Se povsem strinjam s tabo in res ni potrebe po temu, da bi pla?eval 500 EUR za navigacijo, katera ne prina?a rednih posodobitev, tako kot je obljubljeno.
?e pri Garmin napravah prejema? redne posodobitve in to lifetime. Povsem brezpla?no (oziroma je v?teto v ceno Garmin naprave, za katero od?teje? 80 EUR).
Tole z Garminom NE drzi.... oz. drzi le pri tistih, ki imajo vkljuceno Lifetime posodabljanje (oznaka LM, LT ali LMT)... Tiste za 80? tega niso imele... Sedaj kot vidim, imajo res vse LT v paketu... ampak so cene od 169? dalje
Da zelis da ti coming home leaving home dela ko je stikalo na auto in ne da vsakic rocno preklaplas na off
Da se dolocene stvari v avtu da nastaviti preko racunalnika po zelji uporabnika
Da je navigacija in multimedijska naprava malo bolj fleksibilna ne pa da za vsak detajl treba prositi popravke (povezovanje, mape, predvajanje komadov)
Da je vsak dokupljen del tovarnisko drag ko prasica
Da ti za vsak opazen problem recejo tako pac je (pokanje, sum...)
To je ziher za picajzle, ker drugace se avto vozi kot mazda
OK... To so zadeve, ki so pac taksne kot so... in to ni drugje nic kaj dosti drugace... oz. imajo drugi pac drugacne hibe... Meni je bolj vazen odnos do strank... Tako na servisu kot tudi pri uvozniku, ce pride ze zadeva tako dalec, da se je treba obrnit na njih... Ignoranca v takih primerih ni OK... in dajanje praznih obljub tudi ne...
Saj naceloma cez sam avto in to nimam nekih omembe vrednih pripomb ... Tudi s servisom sem zaenkrat se vedno zadovoljen... In ravno to je tisto, zaradi cesar vozim Mazdo... In dosedaj tudi z ljudmi na MMSu nisem imel slabih izkusenj. Se pa kot kaze zadeve spreminjajo... zal na slabse ... Upam, da je samo "kratkotrajna motnja" ... Vsekakor pa so to zadeve, ki se ne bi smele dogajati ...
?isto ni? ?udnega in ni? novega - ignoranca na vseh straneh.
Tudi MZD sistem ?e vedno nima posodobitev kljub temu, da bi jih morali izdati do konca pomladi. Nekdo je dopla?al in kupil SD kartico v vrednosti 500 EUR, ker mu je bilo obljubljeno s strani Mazde, da bo prejemal 2x letno posodobitev: 1x jeseni in 1x pomladi.
Ko jih na Mazda Support Europe vpra?a?, zakaj ?e ni posodobitev, ?eprav bi morale biti, ti enostavno in hladno re?ejo, da nimajo podatkov, zakaj je temu tako :ne vem:
Hvala lepa za tak odnos!
Zadnje cajte ga precej serjejo tudi na Mazdi... skoda... Ce bo slo tako naprej bom pocasi zacel razmisljati, da mogoce pa naslednji avto ne bo vec Mazda ...
Zal je ravno odnos tudi eden od tistih dejavnikov, ki je pomemben za zadovoljstvo z neko znamko ... Dobre avtomobile delajo tudi drugi...
Koncno sem dobil odgovor od TomTom-a ... sicer je bilo treba ene trikrat pisat na mail ... da so se me koncno usmilili... Zal pa je odgovor tak, da se mi zdi, da se delajo norca iz kupcev ... ... Nic cudnega, da se ljudje raje posluzuje piratskih zadev... ker ce ze obstane na ravni razvoja od dne, ko je zadeva kupljena, ti vsaj ni zal, ker nisi vrgel denarja stran ...
Odgovor je sledec:
Thomas C. (UK), 08/07/2016 11.58 AM
Dear Mr Bergant,
The reference number for your query is xxxxxxxxx.
Hello, it?s Thomas here from the TomTom Customer Support Team. I am just responding to your recent email sent to our PR Team regarding the LIVE Service coverage in Slovenia.
