Ja, v takih primerih se jaz vpra?am, ali mu je sploh prodaja v interesu ali ne, ker ?e nekaj ?eli? prodat, si na?eloma (po moji kme?ki logiki) pusti? ?imve? komunikacijskih poti odprtih a ne.
Pokli?ite za ceno pa je itak lohk pol neka astronomska cena.
Hehe, sej to sem pri Rx8-kah malo zmeden, bom mogo?e ju3 Majesa malo povpra?al kateri nivoji opreme so obstajali pri Revolution (232kM), da vidim kaj se mi najbolj spla?a vzet. Navigacija je zakon, da ti karkoli poka?e treba iti do A ali I.
No pa pustmo to, vsak naj fura kar mu sede, ne maram iber pametnjakovi?ev, ki drugim govorijo kako, kaj in s ?im je treba, glih v tem je ?ar da nismo ovce in vsak izbere zase najbolj?o opcijo ter uporabi lastno pamet.
Sem pa sam s svojo trenutno varjanto zelo zadovoljen, to pa priznam.
@Tomozuki - dobro razmi?lja? za prihodnost; jaz imam 2.3i in 166KM, pa imam porabo cca. 9 litrov (BC sicer ka?e okrog 7.8 ko je realno 9 litrska poraba), ampak ko ugotovi? da je liter LPG-ja 0,71?, se ti vsi dizlaki zasmilijo, tisti ki furajo VW Kvadrature (beri Passat od letnika 1997 do 2007 ali razne Tourane) pa DVOJNO, ker res totalno kazijo izgled na?ih cest!
Te moram kar konkretno razo?arat, imam identi?no zadevo, pa se mi neka prazgodovinska navigacija prikazuje le v Avstriji ali Italiji in potem naprej na zahod, Slovenija izpade kot da je konec sveta in totalno neozna?ena.
Batko - uporabnik tega foruma je predelal sistem in to za zmerne denarce, kontaktiraj ga.
Uf, ?ipanje pri atmosferskih motorjev, odsvetujem na celi ?rti, razen ?e ti je (teoreti?no, ne me dr?at za besedo), da bo? dal preko 400?, pridobil pa nekje max 15HP. Skratka ni ra?unice, nikakor ne.
Z nalepkami lepo izgleda, opa?am pa da si imel kar nekaj te?av z lepljenjem (vidne so dolo?ene neravnine oz. nabrana folija od nalepke).
Izmed na?tetih 4-ih bi jaz (gledam predvsem z o?mi) v prvi vrsti IZLO?IL Passata, kak?na kvadratasta ?katla, ajej.
A4-ki bi dal absolutno prednost pred BMW3, Mazda pa pa? kot Mazda (spla?a se po?akati na novo serijo, pa potem vidi?). O?itno bi tebi bila na ko?o pisana varjanta z oznako MPS.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Spet se dra?i, ni? novega.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani