Skoči na vsebino
Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Vsak avto zgleda dobr v ?rni barvi. Baje :P

?eprav nisem prista? ?rne, se klele moram kar strinjati, ampak vseeno, ?e ?e glih arteona omenjam mi je v?e? tud bel in celo un zenf-zlat. Bottomline, ni te?ko nares lep avto v ?rni barvi, je pa umetnost narest, da zgleda ?udovito tudi v drugih barvah.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jebemu, v?eraj videl ?rnega Arteona na cesti v vo?nji :ouje: - si nikoli nisem mislil, da bom VW-je gledal ampak tale je pa res razred zase. Ko jebe Audije, BMW-je, ?e pa VW zgleda bolje. :lol: :lol:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

O to pa to, takih avtov pred 30 leti ni bilo pa je bilo bistveno ve? makedama in slabih kolovozov kot danes. Ampak ne, danes vse natikajo na 5 cm vi?ja podvozja, za??ito dna, obrob blatnikov in ne vem ?esa ?e, ampak ve?ina teh ne zaide niti enkrat v lajfu iz asfalta v naravo. Marsikateri kupec takih ?udes to razlaga "ja, ampak mogo?e bi bilo pa kdaj treba in je dobro biti pripravljen".

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Po zunanjih merah Proceed niti ni tako drasti?no manj?i od moje ?estice je pa res, da nova Mazda 3 sega v polje, kjer je bila Mazda 6 prej?nje generacije. Aktualna ?estica pa je zdaj razred vi?je, recimo tja kjer je BMW 5 al pa Audi 6. Tako, da ?e jo primerja? s tvojo trenutno je res razlika, ampak zame je v tem trenutku ?estica overkill za tisto kar rabim.

Dol?ina: Proceed 2019 461cm; Mazda 6 HB 2008 472cm; Mazda 3 sedan 2019 466cm; Mazda 6 karavan 2018 486cm

Vi?ina: Proceed 2019 142cm; Mazda 6 HB 2008 144cm; Mazda 3 sedan 2019 143cm; Mazda 6 karavan 2018 145cm

?irina: Proceed 2019 180cm; Mazda 6 HB 2008 179cm; Mazda 3 sedan 2019 179cm; Mazda 6 karavan 2018 184cm

Medosna: Proceed 2019 265cm; Mazda 6 HB 2008 272cm; Mazda 3 sedan 2019 272cm; Mazda 6 karavan 2018 283cm

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

https://www.zurnal24.si/avto/ford-je-razgalil-povsem-nov-suv-zanimivega-imena-330079

a se je vsem ?e resno zme?alo - a vsak avto bo zdaj SUV. Neko? je bil to lep kupe zdaj so pa ta ime zlorabili za neke brezvezne kup?ke pleha - bolj kot Puma bi si zaslu?il ime Hippopotamus. Mislim, resno jaz se ne grem ve?, pa to kar po?enja avto industrija je pa res ?e ?ist brezveze.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

V?eraj zamenjal akumulator - po ?tirih letih je bil tolk bogi, da ni dosegel niti 40% kapacitete in to je kao ameri?ka kvaliteta v skoraj 140 letni zgodovini firme. Original je namre? zdr?al 7 let pa ?e bi, ?e me ne bi bilo malo strah, da bi pozimi crknil, ko bi bilo najmanj potrebno.

Zanimivo, da sem moral nastaviti vse od zapiranja oken, do ESP-ja in seveda postaj na radiu, ure. Ampak pazi to, uparjen telefon na Bluetoothu je pa deloval kot, da se ni ni? zgodilo in da 10 minut ni bilo akumulatorja priklopljenega v avtu. Strange.

Nove zadnje zavoreaf73b22946ea6a21e8555223ac73de65.jpg

Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk

Jaz tudi kak teden nazaj. Sem najprej mislil, da svoje slike gledam, ker je bilo natan?no tako rjast original in zdaj lep ATE disk z novimi plo??icami. Zamenjane ?e vse gumice pri batkih vklju?no s ?raufi.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Volvo je predrag in tam nekje v rangu svete trojice. Mondeo je pa tako neskon?no plasti?en znotraj in zgleda slab?e/starej?e kot Mazda 6 druge generacije. To je tako dolgo?asje, da ne re?em kvalitete gumbov in ostalega. Edino kar je dobr so peta vrata.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Prek maila (pa niti slike riti nisem poslal po mailu)

Amapk sem takoj sel na top model in se nisem zmilsjeval pa ?e to pa ?e to...kataloska je znana, kolk date?

Sej vem, da ma? lizing ampak, kolk je ?e bla cena te tvoje verande pol na koncu?

Boss, meni je Arteon taako lep, da kot da niti pomotoma ne sodi v VAG skupino.  :zvizga:

Pred slu?bo je en tak parkiran in grem vsak dan mimo in avto je res impozanten pa ?e uporaben povrhu - to?no tisto kar i??em. Pa? je VW ampak jebat ga, ?e pridem nekje na ceno 35-37kEUR s kak?nim popustom .... hmmm, *globok vzdih* se lahko tudi to zgodi.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Hmmm, verjetno bi znal celo ve?ji popust zbarantat kot pri Mazdi, tako da poskusit verjetno res ni greh.

Men so brez obotavljanja dal 8k

a si mogu kej hla?e dol dat al je ?lo kr tko? :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

kaj pa superb/octavia?

Ups pa res - sem bolj iz glave pisal pa mi je u?la. Superb je resni kandidat, pa tudi Octavia ni ?ist za odpis. Je pa en problem, da cena je na za?etku ugodna, potem pa ko za?ne? metat ?eleno opremo, da je nekako tako kot pri Mazdi ali Kii pa se kar usede?, ker Octavia pride na nekje 35kEUR, Superb pa na 45kEUR in to dizel, TSI je ?e pri 50kEUR.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

O, f**k, kam gre ta svet. Boss gleda za ljudskimi vozili.

Pa tako jih nisi maral.Zare?enega kruha se najve? poje... mogo?e pa bo celo suv za penzi?e v igri? :)

?e pa dejansko ni ni? pametnega, ki bi vsaj za silo zgledalo in bilo uporabno - ?ele zdaj ugotavljam, da je to ?ista katastrofa.

Mazda 6 bi bila ?e najbli?je ampak, kaj k se model poslavlja in kupit nekaj, ki je nekako oblikovno tu ?e 7 let a isto?asno ti ga prodajajo po ceni, ki je vi?ja kot pred 7 leti.... kupi? pa ima? naslednje leto ?e prej?nji model za 35-40kEUR je pa? res prehuda.

Mazda 3 - sem ?e tolk napisal, kaj vse me moti, da raje ne bom ve?-

Peugeot 508 - sem ga videl v ?ivo in zgleda bistveno slab?e kot na slikah ali videu. Notranjost je pa kot bi imel nekdo preve? domi?ljije ampak ?al napa?ne.

Arteon - od zunaj nimam kaj re?t, peta dvi?na vrata so zakon. Je pa pa? VW in od znotraj preve? plasti?en.

Sveta nem?ka trojica - preve? denarja za to, da me bodo drugi preklinjali.

Honda - pa kje najemajo oblikovalce? To je vse overkill in ?e mogo?e danes ?e nekako zgleda, bo ?ez 4-5 let tako zastarelo in sme?no.

Toyota - izbira je dobra, sploh Camry zgleda ampak je ?el klasi?na limuzina z butastim prtlja?nikom. Corolla pa bi mogo?e bila ampak oblikovanje mi ni glih.

Hyundai - spet mam te?ave uz oblikovanjem, I40 je kr mal sme?en in ima brado. i30 bi bil aktualen fastback samo je vseeno zadaj malo nenavaden.

Opel - Insignia sicer niti ni tako napa?na ampak je Opel :(

Renault - Talisman - limo je super ampak prtlja?nik je v kurcu, karavan je pa katastrofalno oblikovan zadaj.

