Skoči na vsebino

haha kr nemorm dol, zdj je tut men ?e use sme?n ratal, dosegu itak nebom nc 1 proti ( vs je kr velik ) tko da ja :D

Druga?e Wankel sem diplomiran ekonomist in vem kaj je piramidni sistem in kaj je mre?ni marketing tako da tukaj mi pa ne morete soliti pameti. Mre?ni marketing je legalna zadeva in je najsodobnej?e tr?enje izdelkov ( od ust do ust ) ne vlaga se ogromno denarja v TV reklame in podobno, piramida kot jo poznate, najbr? je biu kdo tut po doma?e nategnjen je pa ?isto nekaj drugega, nova?i? ljudi da vlagajo veliko denarja in ko zmanjka naivne?ev vse propade kot npr. forex in podobno.

Fak, kako smo nizko padli........

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ne no, noces verjet, z xftjem poraba bo padla, placa bo zrasla!

Ma? prav, grem do ?efice - mamo 6 avtov, ?e nabavimo za vse vto se lahko pla?e dvignejo. Good point

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sej uni Alen iz prvega sporocila v tej temi, je ocitno ze obupal in ne verjame vec v to... saj njegova spletna stran ne obstaja vec... Pa izgleda imajo v mesecu maju vsako leto novacenje novih "distributerjev" ... Lani se je tudi zacelo ravno v podobnem terminu  :cheers:

tudi tale mese?no premika zastonj web strani....

http://dodatekzagorivo-xft.weebly.com/

http://www.xft-dodatek.blogspot.com/

pa? obupani poizkusi prepri?evanja. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Druga?e pa ?estitam za 6. mesto

http://www.toptenz.net/top-10-hilarious-scam-products.php

Gre za navadno piramidno prevaro!! Ker se ta produkt prodaja le preko distributerjev, ki najdejo distributerje itd itd....Ni ga v trgovinah!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Js jo mam, sam ne vidim povezave  med benz - pla?a - aditiv - poraba  ?

Sem tolk zaplankan al sam tolk smotan da ne vidim ? :ne vem:

jaz jo, kdor je na minimalcu obupano kupuje tole da bo dal manj za benz....tako da res nismo prava naslovna grupa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Torej ?e testa ni vse kar si napisal odpade, ti bo? ?e naprej neverjetno prihranjeval mi bomo pa neumni.

Hvala za sodelovanje, prodal nisi ni? in tudi ne bo?.

?e je pla?a merilo pametnosti, potem XTFa ne potrebujemo, ker raje kupujemo nove avte, z novo tehnologijo, za njih djemo ful kasko in nam je vseeno ?e avto ?re 10 ali 15, si privo??imo po?itnice, vikende, zabave....

Ostalim, pa priporo?amo da kupijo XTF, ker bo potem od pla?e zaradi znatno ni?je porabe mogo?e ostalo za kavo in servis.

Poba naredil si si tako bruko, o?itno si prodajalec samo skrit pod drugim nickom (IP ostane ve?), ker nekdo ki je tako navdu?en nad izdelkom, pozna reference, kako vse deluje in ima 'kolega' ki je neverjetno prihranil ni nih?e drug kot u?aljen prodajalec.

Ko bo? dvignil svoj primitivni nivo in dal svoje besede v dejanja, sem pripravljen vzeti tudi kredit, da sfinanciram test. Dokler tega ne naredi? so besede nevredne.

TOREJ ALI TEST ALI OPRAVI?ILO............ali BAN?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e ga razumem je dal to ?e skozi, ker je ?e znatno ni?ja poraba

V redu - gremo z mojim 1 x 800 brez, in potem 3 x 800 z - pri?akujem pad porabe z vsakim tankom do pri?akovane manj?e porabe. ?e gremo iz nule ?e bolje, ker se mora pokazati razlika.

Pla?am 4 x 800km benza

Torej?

?akam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pazi Jures, k zdele bodo pa izgovori na vrsti ... da mora? najprej tri tanke skurit, pa da se mora? psihofizi?no prpravt, da bo placebo zares deloval.

?e ga razumem je dal to ?e skozi, ker je ?e znatno ni?ja poraba

V redu - gremo z mojim 1 x 800 brez, in potem 3 x 800 z - pri?akujem pad porabe z vsakim tankom do pri?akovane manj?e porabe. ?e gremo iz nule ?e bolje, ker se mora pokazati razlika.

Pla?am 4 x 800km benza

Torej?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vabim te da narediva 800km pot (en tank) brez tega supadupa dodatka

In potem se ISTO pot z dodatkom. Enaka voznja (oba v istem avtu) po omejitvah.

Ce bo rezultat ocitno boljsi vsaj 0.8L na 100 placam za 1600km bencina in kupim zadevo.

Ce rezultat ne bo boljsi placas svoj del IN SE OPRAVICIS tu vsem.

Povej datum, jaz pa traso,ki bo vsebovala vse kar mora za izziv porabe.

