Mojega kolega zanima ?e ve kdo od vas za kak?en odpad v avstriji kjer imajo mazde? Sicer pa rabi motor za mazdo 323f ba po mo?nosti 1.8! po italiji vem da je rev??ina z japonskimi avti sploh pa z mazdami! sedaj ma 1.5 motor in bi dal noter 1.8 da bi bil bolj posko?en in ?e zanima ga ?e pa?e od mazde 323fBJ model 1.8 motor v mazdo 323f ba?
LP rok
Se opravi?ujem za naslov. AVTO ODPADI V AVSTRIJI
ttak motor bi js tut rabu, ?e bo? kje zvedu za kej se tut js priporo?am
200SX pa un moder ne vem a je prodan ali pa si je premislil. Avto je bil brezhiben, narejena generalka, vesten lastnik. Samo slovenska fov?ija ga je pa? spraskala in je bil potreben li?arije.
ja vem ja, tist ze mi je zlo dopadu, tiste praske me niti niso tolk motle. Se mi je pa neko? zlo lu?tal tut tegale http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3864996&show=1 ampak zdej ne ve?, more bit Japonc pa fertiik
V "najslab?em" primeru pa kupi kak?no Primero GT z SR20DE motorjem. Prijatelj ima Sunnya in so mu po nekaj predelavah (odmi?ne, drugi bati od SR16VE, zbru?eni kanali in odprt avspuh) izmerili najprej nekaj ?ez 200hp, potem po po?timani elektroniki je ?e dosti ve? ampak zdaj rabi ?e nove vijake za glavo ker so se original raztegnili, niso zdr?ali skoraj take kompresije.
Mogo?e ga bo prodal ko bo po?timan, ker ima itak ?e 200SXa za zrihtat. No saj ?e prej ga mikajo trobentice, da vidi, ?e prileze na 300. Kar OK za 2.0 brez turbine, pri Cliotu je 200hp brez trobentic ?e uspeh.
sej v to ste me ?ist prepri?al, da je treba V6-ko kupit ?e v ?tartu, ampak ?koda se mi je lo?it od C-jke.
?e bi ?e gledu po nissanih me pa najbolj privla?i 200SX. Naslednja varianta pa Mitsubishi Galant.
Seveda se da ?ipat na vsaj 100 konjev gotovo! Fant, ?ipanje ne turbo avta brez kak?nih predhodnih predelav, za 5 konjev se ti ne spla?a. Drugo je, ?e dobi? neke hude odmi?ne, izpu?ni kolektor, celoten izpu?ni sistem spolira? glavo, potem pa se ?ipa pa si naprimer na 120 konjih. Ampak za ta motor se ne dobi prakti?no ni? (ne kolektorja, ne odmi?nih, ni?!) kar je razumljivo saj je ekonom mlin?ek ne pa nek high performance ?vau. Mazda je za "?portne ?elje" dala ven avte z mo?nej?imi motorji serijsko. V6 motor, B6 in BP ter wankla.
Ni vredno vsega matranja, zafrkavanja in ???, verjemi.
To?no tako. Samo ves material te bo stal lep kup?ek denarja (ve? kot 500?) potem ko bo? menjal se bo na?lo 100 in 1 problem pa ?e bo obstajala na koncu ?ansa, da kaj ne bo zalaufalo ali pa bognedaj kaj crknilo med vo?njo, se v?gala kaka napeljava oziroma se predrsala cev za kak?no olje itd... ?e ima? tistih 500? jih daj na kup pa dodaj ?e ene nekaj in nabavi nekaj kar je v osnovi mo?neje. Za 323C res ne bo? dobil veliko ampak tako ?al je. Mislim, da nas je na forumu ogromno takih, ki smo imeli tak?ne visokolete?e ?elje pa smo kasneje vsi raje nabavili v ?tartu najmo?nje?i avto iz ponudbe (MX-3 V6, 323F V6, ali pa kak?no drugo znamko ampak najmo?nej?i model v ponudbi). Ko zra?una? je ceneje to, pa ?e ?ivce pri?para?. ?e pa ?e pa najdi celo 323F V6 pa zamenjaj VSE. Na?eloma bi moglo pasati saj gre v osnovi za isti avto.
Kot sm ze rek kej drujga pred 5. leti nebo, ker je pol u bistvu 750? stran vrzenih. Ce bo kdo vedu za 1.8 motor mi nej pove, se mi pa zdi da bo to ravn tak problem dobit kot GTti motor za Daihatsuja.
Mor? pa vedet da te menjava ma?ine tu ne bo pri?la sam 500 eur....
to se zavedam, vem za en zlo dober ugoden motor, ampak je treba dobit ?e vse ostale dele, zato me zdej zanima bolj ?ipanje oz. menjava za navaden 1.8 motor, ki pa ga je te?je dobit kot kak v6 motor.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
kaj gre tole res za BP motor?
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=3642237
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani