Skoči na vsebino
Nakup Mazde 6 karavan
Napisano

zivjo

kot prvo, ce imas vecinoma mestne voznje potem ti mocno odsvetujem dizla...

s filtrom DPF eni imajo tezave eni pa ne...ce bos vecinoma v mestu najbrz je vecja verjetnost, da bos mel tezave.

redni servisi so v rangu 250-300 eur (zadnjic sem pri 140.000km dal 312eur)

turbina pa ni problematicna (ce se pazi kaj dela seveda)

tuki je pa en filmcek, ko sem probal karavana z 121km: http://www.mobisux.com/album/showphoto.php...00/ppuser/17818

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zakaj ni struta?
Napisano

to je jeklena (al pa kak drug podoben material) palica, ki povezuje amortizerja

prednost: boljsa lega na cesti

slabost: pri trku prevzame ta palica kar nekaj energije in se tako slabse pise potnikom v avtu

uaaa kva sem strokovno napisal, i am impressed :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

mora bit pa to sok terapija za avto, ko gre iz 19' na 15' :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

ce das 195/65 15 (kot sem tudi sam naredil) lahko peljes drago na super vecerjo, kaksen cevap neki :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

bolj sem mislil, da velike feltne za zimo imajo samo en plus in to je izgled...ostalo je pa smi ogromni mimusi

sirina 225 M+S v mokrem je ze prava drsalnica...

potem pa moj (in bossov) nacin razmisljanja: ena 225/45 18 M+S guma stane toliko kot recimo 205/55 16 M+S plus feltna...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

bridgstone blizzak je sportna zimska guma in je super, ce ni kakih hujsih klancev ali pa vec snega...za tiste, ki se vecinoma peljejo po avtocesti je to dobra izbira...za bolj konkretno zimsko gumo je dunlop 3d vseen boljsa (to pa iz mojih izkusenj)

haha 18 col za zimo...za tako dimenzijo je skor vseen a mas letno al zimsko...sploh ce je kaka voda zraven

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hvalospev
Napisano

- ?iko zahteva 200?.

za 200 eur mu lahko se enga AX-a kupis :)

a je bla vsaj dobra kiklca?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

rabljene lahko, sam moras dobr pogledat kaj kupujes...pa na katerem avtu so ble

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

dunlop wintersport 3D...boljse zimske gume (najbrz) ni

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323F 2.0 GT Letnik 2001
Napisano

Labi,kaj ti to dela? na ?oferskem sede?u??? ?zmeden? Sn mislo,da na sovozni?kem..... :P:hohoho:

na sovozniskem ja pac sovoznica :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323F 2.0 GT Letnik 2001
Napisano

aja zdaj se to vprasanje: a si kaj opazil, da bi se sedez (voznikov) kaj omehcal?

meni se zdi, da je pri men kar konkretno mehkejsi v primerjavi s sovoznikovim...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323F 2.0 GT Letnik 2001
Napisano

mene moti predvsem to, da ti novi avti sam rastejo....

in pol dobis neko okrno ladjo, lahko ima super duper podvozje in vse, sam ce je osnovna masa cez 1500kg pol itak brezveze (pa se visja je poraba, boss zate :) )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323F 2.0 GT Letnik 2001
Napisano

mx5 bi imel zase, 3, rx8 pa 6 si ze mel (al ze mas) tko da ti preostaneta 2, 5 pa BT50 :)

a ti ves, da je ford "lastnik" mazde :D

me prav zanima kako bo pri novi 6-ki (upam, da ne bo to sam durgacni mondeo)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323F 2.0 GT Letnik 2001
Napisano

moram rec, da sem mel focusa 1.6 kakih 2 tedna in ima fenomenalno lego in nasploh feeling v voznji je super...

sam kaj ko sedis kot v kamionu...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323F 2.0 GT Letnik 2001
Napisano

Se vem,samo tudi tisti je mlaj?i. ;)

mislis, mazda je mlajsa...

fokus je od 1998, ta mazda pa 1999 (ce se prav spomnim)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

boss recimo tale novi od vw 1.8turbo (166konjev), sem gledal test na auto bild in so dosegli porabo 7.6

ali pa 1.4T 122konjev tudi okoli 7 poraba....to je kar ok poraba za benz stroje...

pa medpospeski so bli res dobri, tko da je se upanje za benz motorje :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.