Kia - optima je draga, ker je hybrid, pa ?e vpra?anje ?e se jo da dobit, Stinger so mokre sanje. Proceed pa je na?eloma to?no to kar rabim in je trenutno "top of the list"

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ciljano je bilo predvsem na tiste, ki SUV-e kupujejo zaradi trenda... in zaradi tega kur?evega trenda nimam avta za kupit tako pri Citroenu, Suzukiju, Nissanu, Mitsubishiju kot pri ?e nekaterih drugih. Pa ?e ostali tako paleto kr?ijo, da je prav brezveze ?e vseskupi.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vaše mnenje o nakupu
Napisano

hmmm, vo?en kot tretji avto v familiji pa so naklepali 200kkm. Jaz sem se ogromno vozil s svojim ?e nekaj let nazaj pa sem uspel v tem ?asu spravit skupaj 270kkm pa je to moj edini avto.

Druga?e pa, pejt ga peljat in bo? ugotovil a je to to. Te pa ?e vnaprej opozarjam, da teh 147KM zelo dobro skriva

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Ampak pogled nazaj skozi okno.....se tu ?e sploh kaj vidi ...pa C stebri?ek , kot hi?a :ne vem:  :ne vem:

Ne razume?:

1.) Mazda bi rada bila premijska znamka

2.) Premijci nikoli ne gledajo nazaj - vpra?i voznike bimmerjev, olimpijcev in trikrake zvezde

ergo - torej vse tako kot mora bit. :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

@Boss: kje si to bil? Ne vem, ?e ne bom sko?u jutr k Selmarju pogleat, ?e ?e majo limo. Pa majo ?e testno tudi?

V BTC-ju sem bil v A-cosmosu. Majo ga tudi pri Interclassu. Za testno pa sploh nisem spra?eval, ker me 122KM sploh ne zanima in bom raje po?akal na jesen, da sprobam ?e to - ampak uporabnost prtlja?nika - jojmene, komu je sploh to namenjeno? Upokojenci ne bodo kupovali ker so na SUV-ih, mladi rabijo prostor za dru?inske potrebe. Za poslovne potrebe je za ?tevilko premajhen. Zaradi poltoge preme ni ve? tisti ?portni ob?utek tako, da edino kar ga ven vle?e je dejansko lepa oblika in fenomenalna notranjost. Komu je to dovolj prakti?no nima problema.

Ja, pono?i pa so zvezde led ambientalno osvetljene. Rde?e seveda

pa v kotu stropa sta rumena srp in kladivo... infotejment pa non stop predvaja propagandana sporo?ila KP in najbolj?e Stalinove govore.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Pri nas bo torej slabih. 3500 EUR manj.

Sicer pa: 8,2s do 100 in 216 km/h kon?ne hitrosti, kar obetavno...

Glede na obljubljeno konja?o je recimo tam tam nekje - Turbak s tolk konji bi mel 7,5s/100km/h. Ampak , to niti ni tako bistveno, je pa obljubljena poraba fascinantna in v razredu dizlov, ?e seveda vzame? ro?ni menjalnik. Avtomatika je po?re?na.

Sem bil pa danes v salonu in sem ratal bolj kot ne slabe volje. Limo je sicer lep za popizdit ampak luknja v prtlja?niku je tako majhna, kot bi gledal kak?en super?portnik. Tja notri ne stla?i? ni? ve?jega, pa ne glede ?e obvlada? jogo, karikuri, origami, pre?anje grozda in druge take zlagalno stiskalne tehnike. Naslednji minus je vstopanje v kabino - kljub temu, da je stol do konca dol je bilo za moje pojme previsoko in se po doma?e povedano kar rahlo tla?i? notri. Sem nato komaj ?akal, da se vsedem v mojo ?estico, kjer je vstopanje in izstopanje res pravi luksuz.

Sicer nisem imel ve? ?asa za ogledovat, ampak nekako so ravno tiste stvari najve?ji problem zaradi katerih ?e tako ali tako cincam.

Baje da so glede na situacijo pri nas prebekslali na rde?e usnje. Tudi ?rno bo po?asi nedobavljivo pri nas.

Lahko dobi? ?rnega ampak le z rde?imi zvezdami vtisnenimi v usnju.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.