne pa 19. zamisli pol to zmedo na nedeljsko dopoldan :) Danes sem kar ?el po oni klju? ko ma vse gor 17/19/21/23 :) 6? v obiju..

http://cdn.merkurimg.si/media/catalog/product/cache/1/small_image/258x245/163b81649b7ef7bc8a00b0066e59ae0a/k/r/krizni-kljuc-conmetall-17x19x21x23-mm_1989516_.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

samo je res sramota da v 21.stoletju ne znajo enga tako enostavnega software skupaj sklamfat da bi stvar delovala v nulo. pojma nimam kaj delajo. meni recimo ne delujejo sms na iphone z ios 9.1. na androidu je delalo brez problema. ne vem ali je to res tako te?ko za popravit? pa da mi vedno vr?e predvajanje na faking isto pesem in da pri shuffle grejo pesmi vedno po istem vrstnem redu. pa kaj je tak te?ko naredit random iskanje pesmi? to smo v osnovni ?oli v pascalu znali naredit.. :( jao mazda..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Kaj to nabijate o enih du?ah?!? :) Pleh je pleh...Edin ?e se pod du?a smatrajo ?ri?ki?

?ri?ki spadajo pod doma?e ?ivali, alfe pa res dostikrat spustijo du?o :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.