In answer to your query, we do have coverage in Slovenia, however only for our latest devices as shown on our website below.
Unfortunately the built-in devices such as your Mazda NB1 will not be able to connect to these services. I will be sure to keep an eye on this and will let you know if this changes in the future.
If you should have any more questions or require further assistance in the mean time, please feel free to contact me again.
If you have any further questions you can update us by replying directly to this email, or you can click here to reply using our online form. Alternatively you can find your answer on our support website http://www.tomtom.com/support. You can also ask questions and find answers from other TomTom customers on the Discussions forum: http://discussions.tomtom.com/
After 3 days your incident will be automatically set to Answered. However, should you need to update us, you can still reply to the incident within 28 days.
sosed je spet pomislil nate, crknila leva ?ipa....do sedaj je pa imel probleme ker je crknu plovec in je 2x brez benza ostal, mi pa gruntal ka hudi?a....
a bo? ta vikend doma?
Ta vikend se... V ponedeljek pa za dober teden zginem malo na morje... V nedeljo pride ena gospa iz Crnomlja verjetno pogledat...
Na Mazdi nisem nic naredil... je bilo pa treba Mercedesa peljat k Pelku in je ugotovil, da je treba zamenjat filter goriva, ker je bi kot kaze vzrok za puscanje bencina ... Ko se ze ravno prodaja, je prav, da so vsaj osnovne zadeve tip top ...
... pa bil sem na "visokem polozaju" pod stropom v druzbi se ene sestice
Sem iz Dom?al, avto pa z Gorice, tako da bi mi kak?na informacija prav pri?la predno bi ?el na ogled
Aha, pa ?e moja dilema - bi se s 187cm spravil vanjo? ?e se kdo iz bli?ine LJ javi za poskusno se usest v njegovo mx-5, dam za rundo
lp
Pomoje si malo prevelik za tak avto.. sploh ce te je se mogoce kaj vec skupaj ... Najbolje pa je, da gres res probat... Se bo ze verjetno nasel kdo od miatarjev in se odzval vabilo na pijaco ...
Ja pa pa? vozi? po omejitvi? Jaz nevem v ?em tako komplicirate. A je res vredno za teh nekaj sekund trobit, se ?opirit in bentit ?ez vse kar leze in gre?
In prej?nji posnetek sem komentiral glede omejitve 80km/h ?ez viadukt proti severni obvoznici. Kako lahko nekoga obto?uje? (v tem primeru policiste) da kr?ijo, ?e pa sam tudi kr?i? in sicer omejitev? Torej jaz ukradem 10? in bemtim nad tistim, ki je ukradel 20?... Oba kr?iva, pika. Zadeve se za?nejo spreminjati na bolje pri vsakem posamezniku.
Tukaj pa se jaz ne strinjam... Policija bi morala biti za zgled drugim... ker pa njega ne more nihce kaznovati, zal pri nas lahko pocnejo, kar jih je volja ... Se ne zavedajo, da so placani iz davkoplacevalske malhe ...
Take izjave, ko v naslednjem ze nekaj let starem videoposnetku so prav smesne... hkrati pa zalostne ...
Mislis ta stacionarni radar na desni pri pocivaliscu? Kako pa ves, da je nastavljen na 60 km/h? Ponavadi so ti radarji v skatlah nastavljeni na normalno omejitev in ne na zmanjsano zaradi gradbisca. Na gradbiscih ponavadi postavijo tistega malega, ki je s ketno privezan za ograjo, da ga kdo ne odpelje ...
@Jest, sem kar prilepil link do tvoje slike, a dela zdaj?
Ja, ?e zdaj imam mazdo, ki je dobra, me pa ena stvar precej moti in sicer, da je malce ?voh. Nebi rad imel nov avto z recimo LE 30KM ve?. Tudi opremo bi rad bogato, vse, razen usnja...Vse to pri kak?ni, eno leto stari, mislim da bo mo?no...Sploh pa ?e ta najdra?ja gre za novo leto 5K dol...Moja je tudi bila 25K, za novo leto pa 'le' ?e 20K. Kaj predlaga??
Vsekakor si bom za za?etek zrihtal testno vo?no. A majo v BTC-ju testno z avtomatskim menjalnikom? Verjetno ne...
Vse razen usnja ne bo slo... Pri Mazdi je tako, da so na voljo pet paketov opreme (Emotion, Challenge, Attraction, Revolution in Revolution Top) ... Pri najvisjem paketu opreme (Revolution Top) je kolikor vem mozno izbirati le usnje ... Ce pa izberes eno stopnicko nizje (Revolution) pa se bos moral odpovedati radarskemu tempomatu in se parimi bonboncki ...
aja, a res, da se zaletim ali pa izsilim tega, ki je malo za mano skoraj ?e v?tric pripeljal po prehitevalnem in tudi ni mogel naprej, ker je policaj veselo dr?al levi pas?
Al smo mogo?e tudi malo pozabili pravila CPP? Vklju?evanje se po?enja v zadnji tretjini vklju?evalnega pasu in nikoli takoj na za?etku (verjetno je jasno zakaj). Pri izklju?evanju pa to naredi? v prvi tretjini, da je ?e dovolj zaviralnega pasu in da ne zavire? ?e na voznem pasu. Tukaj imajo pa na u? vsaj 700m ?asa za vklju?itev lepo po pravilih.
Pravila CPP marsikje pogrnejo proti realnosti... ker so marsikdaj butasta (tudi sam to ugotavljas malo visje pri ocitkih, da si bil prehiter ) ... Tukaj recimo ni klasicen izkljucevalni pas ampak prikljucevalni... malo naprej pa se zacne hkrati tudi izkljucevalni pas ...
Jaz se ponavadi vedno umaknem na prehitevalni pas pri uvozih... ce je to seveda mozno in ce ne oviram nikogar ...
sam ti bi mogu unga spustit, ki se je vkljuceval, policist v tem primeru je bolj pametno naredil
(poznam ta odsek zelo dobro in je bolje biti na levem pasu zaradi padalcev iz stajerske avtoceste)
Katerega bi mogu spustit? Tistega temnega, ki je prisel iz stajerske smeri? Prednosti nima... Lahko bi se pa umaknil na levi pas... in mu tako olajsal vljucitev... Jaz se tudi na tem odseku ponavadi umaknem na levi pas...
Se je za?elo poletno trpljenje na cestah. O?itno so jodlarji za?eli s po?itnicami in vsi kot eden s hitrostjo okoli 100km/h na prehitevalnem pasu v koloni, ko ne prehitevajo nikogar. Se ?e ?lovek vpra?a kje so se to nau?ili in kako, da policija takega po?enjanja ne sankcionira.
In odgovor sledi v temle dogodku, ki sem ga ujel pred nekaj dnevi. O?itno bi ravno tisti, ki imajo mo? sankcionirat druge dejansko rabili obnoviti vozni?ko znanje in spet predelati CPP in ZPrCP pa ?e kaj zraven
A si mu poblendal ali potrobil, da se je potem umaknil?
Noja... meni se 9.200 ? za dve leti starega Cliota ne zdi ravno "dokaj ugodna cena"... Dobrega jurja das zraven pa imas cisto novega ... Res pa je, da brez plina...
Sem pa se vedno mnenja, da v tovrstne avte se ne izplaca dajat plina, ce res ne delas ogromno kilometrov ... Delat ogromno kilometrov s tako majhno kantico pa nekako ni ravno najbolj zabavno ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tole z Garminom NE drzi.... oz. drzi le pri tistih, ki imajo vkljuceno Lifetime posodabljanje (oznaka LM, LT ali LMT)... Tiste za 80? tega niso imele... Sedaj kot vidim, imajo res vse LT v paketu... ampak so cene od 169? dalje
https://buy.garmin.com/sl-SI/SI/cestna-navigacija/avto/garmin-drive-40lmt/prod531793.html
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani