Samo res, kako nekateri vozijo. Sploh ne upo?tevajo pravila desnega. Potem trobijo in se nekaj usajajo. Saj bi lahko naredil ?e en krog pa naslednji? poskusil zavit ven iz kro?nega kri?i??a. Mislim, no!
Pa to o desnem pravilu v kro?nem kri?i??u ni moja domislica ampak od h?ere mojega soseda, ki je prej?nji teden naredila vozni?ki izpit...
A pol v rondoju gleda desno?
P.S. a pa je kdo opazil, da je v izogib meni ?la na desen pas, pa potem spet na levega (in potem na izhodu spet na desnega prek ?rte)
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Rondo Medvode je smrtno nevaren! Res, ?e bi bil sam s kakim starim avtom bi se zaletaval. Po moje bi bil to dober biznis, kupi? kripo za 200? pa dobi? od zavarovalnice po moje kakih 500? totalke...glede tolerance....hupa je moja toleranca, ker sem vedno jaz tisti, ki moram gledati na druge, pa sem na prednostni, in to res vsak dan.
Samo danes:
....ker poznam cesto nisem ?lajfal na polno v de?ju ampak sem ga ?el stra?iti...to?no o tem smo govorili, omejitev 90, a pripeljejo se gor kot da so edini za 20 na uro - to je nevarno, ?e posebej v de?ju.
no tole je bilo samo danes. Dodam ?e prej?nje dni.
no pa ?e tedenski izbor:
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ejga dec... slabo da ?uje? to... blek packi sranje prodajajo...
drga?e pa vzami ?rno ?estico od eclipsa... ima standard opremo, 120 konjev dizl zram pa ?e usnjene zice pa bose zvo?nike kar je dal naknadno... top nakup za 3 in pol jur?ke
Bucek webasta nimajo vse... zelo redke so z njim vsaj kakor jaz vem
Webasto imajo VSE dizelske 6ke od 2002 do 2010 ( moja 2.2 facelift je prva ki je nima vec)
Ja, te gume so kar glasne in verjetno je tudi izolacija slab?a. V primerjavi z mojo prej?njo Astro je velika razlika in nisem moral verjeti, da je pri mazdi tako slabo.
Drugo pa je vse odvisno od opreme. Moja ima vse te gumb?ke in za ?telat display ter cool kamero za rikverc.
Lp
jaz avto gledam zgolj iz uporabni?kega vidika, saj v njem pre?ivim 40k letno............
Mazda is voluntarily recalling 161,400 Mazda6 cars due to door latch mounting screws that may loosen, which could cause a door to open while the vehicle is in motion, thereby increasing the risk of accident or injury. The recall covers 2009 through 2013 Mazda6 models manufactured between February 4, 2008 and August 24, 2012.
The recall is expected to begin by October 18, 2013. Mazda will notify owners, and dealers will provide repairs free of charge. Scroll down for the official recall notice from the National Highway Traffic Safety Administration.
lp,m
Moja bi pasala. Ce gre za sovoznico ne bom peljal popravt
Danes med cakanjem na servis sem imel na izbiro nove 3,5,6 pa sem se odlocil za CX5, ga se nisem vozil, 3ka pa zaenkrat se ni v mojem potrebnem segmentu.
Lajkam
Pozicija, zoom zoom vodljivost ( ampak glej opombo)
Cd150 motor auuuu vlece
Prostor zadaj
Opomba: na ovinkih Zagorje - Trbovlje se je avto guncal kot da sem v colnu, gume so bile vse na 2.0....sem dvignil vse na 2.6 in nazajgrede je bilo kot da so naredili tunel....
Gume so Yokohama in brez obrabe pri 20.000
Pljuvam
Ni vec indikatorja temp vode samo blue lucka - fuj
Pri 70 ze zelo velik hrup v kabini - wtf? A so to gume ali ze slabsa izolacija
Keyless nima vec gumbov na vratih, in je treba iskat kljuc za odklep / zaklep - adijo ves smisel (mogoce stvar opreme?), Do sedaj je vse bilo keyless, kljuc samo v zepu. Ce hocem ta feature ga hocem tudi v celoti
Slab pregled nazaj
Res je osvetlitev armature ni vec nastavljiva, podnevi ne vidis nic.....(v trojkj novi je to se huje ker.se ti tisti novi display zadimi in si na soncu vegeta)
Glede na moj primer, bi rekel, da je kr malo odvisno od merilnih naprav; juresu v Kranju res niso namerili nobenih razlik med bencinom in LPGjem, ko pa sem eno leto kasneje ?el v Podgorje, so po 10ih minutah 'merjenja in za?udenih pogledov' majstri obupal in samo ?ez spustil. Zdj, al jim je senzor kej ?tekal, je bil kriv kak?en starej?i software/naprava al pa kej drugega..neki bi znal bit na tem. :ne vem:
Govora je seveda o istem avtu.
pri meni je bil ?e stok lonec, a si imel ti ?e kak 'dodatek'?
PS: jures - Ko se vklju?ujemo v kro?no kri?i??e po smernem vozi??u, ki ima dva prometna pasova, in vozimo po desnem prometnem pasu, zapeljemo na desni (zunanji) prometni pas kro?nega kri?i??a, ?e pa vozimo po levem prometnem pasu, pa na levi (notranji) prometni pas kro?nega kri?i??a.
Pa veliko vozni?kih u?itkov
Ja in kaj boces povedat? Jaz se vedno razvrstim poprej tako kot je treba in zapeljem v rondo kot je treba. Ocitno ne poznas Medvoskega rondoja potem. Ta nima dveh voznih pasov fant. Na dveh izvozih je desni pas ze enosmerni na naslednji izvoz - obvezni, zato je v mojih posnetkih obvezen vstop v levi pas, ce zelim izstopiti v tretjem izvozu, ce ne me polna crta vodi ven na drugem izvozu.
Hocem ti povedat, da se lahko pravilno po desnem pripeljes in vstopis v desnega, pa ti to ne bo pomagalo ce gres tretji izvoz ven, ker bos sekal polno. Zato je vazna ze razvrstitev poprej. Nas rondo je cist zje... Ker je nacrtovan za dvopasovnico, ki je nikoli ne bo.
Ce pa mislis zgolj na posnetek zgoraj, pa sem napisal da me je pezojc tako zmedel da sem se sam zacikcakal. Bil sem na levem, ker moram obvezno po notranjem pa sem se v izogib onemu bedaku zaplaval desno pred rondojem, pa se moral vrniti na levega.
K vulkanizerju se je v prtlja?niku moje mazde danes (podrti zici) peljalo 16 gum - pol jih je bilo na feltnah. Me zanima, a se da taka koli?ina gum spravit v tanovo ?estico.
Glede na to da nisi dal col loh tud ola gume pelje
Jebe? tak prispevek, ?e zadaj stoji gumarski proizvajalec, ki mu je v interesu, da prika?e to kar ?eli prikazati.
Na vseh neodvisnih primerjalnih testih v mokrem in suhem vedno zmaga letna guma ne glede na temperaturo. Seveda pa ne mora? vsakih pet minut menjat gume glede na razmere tako, da je normalno, da se tekom zime uporabljajo zimske gume, ki so vseeno bolj?i kompromis kot pa letne gume v snegu.
Ampak nikjer ne favorizirajo proizvajalca. Govora je o tipu gum
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
P.S. a pa je kdo opazil, da je v izogib meni ?la na desen pas, pa potem spet na levega (in potem na izhodu spet na desnega prek ?rte)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani