Skoči na vsebino
Stre?ni kov?ek
Napisano

Oj.

Pre?ke so original mazda od thule, se mi pa zdi tvoja dol?ina meni mal predolga, pa me je strah, da se zadnja vrata ne odprejo pri taki dol?ini kov?ka... Tam do dol?ine max 170 bi ?e ?lo, druga?e je prevelik previc ?ez pre?ke naprej in nazaj...med njima je 62 cm...

LP

Pozabljas da imajo truge sistem kjer lahko trugo premaknes naprej po potrebi

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozna kdo tole MX5
Napisano

Med sipo in streho ne po kanalih za odtekanje... in ker nimam garaze na voljo je nisem niti peljal... itak je ne bi vzel ker ne bi menjal strehe pa vsega rihtal da bo sploh na dezju avto lahko stal...

Verjemi tudi tam so kanali. ?e si pa ta del testiral ne da bi se peljal je pa itak mim - ker se voda odbija. Tam je moja tudi pu??ala a sem popravil gumo (sem opisal), ko se vozi? ma? pa lahko ?ipe odprte...

Pomembno je tudi da zapre? vrata z polno odprto ?ipo da ?ipa sede na gumo, ?e jo dvigne? v gumo bo stisnila gumo in spet pu??a.

Med pranjem je vedno blo par ?rt po ?ipi znotraj, ampak v monsumu v Franciji pa od 40km/h naprej pa tesnilo ko hudi?.

MX5 je druga? avto za BREZ strehe :P

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stre?ni kov?ek
Napisano

Pozdravljeni.

Lastniki ?estic od letnika 08 do 11...kak?ne dimenzije stre?nih kov?kov imate? Al bo tik-tak poletje in dopust, pa bo treba nabavit stre?ni kov?ek...pa se malo zanimam, katere imate? Prej sem na petici imel 230 cm dolgega in 500 literskega. Na ?estico ta ne gre, je predolgi...?irina je lahko maximalna, sam za dol?ino ne vem...pre?ke so na 62 cm. Ja, pa katero firmo priporo?ate?

Hvala in lep dan. Ivan

ne razumem kaj te mu?i z dol?ino na 6ci?? Nazadnje je streha in nosilci dalj?a kot 5. sem veren uporabnik truge in imel sem jo na 6ki I, 5ki I in sedaj na 6ki II.

Trenutno sem 'pove?al' Thule 600, ki je 340L na 480L, kar pomeni ve? v dol?ino in ?irino

www.mimovrcomste./artikel/3690002323/stresni-kovcek-g3-krono-480-l

Prtlja?nik se odpre normalno ne da bi se zadel v trugo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozna kdo tole MX5
Napisano

Streha ma na pregibih cisto porozen material in pri oknih sprednjih not zateka... tako da me je ze to odvrnilo od nakupa... bomo kr NA iskali lopatarco... mi je velik lepsa :punk:

?e to ne dela ni mx5....mal spuca? in kanale odma?i?..........?e enkrat kako se pele? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e oprema mi je malce sumljiva, kako da nima xenon ?arometov oz. pranja iz odbija?a? -_-

Prvi odbijac menjan, stoposto.....

Pa ni vsa oprema, nima kljuke :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

E

Seveda je, ampak k po? to sploh ni ve? va?en, ker je sranje ?e narejeno. Pravno formalno in s stali??a zavarovalnic dejansko ni kriv ampak sranje s popravili, boh ne dej po?kodbami potnikov je pa ?e vedno.

V tem primeru ce bi policaj karkoli lahko vlekel v drugo smer ali dvom je tu posnetek. Sicer kot sem mu na koncu zabrusil mi je bilo celo zal da se nisva zaletela, ker bi to pomenilo kazen in pike zanj. Ampak ja zaradi takih arogantnezev ni vredno reskirat pleh in sebe.

Najhuje je da je to pot v solo/vrtce in vsi lovijo zadnje minute, ki se kompenzirajo z gasom, otroc pa notri. Veliko nepripetih ker bo 'samo skocil' ven.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Tamle ko ti je kombi sko?u je en tak ?uden pogled, sploh ?e je avto lu?tno siv in se zlije s cesto in sonce zadi.

Jaz osebno tle gledam ?e 150 metrov pred kri?i??em desno stran. Tam je pol ?e preval in se naenkrat lahko avto gor prika?e sploh ?e mal ?portno pripelje.

Truge ne mores falit...:)

Ampak eno je da se priblizujes kriziscu da zmanjsujes in mogoce spregledas, drugo pa da nabiras za take off....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Huda! Sam motorizacija ni taprava :D

Bejbo not pa bo.... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Dana?nji dogodek. Tip s kombijem pi?i preko glavne....nato vi?ek, me najprej napizdi da kaj hupam, nato se v istem stavku opravi?i, da ni videl znaka zaradi megle (yeah right, vse se vidi, ?e s ?unga lunga kamero), nato spet pizdi... :blink::blink:

?e ga ne bi spremljal na moji levi celo pot kakih 15 sekund prej - takoj vidi?, da se ne bo ustavil, bi me zadel direktno v voznikova vrata....tako da adijo avto, prazniki in vpra?anje mene.....

Kreteni - video in avdio.....

alkohol?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozna kdo tole MX5
Napisano

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=771941...a%20MX-5%201.6i

Sicer ne vem zakaj bi airbage ven vzel ampak zanima me ce ve kdo kaj je bilo z avtom? Ohranjenost nasplosno pa tko... sicer airbagi me ne motijo ce to ni posledica hujse prometne nesrece in pa ce seveda ni bozicna jelka na armaturi, kljub temu da je taksen cas v letu :cheers:

Ker ni bil zavarovan ko se je razkantal.......logi?no a ne....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Jaz sem vse prej kot me?ka?. V sredo sem po prazni hunski avtocesti pi?il 160-170, pa sem doma imel 7,2

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EU vs SLO
Napisano

Sej mogo?e pa ni problem v Slo ampak je problem v tem, da BB ne prizna garancijskih popravil in ne krije stro?kov na?ih servisov razen za mobije, ki so bili kupljeni v SLo, kjer te zakonsko zavezuje, da morjo imeti garancijo in servis. Namre? kaj ho?em povedat, da je teoreti?no tudi mo?no, da je nosilec garancije in tist, ki jo tudi finan?no pokrije prav mobitel al pa simobil. Pol se pa oni naprej dogovarjajo z dobaviteljem kako pa kaj glede popla?ila stro?kov garancije tega pa ne morejo v primeru telefonov, ki niso kupljeni tu. :ne vem:

telefon ima imei in serijsko, kupljen v EU.

Sem imel ?e simobilov telefon 2 x Fra in 1 x Hu pa je vse ?lo brez ra?una.

Potemtakem tud mazdo ne bi mogel po EU servisirat, ?e bi lokalni servisi nosili garancijo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EU vs SLO
Napisano

Ta dr?ava je neverjetna, bolj ko koplje? v katero zadevo, bolj vidi? da smo tako izolirani s svojimi pravili, da je joj.

Imam bberryja pol leta starega kupljenega z ra?unom v Franciji. V SLO (to je Slo - EU ?lanica), ga ne more? servisirati. Ne more? - enostavno zato, ker ga no?ejo in pravijo da tu ne velja EU garancija :blink: .

Fora je samo v tem, da ga nisi pri njih kupil, ni? drugega.

Gremo naprej, kli?e? TopTime - uradni servis BBja v SLO. Ja ne moremo, niste kupili pri Simobilu, mi samo njihove popravljamo...namre? mobitel pa ima drugega serviserja, ki popravlja samo pri njih kupljene

WTF?????????????????????????????????????????

a ni zanimivo pa da ?e slovensko kupljeni izdelek vsi v EU vzamejo pod garancijo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Kje si fuknu ven ksenonke?Sej meglenke imajo normalno svetlobo in se lepo vidi z njimi.

Je pa res, da so xenonke (kot glavne lu?i) za moker asfalt in de? za en drek.?e mo?no de?uje jaz pono?i v?gem meglenke in je potem mir.

Iz mazde valjda, bela svetloba se je prevec blescala. V palcek smuk megli sem s halogenkam vozil ko ameriski specialc

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Regulacija ksnenonk
Napisano

Kako pa to zgleda? Mislim senzor.. Kaka skica ? Moti me to k motim druge pa mi blendajo...

Nkol vidu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Naredil sem prav. Fuknu sem ven xenonke in sel nazaj na plain halogen. Bolj ko je rumeno bolj vidis v dezju in megli, ker bolj kot je belo, bolj se ti odbija in blesci.

450 km megla tako goste, da bi jo lahko rezal prepeljal bp :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Regulacija ksnenonk
Napisano

Ali kdo ve kje se tocno nahajata senzorja za regulacijo visine... Ker mi ne nastavlja visino snopa je pa vse skupi ostalo malo visje in mi vsi blendajo...pa da preverim ali je samo umazano ali je fuc..

Ce se ne motim na gredi, mogoce celo zadnji....

V grabn....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

GLEDANJE TESTOV VARNOSTI
Napisano

Gledam malo TESTE avtov in moram priznati da se mazda ni ravno obnesla.

Mislim zelo zelo slabo.

Med izbranimi ?e bi moral izbrati varen avto bi mazdo postavil na zadnje mesto.

Vsem avtomobilom se odprejo airbag in zavese. Kaj je z mazdo da se ji niso odprle zavese ob strani ali kako se ?e re?e tem airbagu.

Sem mislil da se bo kaj bolje obnesla

Tole bo ameriska mazda, za ta trg je znano da so to skorajda polizdelki....na primer ameriski model nikoli ne mores prodati v eu...vse pod standardi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

hahahha,mogu bi jo se mal prestrast ;)

sem imel An?etov avto....slaba reklama..?e tako sem naredil dovolj ?kode. :closedeyes:

P.S. Kdor pozna ta priklju?ek verjetno ve, da je obenem tudi izvoz za celov?ko. tako da bremza = nekdo v rit, saj se ustavlja? na izvozu, nadaljevanje po tem pa pomeni na celov?ko (ali betonski zid tunela).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

izkoristil ?e 2 zadnja parkplaca pri generaliju pred obnovo zavarovanja, in ji spet dvignil vrednost......

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

?e ena take, ki vidi samo druge in da so vsi drugi kreteni sama je pa brezmade?na in odli?na voznica.

Danes je pa ducatu voznikov vklju?no z mano paral ?ivce en s ?vicarskimi tablicami. Zakampiral je prehitevalni pas pri hitrosti dobrih 100km/h tako, da smo se od vrhni?kega klanca do cestninske postaje na Logu lepo cjazili za njim - ob?asno je kdo izgubil potrpljenje in je ?el mimo po desni ter pospremil mimohod s trobljo ampak ?vicar se ni dal motiti.

Jaz sem pa izsiljeval danes. Prikljucek tacen na avtocesto proti sentviskemu tunelu. Pri vkljucevanju s smernikom sem izkoriztil ves prikljucevalni pas in ko mi ga je zmanjkalo sem izsilil voznico clio da je reva morala sunkovito zapeljati na prost prehitevalni pas. Prav tako sem kriv da je morala spustiti telefon, da je pokazala kako lep prstan ima enem prstu....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.