in eden od vzrokov je to, da romun al kdo drug vidi, da en z renojem vozi omejitvah, en s skodo in klobukom pod omejitvami, en hondas leti po odstavnem, drug z audijem blenda in ne gre pod 180 ne glede na to a je omejitev tam 60 80 100 130...in je pol zmeden do konca (poleg tega da ga ze cesta in signalizacija ze tako ali tako zmede ze prej)
vrstni red zame:
1. slabe ceste (s tem ne mislim asfalt ampak tukaj se mal cesta zozi, tukaj je mal dela na cesti, tukaj so kar eni ovinki itd itd (recimo ce gres z avtom iz LJ v Beograd, bos vse zivce zgubil ze do Hr meje) in slabo postavljeni znaki in omejitve
2. slabi vozniki (ki poleg vsega v slo. imajo se neverjeten talent v delanju kolon)
3. nelogicna voznja (ce peljem 50 po mestu vsi me prehitevajo kot rakete, vsi peljejo cca. 70km/h, kar je 40% vec kot omejitev, na avtocesti peljem 150 pa prehitim vse, to je pa 20% vec kot je omejitev), zdaj kaj je bolj nevarno?
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ja sam ti isti gastarbajterji na svedskem, nemciji, avstriji, svici ne divjajo tko kot tle...
od slovenije naprej pa je gas do daske...
me zanima kaksno je stanje na hrvaskem, ker tam je mal policije na avtocesti (v vsem tem casu so me sam 1x dobili), hitrosti pa krepko cez 150km/h (tud sam tam nikoli ne grem pod 160)
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Meni je zdnjic pisalo da lahko prevozim se 140km, pa mi je nafte zmanjkalo. Samo toliko. Vozil sem se 200 km po Italiji, ves cas po avtocesti, se pravi enakomerna voznja, tako da mi ne govorit, da se to racuna pri porabi zadnjih X kilometrov. Me zanima koga lahko za jajca vlecem, zaradi pesacenja do prve pumpe?
sebe
gledat je treba kazalc za bencin ne pa board comp. kaj ces, za drugic sola...
sem bral mal na avionu auto bild, kjer so testirali hrup razlicnih avtov...ena od primerjav je bila mazda mx5 cc pa navadna...razlika v hrupnosti v prid ccjki je bila cca. 10dB ...noro...pa se ta je bila kar glasna
A res z zimskimi vozim toliko po?asneje in previdneje (vemo zakaj ) kot z letnimi, da je razlika v obrabi tako velika? :ne vem:
to je eden od razlogov, drugi je, da je zmes drugacna (letne se bolj lepijo in zato vecja obraba, sploh te sportske), tretji je se visina profila pri zimskih, zimske majo za kake 3-4mm vec "mesa"
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
vsen rajs mam benz motorje, to je dejstvo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani