Ok, zdej pa eno resno vpra?anje; kam predlagate pri?vrstit kamerco znotraj kabine (da mi ne bo snemala brisalcev ali pa kasirala enormnih vibracij, direktno s ceste). Kak?na ideja, mogo?e si je kdo prov naredil nosil?ek za spy cam?
Kar se ti?e omenjenega trgovca, jih ne bi ravno smatral kot neke "umazance" in iz tega razloga sem imel tudi presneto veliko potrpljenja in jeklene ?ivce, ampak kar je preve? je preve? in pravkar sem napisal meil odvetnici iz Dom?al, pa da vidim kako bomo izvedli zadevo in kak?no od?kodnino bom zahteval za njihovo neresnost in ignoranco.
Verjamem pa da so nekateri trgovci veliko bolj podmazani z vsemi mo?nimi ?avbami.
hehe borut,ker car...to sm rabu,da pove nekdo iz izkusn.
bols ja da se to pr ns postima kokr pa da par 100? prsparam,k bi jih itak pol porabu za pot nazaj,oz. ko bi tm caku 5-7h (montaza) lacn hitr ratas,pa se kej nabavlas za oblect
O.K. zdej se samo se za 100% odlocm ce bi res ga dav na LPG... borut kam si ga ti pelu?
THNX dude!
?rnozmajko sem ?e dobil predelano in homologirano, druga?e pa priporo?am podjetje SIGAS, s katerimi imam odli?ne izku?nje!
Ja s temi YU varjantami morda pri?para? na kratek rok (takoj ob pla?ilu vgradnje), na dolgi rok in z ?IVCI pa vsekakor ne.
P.S: - ?e te karkoli ?e zanima, najbolje da pi?emo v LPG temah, ne pa tukaj!
@Josh, ti bom kar povedal svojo izku?njo in sicer sem v takratno mojo makino - Toyoto Celico vgradil LPG sistem v Novem Sadu (tam dela priznani majstr DORA AUTOGAS, tradicije ima ?e preko 20 let), no smo vgradili in sem se neki cajta vozu, pol pa je blo treba akumulator menjat in ?e ne spomnim se kero malenkost, skratka meni se nastavitve podrejo, avto trokira, ska?e kot koza. Pri nas noben ni vgrajeval tega sistema kot sem ga imel jaz. Kaj misli? kaj je sledilo? Ima? prav - pot v Novi Sad, spet.
No pa smo prestavli LPG sistem ko sem Seliko prodal, pa je ?el sistem v Laguno II (karti?na ?katla, brez klju?a), pa mi je nek majstr z Gorenjske to "prebekslal" in sem ?el na fine nastavitve SPET v Novi Sad. No ?ez neki cajta spet za?ne koreta cukat in skakat, jah kaj (bi moralo) sledit, lahko si misli?. Pa ni, ker sem koreto raj?i prej prodal in je ?la direkt v R Srbijo, pa naj zdej kdo drug z njo hodi v Novi Sad, verjetno ima bli?je kot jaz (razen ?e je kje totalno na meji z Makedonijo mogo?e, hehe.
Tok o tem, takrat (konec leta 2007) sem dal 800?, pri nas bi pa bilo mogo?e 1200?, pol pa parkrat na pot, pa si sam izra?unaj kaj je cenej?e. Plus to, da nisem imel nikoli urejene homologacije, tako da ?e dobro da nisem imel kak?nih te?av s
Je pa to samo moja izku?nja, podal sem ti pa? informacije iz prve roke, odlo?i se pa po svoji lastni presoji.
Bom kar tule napisal mojo izku?njo z AVTO ?KOFLJICA, upam da ?im ve? ljudi to prebere!!!
Danes smo dne 9.6.2012 (zapomnite si ta datum).
Dne 5.5.2011 sem pri omenjenem trgovcu kupil Mazdo6 2.3i GT, 2003 letnik. Ker klima ni delovala, se je trgovec oz. prodajalec (pisno) zavezal, da bo opravil popravilo (rok 1 mesec, torej 5.6.2011) in bo klima delovala kot se spodobi kot da? kar nekaj ? za avto in je razmeroma visokega avtomobilskega ranga.
Parkrat so posku?ali zadevo sanirat (vmes so mi sicer kupili nov kompresor, v vrednosti cca. 700?), kasneje je bilo ?e par stvari za po?timat. Vmes mi je klima po vsakem polnjenju delovala cca. teden ali max 2. No tako lahko mirno ugotovimo, da sem celo lansko poletje bolj kot ne "prekuhal" saj sem pa? spet ?akal, da se ugotovi kaj je tokrat spet za zamenjat, itd.
Vmes, ko sem jim pisal meil (imam shranjene, ker sledi od?kodninski postopek, najverjetneje), da jih opozorim kaj pi?e v njihovi izjavi in kaj se dejansko dogaja, sem naletel na TOTALNO IGNORANCO, se pravi na meile nisem prejel NOBENEGA odgovora in iz tega razloga sem se odlo?il, da najmanj kar predam zadevo naprej na ZPS ali Tr?ni in?pektorat RS, nameravam pa tudi zahtevati dolo?eno od?kodnino, ker to je pa vi?ek, kot re?eno, danes je datum 9.6.2012, torej VE? KOT LETO PO IZTEKU ROKA NA IZJAVI! NE ME HECAT - KATASTROFA! :twisted:
Za svojmi navedbami stojim in imam ustrezne dokaze pa tudi pri?e, ni tole pisanje nekam v tri dni, samo da pritegnem pozornost in se mi nekaj dogaja, na?alost!
No pa vi povejte, kaj bi naredili na mojem mestu ali bi kar ?akali v nedogled kot totalni loleki, nekdo bi vas pa imel za norca!
@Vid, sredstev od ob?ine ni klub dobil NOBENIH (uboga kamni?ka ob?ina ?e za obnovo osnovnih ?ol nima, po pravic povedan, hehe). Pol je pa ?e tako da smo ustanovni ?lani na razmeroma dobrih delovnih mestih v slu?bah, tako da bi bila dost nenavadna ra?unica, da bi se okoristili na ra?un ?lanov, jao. Recimo ?lanarine od 20-ih oseb nanasejo 400? - jake pare, zlasti ?e gre? sestavljat statut, ki ima 43 ?lenov, kodeks, pa ?e vse mo?no ostalo, uf res so denarci (od nas osmih ?e nih?e ni dr?al v ?ivljenju tako velike vsote v rokah), mislim da si grem danes rezervirat enga Astona DBS-a s 518konji!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Moje so?alje!
Naj ti tudi nova makina dobro slu?i!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani