A-a. Prva klasa je za jest. Druga klasa gre za pekovski med (medenjaki in podobno). Kar niti za to ni dobro, gre za pija?o. No, jaz pri svojem delu zelo pazim, da je samo prva klasa, v?asih pa se kaj zalomi in je nekaj druge klase, ki pa jo ravno tako porabimo doma.
?e pa naredi? kak?no pija?ko, pa kve?jemu samo za sebe. Ker v nasprotnem primeru je obisk dacarja ?kodljiv za tvojo denarnico...
Med smo v glavnem ?e pojedli. No, dobro, v kleti je ?e 20 kg lipovega. Toda sam ve?, za koliko ?asa je 20 kg medu. Torej je to komaj za nas do naslednjega to?enja. Da ne bom nazadnje sam kupoval med...
Pobral sm vn senzorje tlaka centriral gume naredu optiko in zravn dobil se kavico in to vse zastonj... Aja pa se diske sm podrejal par dni nazaj za borih 20? ..
Na take kable lahko obesi? elektromotor z mo?jo 6000W, ?esar pa osebni avtomobili zagotovo nimajo.
Pri 300A kablu pa 3500W elektromotor, kar je ?e vedno povsem zadosti.
Seveda, ?e so le kvalitetno narejeni spoji, ki so najve?krat najbolj problemati?ni in ti tam najprej zakuri. Mislim na tisti spoj, kjer so kleme pritrjene na kable.
Iz izku?enj vem, da to pomeni 4,8 litrov bencina na 100 km. V avtu pa jaz, ?ena, trije otroci in prtljaga. No, ja, resnici na ljubo, tudi idealni pogoji: od 2 do 8°C, suha cesta, teko? promet, 3/4 po avtocesti, ostalo velika ve?ina izven naselja,...
Prevozil 90 km brez ustavljanja. No, razen dveh kratkih trenutkov za fotografiranje in pribli?no 10 minut za natovarjanje. In tokrat ni bilo pretiravanja: 250 kg na streho in 80 v kason.
P.S. a pa je kdo opazil, da je v izogib meni ?la na desen pas, pa potem spet na levega (in potem na izhodu spet na desnega prek ?rte)
?e huj?e. Tako sem tudi ugotovil, da nekaj ne ?tima. Je bila v kro?nem kri?i??u in se v kro?nem kri?i??u ustavila, ker je nekdo pripeljal z desne. In je pustila prednost tistim, ki so se z desne vklju?evali v kro?no kri?i??e. Pa en teden po izpitu... No, glede na to, da je lu?tna mlada blondinka in glede na to, da je njen o?e ?e nekajkrat norel, ker je "preve? ?ivahna", raje ne bom razmi?ljal, kaj je po?ela tisto uro, ko je imela izpitno vo?njo...
Ja, to sem pa opazil, da je nekemu (modremu?) zaprl pot, ker je zamenjal vozni pas, nato pa spet ?el na notranji krog...
Samo res, kako nekateri vozijo. Sploh ne upo?tevajo pravila desnega. Potem trobijo in se nekaj usajajo. Saj bi lahko naredil ?e en krog pa naslednji? poskusil zavit ven iz kro?nega kri?i??a. Mislim, no!
Pa to o desnem pravilu v kro?nem kri?i??u ni moja domislica ampak od h?ere mojega soseda, ki je prej?nji teden naredila vozni?ki izpit...
A ni zanimivo, kako so vsi avtomobili na Avto netu ohranjeni. Tale, recimo, je "povpre?no ohranjena": neregistrirana, rejnata okoli naokoli, polomljena maska,...
Kak?ni so potem ?ele tisti, ki so "slab?e ohranjeni", ?e je tale "povpre?no"...
Zakaj mora? pri vsakem glasovanju na internetu napisat ime, priimek, elektronski naslov, naslov stalnega bivali??a, telefonsko ?tevilko, ?tevilko ?evljev,...
Pa varovanje osebnih podatkov? Saj te skoraj prisilijo, da svoje podatke pi?e? in razdaja? povsod naokoli.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pomislil sem, da bi jo opral.
Ja, zagotovo jo bom opral.
Jutri.
Najbr?.
Mogo?e.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani