tok meni ni ratalo nikol na 1.5ki, okrog 10 tops!!
jaz mam zadnja dva tanka 10.5... in.. 12.5 respectively.
ma nvem kaj ?e nej nardim, zamenju sm sve?ke, lambdo, zdej ostane ?e sam katalizator, je pa res da sm ga tale tazadn tank skos ti?u 160 po AC, ampak se mi poraba vseen zdi krepko previsoka, zarad ?portnega filtra pa 17" gum se pa tut nebi smel tolk poznat pomoje.
Samo trpljenje ob tem pa je tudi nepopisno. Bemti, ?e ni blo zaleta al pa da nas je kdo na AC izsilu si bil pe?en, da o klancih in polnem avtu ne govorim. Muke kristusove.
Lu?kan avto?ek za mestna kruzanja za relacije in dalj?a potovanja pa ni glih dobra izbira. Sej pride? na cilj ampak z ote?eno nogo in rde? v obraz od konstantnega pritiskanja v poden.
to je pa res, lansko leto poleti (ko sm ?e bil na prostovoljnem slu?enju) se nas je vozil 5 vsak vikend u Mursko Soboto in nazaj, u klancih je padla brzina na 100km/h. Ampak se nam je pa uspel noter spravt z vso prtljago, pa tuba u prtla?niku
Kar se pa klime ti?e bi pa js reku, da se ti ne spla?a, razen ?e bi dobu kje od kake zbite za solidno ceno. ?e bi pa to novo kupoval, pa lahko ?e sam kompresor stane okoli 600?
Aja Deeyan, zavarovalnica Triglav ima zdaj nove razrede, nad 130kW je ?lo malo dolj ker je potem ?e nekaj razredov vi?e gor. Sploh ni ve? maksimum nad 130kW kar je bil ?e skrajni ?as. Kar pokli?i kak?nega agenta. Dandanes ima ?e vsaka mo?nej?a limuzina z Navorom nad 130kW, ?portni avti se za?nejo ?ele nekje pri 180kW...
Sej to je bil ?e cajt, da spremenijo, sam js sm na Mariborski
Ja samo kar se pa lege in varnosti ti?e pa Charade ni lih fajna ideja.
lega se mi je zdela odli?na, ?ist fajn se glih res ni dal preizkusit s tistimi 50KM, kar se pa plehovja ti?e se mi pa zdi, da je bolj trdn kot na C-jki (vsej kar se boka ti?e)
Zakaj ne, ?e je avto lahek in okreten, podvozje in motor pa imata dosti potenciala. Odkrito povedano bi jaz na tvojem mestu raje zrihtal Micro kot Mazdo ker bi bila hitrej?a in motor bi bolj za ziher zdr?al (pa ?e ketno ima ). ?e serijsko je Micra 1,3 hitra toliko kot tvoja 323C.
Ja sej, tut Charade 1.0 GTti je raketa, sm ga dolg iskal, na konc sm pa obupu. Po tistem dnevu, ko sm ubavu C-jko pa se je pojavu edn po zlo ugodni ceni, takrat mi je blo ?al, da ?e nism po?aku kak dan.
Tole ni ravno Mazda se pa prodaja in je zanimiv oglas... Najbr? najbolj znana Micra med Nissanovci. V bistvu je mehansko in vizualno prakti?no popolna.
Tole je bilo v USA ocenjeno s totalko in je tale diler za vse skupaj okoli 3000? avto pripeljal k nam. Teh ameri?kih uvozov imam po?asi poln kufer. Tam so ozna?eni s totalko, se skoraj ?enkajo in pripeljejo k nam nakar ga pri ans spacajo skupaj pa prodajo z 200% dobi?kom. Ravno zadnji? so na obali vlomili v enega 350Z in ukradli sede?e, armaturo, volan itd... skratka zadeve, ki imajo airbag. In sem prepri?an, da je ?lo za enega tak?nih poslov.
jp res legendarn avto, oblika mi je ?e zdej u?e?, je mel kolega pred leti takole BG-jko iste barve sam z 1.3 mlin?kom, pa lepo upedenano, bom dal slike gor, ?e bom kje najdu
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e ni airbagov not ja, druga? pa js ni ?ans, da bi menju airbag za ?portn volan
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani