Sem mu rekel, da mi naj da "tabul?e" noter pa je rekel, da so "tabul?e" Zdaj pa ne vem, kdo od naju misli, katere bi naj bile "tabul?e" So pa res cvile?e; predstavljaj si, da mi celo v vsakem ostrem ovinku (pa niti zaviram ne) v desno za?ne leva ?eljust ?kripat kot na vili?arju. Npr. ko zavija? v parkirni prostor ali pa okoli kak?nega ostrega rondoja.
Pa si preprican da je to zlajfa ( tud cilindri stekajo)
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jao, meni je tudi ?e malo slabo, ker vem da bom spomladi rabil nove letne....seveda ?e?ka mazdina dimenzija. Gledam bom itak med top 3-4gumami....ipak ga rad ?e pritisnem po kak?ni lu?tni cesti in kdaj pa kdaj ?e na avtocesti, ?eprav sem se kar umiril...ampak v?asih za du?o sede + v de?ju ipd. me ne smejo nikakor razo?arati, tudi kadar so ?e malo slab?e. Zaenkrat so gor bile dunlop spormaxx tt ...bomo vidli kaj bo spomladi, mogo?e kak?ne continentalke ipd. ...?e pridem s 500eur ?ez bom zmagu (ampak raje skupaj 100-150eur ve? za gume kot pa graben al pa ?e kej huj?ga, sploh ker se poznam , pa? ne smejo razo?arat nikdar, tudi pri ni?jih hitrostih in kak?nih ?udnih situacijah.
He he, veliko ljudi tako kaze, zanimivo pa da anze, ki klepa in lica prisega na ople. Sam ima vectro, tale astra gre pa iz roke v roke, cel fkrum jo pozna, pri 250.000 se kar lavfa, vmes je bila pa totalka ze, eni stranki se je na pot postavilo drevo....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Aja S595 sem seveda imel na exeu, vzdrzale so neverjetnih 50k se z novim lastnikom, ampak pozabi na udobje, od trdote, hrupa itd adijo pamet, so pa to za svoj denar zelo vredu gume. Meni so pasale ker sem itak imel trugo itd....tudi v dezju so drzale zadovoljivo.
Ce bi jih kupil se enkrat? Bi samo ne vec nizkoprofilne.
Ce isces dobro razmerje cena/ kvaliteta poisci fulda sport control
Aja se to....ce ti pase 215/50 17 imas pri meni na cakanju Bridgestone Potenza RE050 - dobava takoj, stare leto in pol 6mm profila ODLICNO ohranjene
Se vedno boljse kot katerikoli kitajc. Cena mazdaska, trenutno na mazda feltnah
Sej pravim da SS navadnih nebi ker majo slabe rewiev-e... medtem ko evo-te majo na imprezah in evolution-ih...
In ne nimam za kave in cike ker ne posedam in ne kadim Ampak glede na to da sem student sprejemam kompromis med ceno in kvaliteto... pac nimam 600? za dat za gume... glede na to da so se slabse ki jih majo npr nase provide...
Ima kdo kaksen konkreten predlog?? Predvsem SS-595 EVO ali kaksna druga guma...
Kak je pa kej s Kumho-tom?
A feltne 440? so pa za ?tudente? Qwerty da te direkt vpra?am, kaj ti misli? narediti z ?e najlep?o mazdo 6 na forumu?? Kaj je narobe s temnimi kaalmanovimi feltnami :ne vem:
Raje pozabi na ?mekerijo, ker jo ?e ima?, pa ji daj vsaj toliko dobre gume.
P.S. jaz gledam Kumho Le Sport KU39, se mi zdijo dovolj dober srednji razred za nadaljnih 60k, cena 100? je pa nekaj na spodnjem nivoju kar mora? sprejeti.
En tak kola? cestnih veseljakov. Kot sem obljubil za?nemo z medvo?kim rondojem in "komentarjem" na dogajanje. Nadaljuje se s policijsko akcijo "varnostna razdalja". Potem imamo neko zmedeno blondinko, ki dejansko ne ve ?emu slu?ijo ogledala kot tudi naslednji voznik belega kombija, ki mu ne znak ne ozna?ba na tleh ne povesta dovolj, da nima prednosti in samo modelki v Seatu se lahko zahvali, da ni uveljavljala prednosti. In za zaklju?ek kaj bi brez Celjanov - dva posnetka. Isto mesto, razli?en ?as, isti na?in vklju?evanja po principu "boli me...".
Ti mas nocne pa mas blendo namesf hupe. Pa se v vrtec peljem, se skusam zadrzat pred froci, ceprav na vsako hupo.....oci kaj je blo?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani