haha kr nemorm dol, zdj je tut men ?e use sme?n ratal, dosegu itak nebom nc 1 proti ( vs je kr velik ) tko da ja
Druga?e Wankelsem diplomiran ekonomistin vem kaj je piramidni sistem in kaj je mre?ni marketing tako da tukaj mi pa ne morete soliti pameti. Mre?ni marketing je legalna zadeva in je najsodobnej?e tr?enje izdelkov ( od ust do ust ) ne vlaga se ogromno denarja v TV reklame in podobno, piramida kot jo poznate, najbr? je biu kdo tut po doma?e nategnjen je pa ?isto nekaj drugega, nova?i? ljudi da vlagajo veliko denarja in ko zmanjka naivne?ev vse propade kot npr. forex in podobno.
Fak, kako smo nizko padli........
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sej uni Alen iz prvega sporocila v tej temi, je ocitno ze obupal in ne verjame vec v to... saj njegova spletna stran ne obstaja vec... Pa izgleda imajo v mesecu maju vsako leto novacenje novih "distributerjev" ... Lani se je tudi zacelo ravno v podobnem terminu
Torej ?e testa ni vse kar si napisal odpade, ti bo? ?e naprej neverjetno prihranjeval mi bomo pa neumni.
Hvala za sodelovanje, prodal nisi ni? in tudi ne bo?.
?e je pla?a merilo pametnosti, potem XTFa ne potrebujemo, ker raje kupujemo nove avte, z novo tehnologijo, za njih djemo ful kasko in nam je vseeno ?e avto ?re 10 ali 15, si privo??imo po?itnice, vikende, zabave....
Ostalim, pa priporo?amo da kupijo XTF, ker bo potem od pla?e zaradi znatno ni?je porabe mogo?e ostalo za kavo in servis.
Poba naredil si si tako bruko, o?itno si prodajalec samo skrit pod drugim nickom (IP ostane ve?), ker nekdo ki je tako navdu?en nad izdelkom, pozna reference, kako vse deluje in ima 'kolega' ki je neverjetno prihranil ni nih?e drug kot u?aljen prodajalec.
Ko bo? dvignil svoj primitivni nivo in dal svoje besede v dejanja, sem pripravljen vzeti tudi kredit, da sfinanciram test. Dokler tega ne naredi? so besede nevredne.
TOREJ ALI TEST ALI OPRAVI?ILO............ali BAN?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
?e ga razumem je dal to ?e skozi, ker je ?e znatno ni?ja poraba
V redu - gremo z mojim 1 x 800 brez, in potem 3 x 800 z - pri?akujem pad porabe z vsakim tankom do pri?akovane manj?e porabe. ?e gremo iz nule ?e bolje, ker se mora pokazati razlika.
Pla?am 4 x 800km benza
Torej?
?akam
pazi Jures, k zdele bodo pa izgovori na vrsti ... da mora? najprej tri tanke skurit, pa da se mora? psihofizi?no prpravt, da bo placebo zares deloval.
?e ga razumem je dal to ?e skozi, ker je ?e znatno ni?ja poraba
V redu - gremo z mojim 1 x 800 brez, in potem 3 x 800 z - pri?akujem pad porabe z vsakim tankom do pri?akovane manj?e porabe. ?e gremo iz nule ?e bolje, ker se mora pokazati razlika.
Pla?am 4 x 800km benza
Torej?
s tem se strinjam. Mislim pa, da ?e kupi? avto v fabr?ki garanciji in pred nakupom na poobla??encu preveri? ali je garancija veljavna nima? kaj falit edino ce je bil zaleten.
roko na srce - kateri avto pa ni bil zaleten od 1 leta starosti naprej? Hitro se kdo malo tu malo tam po?i, meni so se v nov cx7, v rit novega toleda, sam sem nabasal kak kol, nekaterim de?niki letijo okoli, ampak najbolj va?no je kako je popravljeno / vzdr?evano...
Sicer pa pri mazdi ni ni? narobe ?e kak nosilec odbija?a zamenjajo, sami vemo zakaj.....
P.S. presene?eni bi bili tudi ko bi videli v kakem stanju pridejo avti z vlaka, trajekta, kamiona - 40% avtov je treba popraviti....
Ah zapi?il si se v ugled. Bolj?a besedaj je ODOBRAVANJE.
Z VW sem naredil cca 2-3.000 kom. Skupni izleti, poslovna potovanja ipd. O vsem razen o zaviranju lahko podam mnenje. Motor pri VW je bolj var?enj?i, to lahko ?isto suvereno trdim. Zmano za volanom na dalj?i vo?nji, recimo Koper - Milano- Koper ne prebijem meje 7 l/100 km; pri M6 pa komot 7,5 l/100 kom
Kako ?e jaz z Mazdo 5 (enoprostorec 1650kg) natovorjeno do amena s kolesi, trugo....ne prebijem 7 (z dpf) sedaj brez DPF komajda prebijem 6????
Imel sem 3 TDI motorje (SEAT) 143KM zadnji in ni ni? var?nej?i - fora je samo da se japonce mora voziti dinami?nej?e. Celo moj TDI143 je ?el do Monze skupaj z Bossovo CD140 mazdo 6 - do decilitra enaka poraba 5,2L/100 - vo?nja 130 - 140 po avtocesti v vro?ini s tovorom.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Fak, kako smo nizko padli........
Povezava za deljenje
Deli na druge strani