Skoči na vsebino
lita plati??a
Napisano

vse te omenjene so zelo dobre, mogoce ronal malo istopa (kvalitetno)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

baje, made in slo so bedne, made in germany pa najboljse...tko se govori, kok je resnice v tem pa ne vem

moje so ble made in germany pa so ble ok, razen plavanja po suhem

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

katero dimenzijo furas ti? pa kje so narejene tvoje F1?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

ni bridgestona gor...pa nisem za nobenga posebej, sam za dobre gume :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

jaz pri porabi ne opazim razlike, opazim pa pri obratovanju motorja tok tok tok zvok pri prostem teku (kako motor tece) pa dimna zavesa zadaj...

mol je pri tem najboljsi, samo pa mi ni v dometu, potem je agip, omv pa petrol sta ista (bolj slabo)

mol v srbiji je pa tudi zelo dober, omv tam tko-tko...ostalo pa boze sacuvaj :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

primto tisti Mol pri sremski mitrovici (iz beograda v slo.) ima boljsi dizel kot vecina pump v sloveniji (razne mol seveda)...tko da komot tam tankas (pa se ceneje je)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

ce si reku, da peljes v beograd, evo moja taktika za tam:

tankas v sloveniji in potem se enkrat na poti nazaj v vojvodini (novi mol pri sr. mitrovici) in mas mir...

ce gres pa na jug hrvaske potem ti preostane ena pumpa sifon al tko nekak (majo zelo dober dizel)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

jaz sem mel zastavo 128 (limuzina :) ) in se mi je pokvaril kazalc za gorivo...od takrat naprej vedno resetiram stevc za kilomtere in gledam tudi kilometre...ziher je ziher

ni vsaka drzava albanija kjer mas benz pumpe na vsakih 10m

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazdino dirkali??e
Napisano

No prej?nji vikend se je odvila dirka MOTO GP in sicer na dirkali??u, v Monterey California, pazite to.

MZDA RACEWAY LAGUNA SECA

Ou yeah, to mi deli. :bravo:

mzda zm zm :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

no ok, kere gume mas to bo ze on vedel pa dimenzijo

kako se peljejo in kok majo obrabo pa bos ze vedla ane?

ok zapomni si zdaj: letne mas: bridgestone b390, 195/65 15 91VR

zimske: good year ultra grip7, 195/65 15 91 TR

in upam, da kmalu zamenjas to katastrofo od B390, ker so res za en d...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

ja, se spomnem kaj se ti je dogajalo, ko si neki eksperimentiral :)

ja izklopis pa je :)

se to: a vas vulkanizerji sploh kdaj sprasujejo, kako ste zadovoljni s to gumo ki jo imate?

ce bi bil jaz vulkanizer bi to zahteval od vsake stranke, pa bi napisal na hiter, kater avto, kere gume, dimenzija, zadovoljen ja/ne...pa bi mel lep database (in si pridobil vec strank na ta nacin), ampak za vulkanizerje je to znanstvena fantastika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

aja se to, mogoce bo pirelli predstavil naslednjico P7...to bi znala biti zanimiva guma (ze sedanja P7 je zelo dobra)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

za driftat je mazda 6 super....edin kar moras narest je to da se zaletis z gasom in pred ovinkom spustis gas (ali celo zaviras) in jo odnasa da je joj :)

(recimo zelo lepo se da izvesti na rondoju tomacevo, priletis cez 100 in potem na izvozu spustis gas gre ritka adijo)

pravi joy machine za sprednji pogon mazda 6

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

mogoce je neka italijanska sverc finta na benz pumpah, da stevec za gorivo laze...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

boss mislim, da je poraba tam tam...goodyearke pa priporocam da kar konkretno napolnis (vsaj 2.6) pa bo poraba mal padla pa tudi na suhem bo lepsa voznja...tko sem jaz naredil

ce das pa navadne gume (touring variante) bo poraba mal nizja, res malo nizja (0.1 liter) ampak tudi manj primejo...

naslednjo sezono pa...pojma nimam, bi probal pirelli p zero nero (sam za zdaj majo mal previsoko ceno)

mogoce bi riskiral se s continental sportcontact3, sam iz izkusenj bo obraba najbrz katastrofalna...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Ker se mojim Bridgestone Potenza RE050A priblizuje konec bom napisal par vtisov:

+: sportna guma ni kaj, feeling na volanu je najboljsi od vseh gum do zdaj, trdi boki, nc plavanja po suhi cesti, na mokrem super, zaviranje odlicno, ni jih treba skoz pumpat (tlak noter je kar konstanten) in pomemben podatek obraba zelo ugodna, jih mam vec kot 30.000km, kar je zame dosezek

-: sportna guma ni kaj :), rabis nekaj casa, da guma dobi temperaturo in zacne delovat, do takrat nc ne prime skoraj, relativno glasna, mal neudobna,

skratka ne bom jih spet mel, ker so prevec sportne za mazdo 6.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Jaz sem opazil, da na povpre?no porabo najve? vplivajo gume. Pa ne samo ?irina ampak predvsem model gume oziroma kotalni upor teh gum.

sportne gume majo vecji upor pri kotaljenju...to je znano...F1 so pa sploh zmagovalne v tej disciplini

s tem, da sportne gume so poanavadi sirse od tiste nazivne sirine (kao 205 v tvojem primeru)...sem moje prejsnje F1 zmeril in so ble bolj 215 kot pa 205...(ker sem imel takrat majhen ET in F1 gume in je sla poraba na avtocesti- se pravi tam kjer najbolj pride do izraze zracni upor- zelo visoko gor.

Meni pa ?e ni ni? jasno,kaj vpliva na porabo. :whatever:

Ko vozim sam,prazen avtek in ?e kar v mejah normale,mi ne rata nikoli pod 7l/100.

Zdej na dopustu pa poln avto do daske,cela familja not,pi?it po avtocesti konstantno nad 150 pa ti pije 6l pa nekaj drobi?a.

Buooo,ni? jasno. :whatever:

men tud ni jasno kako ti je to ratalo? s takim tempom meni ne pride pod 7.5

pa tud po italijanskih avtovestah sem peljal (da se izkljucuje moznost manjsega koeficienta trenja asfalta)...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kaj pravite na tole 6?
Napisano

- Je cena primerna? Rekli so, da bi se dalo ?e malce spustit ceno.

- Ni servisne knji?ice. Kako vi gledate na to? Bo kaj te?je prodat avto recimo ?ez 5 let?

- Kako je z garancijo, ?e je avto uvo?en in brez ser. knji?ice? ?e ga kupim, ga ne nameravam vozit k uradnem serviserju.

- kako hitro se obrabi usnje na volanu? Tam kjer se ponavadi drzi volan z levo roko, je usnje na cca 10 cm dolzine kar dosti obrabljeno. je mozno, da se to zgodi ze po 90 000 km?

ok first things first

mazda 6 je boljsi avto za potovanja kot honda accord (vidim da si hondas in me bos mogoce ubil ampak to je dejstvo; zaradi podvozja + sedezev)

-ta crna je sumljiva, jermen se menja pri 120.000km, to da se sovoznikova vrata tezje zapirajo je tud mal cudno, jaz imam vec kot 135.000km pa volan ni obrabljen...garancije itak nimas, ker so potekla 3 leta (pa tud brez knjigce tezko karkol uveljavis)

cena je pa ok

vseen bi pogledal ce se da najti kaka slovenska...in naj ne bo vodilo pri nakupu oprema...

upam da je kaj pomagalo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.