Skoči na vsebino
Parrot Mazda 5 2008
Napisano

Kaj pa ?e menja? komplet avtoradio?  Za manj kot 200?, dobi? ?e zelo soliden avtoradio z USB, bluetoothom...

Npr kaj takega https://www.orangeaudio.si/avtoradio-pioneer-mvh-g210bt

Samo za ta radio mora menjat ?e ohi?je;

https://www.ebay.com/itm/Mazda-5-2006-2011-2-DIN-Radioblende-Fach-ISO-Radio-Adapter-Antennen-Stecker/390762563021?hash=item5afb4385cd:g:2C8AAOSwyWZZW6DV + vmesnik za obvolanske kontrole ki pride pri nas mislim da nekaj ?ez 70? +monta?a ?e nisi sam ve?? tak da potem ni ve? tako poceni. Ko sem jaz pred dobrim letom in pol spra?eval okrog za Mazdo 5 2010 letnik je vse skupaj pri nas naneslo nekaj ?ez 600?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Ne razume?:

1.) Mazda bi rada bila premijska znamka

2.) Premijci nikoli ne gledajo nazaj - vpra?i voznike bimmerjev, olimpijcev in trikrake zvezde

ergo - torej vse tako kot mora bit. :bravo:

Uuuuu my mistake?...se pardoniram ?e je pa tako pol pa je res vse tako kot mora bit :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Alex malo se sme?i? s temi izjavami bolj ko prebiram tvoje poste bolj se mi dozdeva da si tip ?loveka moje je najbolj?e.....

"Nato je porschea prodal in kupij je... uganili ste, mazdo 6 karavan.In to dizel.
In veste, kak?en komentar je bil? Zaradi oblike ga je prepri?ala."     ja pa ja iz ?portnega avta je presedlal na karavana dizel zaradi oblike  :jupiii:  :jupiii:  :jupiii:  :jupiii: tale pa ti je mo?na 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Seveda je... pa? gledate na to kot na vse ostalo. Zgolj kot potro?niki. Ni Mazda super avto, je pa avto, ki ni konfekcinski kot ve?ina.?e to,da je to majhna tovarna napram drugim jo dela edinstveno.Za to znamko se ponavadi odlo?ajo ljudje z prefinjenim okusom in, da malo izstopajo iz povpre?je (ala golf, pasat, kia, hunday, citroen...). :)

Alex pa ti mora da se heca?......kak?en prefinjen okus.....prefinjen okus imajo po moje tisti ki se odlo?ajo za kak?en Aston Martin , Bentlej ali kaj takega , Mazda pa je postala ?e kar pogost avto na na?ih cestah in t ne zaradi prefinjenega okusa kot ti pravi? ampak najverjentneje zaradi tega ker se je izkazala kot zanesljiv, v?e?en in predvsem dostopen avto. No vsaj moje mnenje je tak?no.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ne rabi? vozit, da vidi? takoj, za kaj se gre. Vozil sem pa novo kio, benz, 140 konj. Pa? avto kot avto. Tudi moj sodelavec ga je kupil... ker je dobil popust... in ni to?no vedel, kaj bi rad. Prej je imel reno pet, pa puntota, pa opel corso. Ta avto je nekako nadaljevanje.Po moje.Ko ne ve?, kaj bi rad oz. kaj si ?eli?, kupi? kio ali hunday.Ali pa, ko si ?eli? veliko za svoj denar.Isto,kot ko gre? v lidl... dobi? veliko za svoj denar... ali pa ikea... dobi? zmerno kvaliteto za svoj denar...ni pa nek prese?ek, in ikeino pohi?tvo ni vrhunec umetnosti. Je pa? pohi?tvo.

Hmmm brez zamere a Mazda pa je prese?ek???? Vozil sem ?e kar nekaj znamk od Francozov .Japoncev , Nemcev vmes je bil tudi 1 Jaguar sedaj Korejec in ?al moram re?t da Mazda ni nek prese?ek. je odli?en avto brez debate ampak prese?ek.....dale? od tega

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Boss, kako naj ti povem, da bo? razumel? Kia in Hunday sta izdelka (ali kot je lepo rekel Labi-polizdelka).Bavarci, mazde, tudi kak Pe?o, pa kak novej?i Volvo, pa so avti z du?o. Kie so ?e na risalnih deskah samo izdelki, kinjih jevtreba ?im ve? prodat. Ostali pa so umetni?ki izdelki, ki pustijo nek pe?at, nek izdelek, ki ga ?uti? kot umetnost.Kia je-avto, mogo?e komu v?e?en avto, a nikoli ne bo nek prese?ek.Pa? avto.

Alex kolko Kii in Hyundajev pa si ?e vozil da tole tako z gotovostjo trdi?????

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup rabljene CX-5
Napisano

Kupuje? avto ali njega,daj malo vpra?i za kontakt od prej?nega lastnika,pa njega vpra?aj kako in kaj se je godilo z avtom pa bo? videl. Za te "uradne"kilometre je avto vredu,ker 10000k ni ni? za ta disel! Veliko sre?e pri nakupu. Lp

Saj v tem je problem , kupujem avto ampak pri tem prodajalcu sem ?e po telefonu dobil ob?utek da ni po?ten tako da ko dobi? tak ob?utek pol ne kupi? avta tam.

Sem pa danes gledal eno drugo , avto je super pa? Mazda kot Mazda ?.saj sem ?e prej vozil Mazdo 5. Ampak me je pa zmotilo to da avto nima dnevnih lu?i to pomeni da bojo skoz gorele xsenonke????

Na uradni Mazda strani pa je cena z vsem kar potrebuje? za monta?o slabih 500 ?  :o  :o in to brez dela???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Moja poanta je bila v tem , kot so ?e eni tukaj napisali da so tukaj ?li nazaj namesto naprej s ?asom ( touch screeen). Kaj se pa ti?e upravljanja pa ima voice kontrol ampak spet ne za nas boge Sloven?ke .....only in english oder deutch..... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Ali pa to, da imajo novi porscheji in audiji ab Werk gume Nexen oz. Hankook. Avti za 50 ali celo 100k EUR. Premium pomeni danes o?itno nekaj drugega, kot je ?e pred desetletjem, var?uje se na vsakem koraku...

Koliko Nexen oz. Hankook si do zdaj vozil da jih lahko tako ekspertno ocenjuje? kot slabe????

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Prejsnje so original ALU, kakor mi je izgledalo se ne da sneti pokrovcka. Bom pogledov radkape, ampak ce je pa ok, bi pa mogoc kar pustu

Itak da mora pokrov?ek ven ....kak bi pol gume centriral????? Saj na centrirki ponavadi tam skozi pogleda navoj na laterega potem zategnejo da felna ne pade dol.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nesre?a ne po?iva
Napisano

Novomatovci naredili dobro delo z Guardianovo ??ipo ki je ??e

celo lep??a od tiste prej....v glavnem to so imeli na zalogi tako da v 2 dneh narejeno....

In tako ve? nikoli ne bo? imel original ?ipe. Jaz sem menjaval svojo zadnjo pri Novomatu v MB in lahko povem nikoli ve?. Naredili tako slabo da so jo 3x ven rezali. ?e dobro da se, vse pofotkal in poslal zavarovalnici in zahteval original ?ipo.

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem z Pay Palom in E bay-om
Napisano

Ne se razburjat vse lepo in prav ampak ?e si ti dal gor novo bi ti po vsej logiki morali nakazat na novo ali????? Ker ?e so oni nakazali na staro ne gre druga?e kot da je ?e takrat bila stara ?tevilka gor vsaj tako te?ejo stvari na banki. Je pa zanimivo da ko pote?e kartica pote?e tudi TR????  Nazadnje ko sem bil ?e na banki se ne spomnim da bi komu odpirali nove ra?une ker mu je potekla kartica , ponavadi dobi? novo kartico TRR pa ostane isti ali?????

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem z Pay Palom in E bay-om
Napisano

Problem je v tem, da je meni stara kartica pretekla in na pay pal pa sem ?e dal novo.

In pay pal mi je avtomatsko samo preposlal denar- seveda na staro kartico, ki ve? ne obstaja. :angry2:

Kako ti je pay pal lahko nakazal na staro ?e pa si dal gor ?e novo??????

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.