Sej sej, ampak si skoz govoru tam nekje 2,5-2,6 ampak tele je pa treba konkretno nabutat, da pravilno ?ivijo. Do zdaj sem bil z gumami sicer zadovoljen venadar ne toliko, da bi se od sre?e ob tla metal ampak, ko sem jih pa dirka?ko napolnil pa samo
aja, pa sej ve?, da nisem hud pa tud tebe tud prbli?no ne krivim, ker je to ?ist moja krivda, ker se nisem pozanimal. Kupil gume in pozabil nanje dokler mi ni bilo ?udno zakaj mi robove pobira ampak takrat je bilo pa ?e malce pozno . ?evapi bi se pa vseeno prilegli
sam, ce sem jih napumpal na vec kot 2.8 sem imel tezave na mokrem z odnasanjem zadka...
pa z 2.6 mi tud ni pobralo robov :ne vem:
a je mozno, da so novejsi letnik se bolj "softic" !?
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
haha ok ok ...je pa res, da vse te odgovore na tvoja vprasanja najdes na forumu
veliki servis je pri 120.000km in sem jaz dal (pol leta nazaj) neki cez 700 eur
crickov ni, avto je zelo soliden (zelo pogosto peljem relacijo Ljubljana-Pristina, in 80km te poti je v katastrofalnem stanju in se vedno mazda ni popustila)
sam za bolj slikovit opis teh 80km ceste: pozimi, ko je pokrito s snegom peljem velik hitreje kot poleti, ker sneg fila luknje in potem ni treba cik cakat z 40km/h
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
nisi povedal koliko so siroke...
ce je sirina (na slepo predvidevam) 6.5J potem bo zelo na knap...ce je 6 bo slo, 7 pa bojo tezave
Povezava za deljenje
Deli na druge strani