Brez tega bomo mi se naprej butli ti pa se naprej zadovoljen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

servisni interval
Napisano

Za 2008 cd143 sem postopek dal na forum

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na poti z Vrhnike zavil do Dolinarja na test amortizerjev. Svaka ji cast prvi nad 90 enakomerno, zadnji nad 80 enakomerno....kar je nad 60 je kot novo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najprej se opravicujem zmaju ker ni slo drugace....

Ampak ebay je pac ebay.

Kljuka z vso opremo tudi elektronsko zascito ki podpira izklop pdcjev ob vgrajeni kljuki (!!!) Z vsemi papirji 110?!

Montaza hardwerja 30 min - tipska za M5. Montaza elektronike 1 uro in gas. Ze tudi testirana :)

75kg vertimalna obremenitev, 1600kg ndm vlecne...

Homologacija 24?

ure3yvuz.jpg

7u5era8y.jpgzepe7yqe.jpghemejuhy.jpg

vu5a8ape.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 08-10 in 10-13
Napisano

Ne razumem to?no?

Ja prej je mel ceno napisano 14.000 EUR...

Mal sem zadaj...bral sem da bos probal m6 po tem ko vozis A4. Its addictive....nemci so narejeni za gas po autobahnu, mazda za vse ostalo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 08-10 in 10-13
Napisano

Khm....ce bos to primerjavo naredil si gotof...obvezno na ovinke in odprto cesto...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kateri avto za 3 otroke
Napisano

Ob vsem bi jaz dodal en predlog in sicer drsna vrata. To je nekaj nepogresljivega za parkiranje nalaganje vstopa dostave prevoze.....

Sharan alhambra mazda mpv....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kateri avto za 3 otroke
Napisano

1 spredi a ne gre. Sicer pa a je vrednejse zamenjat stolcek za 100e ali avto za 15k...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kateri avto za 3 otroke
Napisano

M5 s stolckom je ok. Neroden je ta zic samo ce si z ritjo gor. Sicer jih ma pa 7 zicov in se da super kombimirat s prtljago.

Sicer pa se mi zdi M6 super primeren za 3 otroke.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?ari avtomobilske industrije
Napisano

s tem se  strinjam. Mislim pa, da ?e kupi? avto v fabr?ki garanciji in pred nakupom na poobla??encu preveri? ali je garancija veljavna nima? kaj falit edino ce je bil zaleten. 

roko na srce - kateri avto pa ni bil zaleten od 1 leta starosti naprej? Hitro se kdo malo tu malo tam po?i, meni so se v nov cx7, v rit novega toleda, sam sem nabasal kak kol, nekaterim de?niki letijo okoli, ampak najbolj va?no je kako je popravljeno / vzdr?evano...

Sicer pa pri mazdi ni ni? narobe ?e kak nosilec odbija?a zamenjajo, sami vemo zakaj..... :ninja:

P.S. presene?eni bi bili tudi ko bi videli v kakem stanju pridejo avti z vlaka, trajekta, kamiona - 40% avtov je treba popraviti....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ah zapi?il si se v ugled. Bolj?a besedaj je ODOBRAVANJE.

Z VW sem naredil cca 2-3.000 kom. Skupni izleti, poslovna potovanja ipd. O vsem razen o zaviranju lahko podam mnenje. Motor pri VW je bolj var?enj?i, to lahko ?isto suvereno trdim. Zmano za volanom na dalj?i vo?nji, recimo Koper - Milano- Koper ne prebijem meje 7 l/100 km; pri M6 pa komot 7,5 l/100 kom

Kako ?e jaz z Mazdo 5 (enoprostorec 1650kg) natovorjeno do amena s kolesi, trugo....ne prebijem 7 (z dpf) sedaj brez DPF komajda prebijem 6????

Imel sem 3 TDI motorje (SEAT) 143KM zadnji in ni ni? var?nej?i - fora je samo da se japonce mora voziti dinami?nej?e. Celo moj TDI143 je ?el do Monze skupaj z Bossovo CD140 mazdo 6 - do decilitra enaka poraba 5,2L/100 - vo?nja 130 - 140 po avtocesti v vro?ini s tovorom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sam sem veckrat napisal da je vredno razmisliti o leasingu pri MAZDI ker drzi vrednost.

Primer ko ni bilo se te krize:

Mazda 5 gta 27000?

Polog 3000?

Obroki 36 x 350 = 12600?

Prodana za 18000?

Zgolj uporaba avta +3000? ki se nekako iznici s servisi in registracijami, jaz sem 'dobicek' ponavadi dal za polog novega. Seveda avto ni tvoj.

Ce ga pa odplacas do konca po recimo petih letih je vreden se cca 10000?

Gre se predvsem princip uporabe. Nekateri kupijo novega, si ga lastijo in ga zvozijo do konca, nekaterim se gre za kilometre....itd

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ko bo 5 let star passat vreden ve? kot 5 let stara mazda se bodo pa zbudili. Vem iz velikih izku?enj  :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.