Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Sem mu rekel, da mi naj da "tabul?e" noter pa je rekel, da so "tabul?e" :) Zdaj pa ne vem, kdo od naju misli, katere bi naj bile "tabul?e" :lol: So pa res cvile?e; predstavljaj si, da mi celo v vsakem ostrem ovinku (pa niti zaviram ne) v desno za?ne leva ?eljust ?kripat kot na vili?arju. Npr. ko zavija? v parkirni prostor ali pa okoli kak?nega ostrega rondoja.

Pa si preprican da je to zlajfa ( tud cilindri stekajo)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

http://www.mimovrste.com/artikel/264082753...828232#galerija

Jures tut jz jih bom narocu samo 45 presek :) Samo od Furlana ker Mimovrste ma stare letnike... Furlan ma DOT13

no ja mimovrste nima nobene zaloge, gre vse od dobavitelja

Poro?aj

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

prometna 2
Napisano

Vsi kleparji? :ne vem:

Jaz v miru vse druzinske avte rihtam as we speak :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Jao, meni je tudi ?e malo slabo, ker vem da bom spomladi rabil nove letne....seveda ?e?ka mazdina dimenzija. Gledam bom itak med top 3-4gumami....ipak ga rad ?e pritisnem po kak?ni lu?tni cesti in kdaj pa kdaj ?e na avtocesti, ?eprav sem se kar umiril...ampak v?asih za du?o sede :) + v de?ju ipd. me ne smejo nikakor razo?arati, tudi kadar so ?e malo slab?e. Zaenkrat so gor bile dunlop spormaxx tt ...bomo vidli kaj bo spomladi, mogo?e kak?ne continentalke ipd. ...?e pridem s 500eur ?ez bom zmagu :) (ampak raje skupaj 100-150eur ve? za gume kot pa graben al pa ?e kej huj?ga, sploh ker se poznam :) , pa? ne smejo razo?arat nikdar, tudi pri ni?jih hitrostih in kak?nih ?udnih situacijah.

http://www.mimovrste.com/artikel/264082753...n_id=2640828333

spomlad tele u?gem - dobra guma, ne ravno top ?it ampak kvaliteta / cena :prstgor: 98?

Po moj tok lima dam nwm kr v uvinkih letu mim vsh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pomoje ja, ker jih je Peklo montiral.

Ce jih je sel iskat v Tapos imas Voking :P

Pa kaj je to slab material al zgolj nekompatibilnost?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Meni najbolj mimo znamka avtov.

He he, veliko ljudi tako kaze, zanimivo pa da anze, ki klepa in lica prisega na ople. Sam ima vectro, tale astra gre pa iz roke v roke, cel fkrum jo pozna, pri 250.000 se kar lavfa, vmes je bila pa totalka ze, eni stranki se je na pot postavilo drevo.... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Aja S595 sem seveda imel na exeu, vzdrzale so neverjetnih 50k se z novim lastnikom, ampak pozabi na udobje, od trdote, hrupa itd adijo pamet, so pa to za svoj denar zelo vredu gume. Meni so pasale ker sem itak imel trugo itd....tudi v dezju so drzale zadovoljivo.

Ce bi jih kupil se enkrat? Bi samo ne vec nizkoprofilne.

Ce isces dobro razmerje cena/ kvaliteta poisci fulda sport control

Aja se to....ce ti pase 215/50 17 imas pri meni na cakanju Bridgestone Potenza RE050 - dobava takoj, stare leto in pol 6mm profila ODLICNO ohranjene :)

Se vedno boljse kot katerikoli kitajc. Cena mazdaska, trenutno na mazda feltnah :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Sej pravim da SS navadnih nebi ker majo slabe rewiev-e... medtem ko evo-te majo na imprezah in evolution-ih...

In ne nimam za kave in cike ker ne posedam in ne kadim ;) Ampak glede na to da sem student sprejemam kompromis med ceno in kvaliteto... pac nimam 600? za dat za gume... glede na to da so se slabse ki jih majo npr nase provide...

Ima kdo kaksen konkreten predlog?? Predvsem SS-595 EVO ali kaksna druga guma...

Kak je pa kej s Kumho-tom?

A feltne 440? so pa za ?tudente? Qwerty da te direkt vpra?am, kaj ti misli? narediti z ?e najlep?o mazdo 6 na forumu?? Kaj je narobe s temnimi kaalmanovimi feltnami :ne vem:

Raje pozabi na ?mekerijo, ker jo ?e ima?, pa ji daj vsaj toliko dobre gume.

P.S. jaz gledam Kumho Le Sport KU39, se mi zdijo dovolj dober srednji razred za nadaljnih 60k, cena 100? je pa nekaj na spodnjem nivoju kar mora? sprejeti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Slika pove vse.......tudi to, da je prtljaznik astre bolj uporaben od nove mazde <_<

Objavljena slika

lineup @An?e:

moja mazda

fotrova panda

moj sazuki

sestrin C5

svakova Xsara Picasso pragovi (samopla?ni?ko) :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zamenjal ?arnico. Pri tem sem ugotovil, da je Mazda pri?ela nesti jajca. Bom bolj redno gledal

pod motorni pokrov, ?e bo morda za?ela nesti zlata jajca.

Nekdo si na toplem dela ozimnico.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

In spotoma jih ?e preluknajo, da je manj odve?ne te?e in da se bolje hladijo :danzoman:

v kombinaciji z alu zavornimi cevmi, prav tako navrtanimi, je potrebno imeti ?e Brembo ..... :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lej oprosti tolk kolk imate cez mojo pisavo .. zdej pa res nwm kaj hoces povedat kake sportne ? Lezaje, gume, dihtunge .. kaj ??

so tanj?i z manj upora

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

V?igalni kabli
Napisano

Kupil carpoint za oba avta na petrolu pred cca 6leti in z njimi uspesno resil po moje cca 20+ vzigov brez pozara.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda
Napisano

Mah

Ajvar

Zmeraj

Dizla

Abortira

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2013/2014
Napisano

Ja to ze da je zimska ta to vem .. sam jst sm te prasu ?e si probu une letne le sport ??

Njet

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2013/2014
Napisano

A si probu od kumhota to tanovo le sport ?

Izen kw27 xl

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2013/2014
Napisano

Smesne so te oznake,

Moja je 205/50 ampak sirsa in nizja je pa tolk boljs v dezju ampak slabs v snegu....tako da ...

post-2637-1385209428_thumb.jpg

post-2637-1385209444_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

En tak kola? cestnih veseljakov. Kot sem obljubil za?nemo z medvo?kim rondojem in "komentarjem" na dogajanje. Nadaljuje se s policijsko akcijo "varnostna razdalja". Potem imamo neko zmedeno blondinko, ki dejansko ne ve ?emu slu?ijo ogledala kot tudi naslednji voznik belega kombija, ki mu ne znak ne ozna?ba na tleh ne povesta dovolj, da nima prednosti in samo modelki v Seatu se lahko zahvali, da ni uveljavljala prednosti. In za zaklju?ek kaj bi brez Celjanov - dva posnetka. Isto mesto, razli?en ?as, isti na?in vklju?evanja po principu "boli me...".

Ti mas nocne pa mas blendo namesf hupe. Pa se v vrtec peljem, se skusam zadrzat pred froci, ceprav na vsako hupo.....oci kaj je blo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kje dobiti tale izolirni trak
Napisano

Ali kdo ve, kje pri nas kupiti samolepilni gumijast trak? Trak se nalepi sam nase in je uporaben za izoliranje kablov.

npr Scotch Linerless Rubber Splicing Tap

http://3mcollision.com/media/catalog/produ...5/4/1/41717.jpg

Kako se ga uporabi:

http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/sl_S...ide/3M/Contact/

in pa sevede

http://www.ebay.de/sch/i.html?_trksid=p205...0&_from=R40

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.