Skoči na vsebino
gume 2007
Napisano

nisi povedal koliko so siroke...

ce je sirina (na slepo predvidevam) 6.5J potem bo zelo na knap...ce je 6 bo slo, 7 pa bojo tezave :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

jaz sem imel michelin alpin a2 preden sem mel dunlopke...

prva sezona: odlicne na suhem, zelo tihe, na mokrem cudno piskalo, lega zelo ok, po snegu ok

druga sezona: kot je boss ze povedal, ratale so "trde" cez noc in so ble slabe predvsem pri zaviranju...

dunlop, za moj avto, mojo dimnezijo (195/65 15 91T), in moj stil so zelo dobre...

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

ce upostevam izlet v KP in gonjenje po HR avtocestah je bil prvi tank 8.2, drugi pa 7.3

se kar ok :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Sej sej, ampak si skoz govoru tam nekje 2,5-2,6 ampak tele je pa treba konkretno nabutat, da pravilno ?ivijo. Do zdaj sem bil z gumami sicer zadovoljen venadar ne toliko, da bi se od sre?e ob tla metal ampak, ko sem jih pa dirka?ko napolnil pa samo ?zmeden?:ouje:

aja, pa sej ve?, da nisem hud pa tud tebe tud prbli?no ne krivim, ker je to ?ist moja krivda, ker se nisem pozanimal. Kupil gume in pozabil nanje dokler mi ni bilo ?udno zakaj mi robove pobira ampak takrat je bilo pa ?e malce pozno :( . ?evapi bi se pa vseeno prilegli :jupiii:

sam, ce sem jih napumpal na vec kot 2.8 sem imel tezave na mokrem z odnasanjem zadka...

pa z 2.6 mi tud ni pobralo robov :ne vem:

a je mozno, da so novejsi letnik se bolj "softic" !?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

vsak dan 7km avtoceste do slu?be, je pa res, da je avto vedno hladen in se ne peljem ?ez 120km/h :)

jaoo delas sramoto mazdi 6 :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

boss pa sej sem ti skoz govoril...

no, ce si se vedno hud name te castim cevape, ko pridem iz PR

(ali pa ti kot computer freak, ce hoces kaksen dvd ali cd - racunalniski al karkoli drugega mi sporoci ti kupim v pristini-sej ves sverc komerc :) )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tehni?ni pregled
Napisano

evo danes sem naredil tehnicni :)

in registriral in zavaroval...vse skupaj 940eur

pa se optiko sem naredil

moram pohvalt amzs, ker delajo tudi danes, drugace bi konkretno izvisel (v ponedeljek ze grem na pot, jutr pa potece registracija)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

boss, hehe F1 so "softic" to je dejstvo...enkrat sem jih mel na 2.2 pa se mi je zdelo, da se peljem po blatu :)

nazaj grede sem lepo peljal in "Kruzal" in dosegel tocnoo 6.0l/100km :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ne bo... za njih bo poseben 100 urni osnovni in 50 urni nadaljevalni program izven?olskih dejavnosti, kjer bo poudarek samo na eni to?ki:

1.) drasti?no zmanj?aj porabo - ne nabijaj motor v blokado ko avto stoji. :P

uff ne vem, ce bo to za hondase dost....za ne nabijanje v blokado najprej rabijo 1000 ur pri psihologu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

JAP klub & forum
Napisano

pa mi smo neunicljivi...

men tudi na kraj pameti mi ne pade, da bi se kam drugam prijavil...ta forum je moj edini in je vec kot dost :D

united we stand

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

JAP klub & forum
Napisano

ni treba tkole grdo skenslat se preden sploh zadeva laufa...

@ maja: popusti pravis..? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

2.pravilo-ne ti??i na gas,?e ni treba...... :P:hohoho:

kako ni treba? skoz treba...ne razumes ti :hohoho:

avto je zato da cim hitreje prides iz tocke A do tocke B :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

V vsakem primeru bo 1. pravilo: "Nikoli, nikakor in v nobenem primeru ne pelji zraven sebe ?enske"

:hohoho::hohoho::hohoho:

hahaha :hohoho::hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

zakaj nemogoce?

lazje je dosec tako porabo kot pa 7-8 (vsaj zame :P )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

priznaj, da ti je marko vgradil stikalo namest tistega pedala...in imas samo on pa off :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zavarovalnice-katero izbrat?
Napisano

jaz pa pri adriaticu, glavni razlog seveda kasko proti kraji, ki velja tudi na kosovu...triglav tega nima

in zdaj cez par dni me spet caka 1000eur za registracijo+kasko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 karavan
Napisano

haha ok ok ...je pa res, da vse te odgovore na tvoja vprasanja najdes na forumu :)

veliki servis je pri 120.000km in sem jaz dal (pol leta nazaj) neki cez 700 eur

crickov ni, avto je zelo soliden (zelo pogosto peljem relacijo Ljubljana-Pristina, in 80km te poti je v katastrofalnem stanju in se vedno mazda ni popustila)

sam za bolj slikovit opis teh 80km ceste: pozimi, ko je pokrito s snegom peljem velik hitreje kot poleti, ker sneg fila luknje in potem ni treba cik cakat z 40km/h :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 karavan
Napisano

aja tocno poraba...

moja povprecna je nekaj nad 7 (stil voznje pa rahlo hitrejsi od povrecja v prometu :) )

ekstrema pri meni sta bila: min. 5.4, max. 8.7

servis pa: gama center (btc) in, kot sem ze prej rekel, bi samo zaradi njih se enkrat kupil mazdo...to pove vse

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 karavan
Napisano

olje imam jaz castrol slx 0-30w, drugace je pa dexelia 5-30w

glede na to, da imas blizu sluzbo lahko naredis tako kot jaz: bicikl po mestu (ko dezuje pa LPP), drugace pa dolge ture pa dizel power :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.