Skoči na vsebino
Mazda 5
Napisano

Poglej to mojo

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7681837&show=1

ni Mazda je pa japonec. Ampak sredinski sede? v sredini je pravi ampak ima le dvo to?kovni pas vseh ostalih 6 pa ima tro to?kovne pase.

vsekakor bolj dru?inski kot 5ka :prstgor:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5
Napisano

Hv. Vem nasedva pa se ala za info.

Ravno zaradi tega spra?ujem...sam imam 10 let staro 6-co karavan in sem notri zbasal celo! otro?ko sobo iz Ikee :)

Zelo sem zadovoljen s prostornostjo in funkcionalnostjo. A problem bo, ko bo 3-je dete tukaj :) kam dati tretji otro?ki sede?? V staro 6-ko mi to ni ratalo, al sm pa mal smotan :huh:

Bo potrebno iti v salon pa malo preveriti oba avta (5 in 6) tudi v ?ivo, kako je s tem.

5ka ta prva ma zadaj samo 2 zica + rezerven sedez na sredini.

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5
Napisano

Pozdravljeni foruma?i.

Ali je kdo izmed vas lastnik nove Mazde 5. Zaradi "?iritve" dru?ine sedaj in pa verjetno v bli?nji prihodnosti se zanimam za nakup enoprostorca, pa malo gledam ponudbe. Ker sem trenutno lastnik 6-ce karavan in sem neizmerno zadovoljen z avtom, bi ?e naprej ostal na isti znamki... pri nakupu pa ?teje prakti?nost prostora, prtlja?nik, itd. Aja, pa verjetno bi vzel bencinarja, ker je predvsem mestna vo?nja, pa 2-3x na leto relacija.

Najlep?a hvala za vse ponujene nasvete!

Lp

?eljko

Mazda 6 je neprimerno ve?ji avto.....?e posebej prtlja?nik in zadnja klop.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Mah ne vem...za tak gokart...je bila meni top pozicija za volanom...sem pa kar nekaj prevozil s ta mo?no verzijo.

jaz pa samo en vikend pa sem ga z veseljem vrnil in ?el drugam.........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Definitivno te pa s tistim belim bolj opazijo kot s tistim ?rnim. Ali pa tistim rde?im. Ali pa tistim modrim. Tudi pri originalnih konjenicah...

Ta bel je edini vreden cene

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
sam avto je fuj in fej za vozit....utesnjen, trd

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup 2014 Cx5 121Kw
Napisano

Spla?a se povpra?ati v salonu, ?e so naro?ili zase kako in jo bodo kasneje prodajali kot testno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Pa za?uda brez aero, S, Turbo paketov.

02 edition je bila limited :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2013/2014
Napisano

Jaz se nagibam k temu, da bi nabavil zimske Continentalke.So zelo dobre za po mokrem (tega je itak najve?) pa tudi za sneg so zelo dobre.Cenovno pa so tam-tam z Dunlop.

na Mazdi 5 sem imel Uniroyal MS Plus 55 in so bile odli?ne gume, ?e posebej za polprostorsko kravo, te?a tega avta je bila ?isto nekaj drugega, pa sem z njimi ril po celcu brez problema. Tako da ?e bi danes kupoval bi vzel 77ko, test je dober, cena ugodna.

Druga?e pa gruntam kako bi gume s swifta ki imajo cca 5000km zamenjal s temi z mazde, ki imajo cca 10.000km, ampak dimenzije dveh japoncev.....Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2013/2014
Napisano

po testih ze, ampak po real lifu dunlop raztura na snegu

na testu je michelin alpin tud top, cez eno leto pa je kot iz plastike

Zanimivo da trenutno Continental raztura vse teste, Conti Sport 5 je tudi na vrhu vseh letnih..........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zima zima bela in Dizel
Napisano

Zelo odvisno je tudi od napeljave in izolacije, ker te lahko ena cevka poj...Dolo?eni kemperji imajo to tako narobe narejeno, ne vem ali jih smatrajo samo za letna vozila :unsure: O?itno so dolo?eni gumijasti deli cevke nefleksibilni na kr?enje oziroma nekaj takega in ga zjebe hladen zrak v njej.

Kolegov Ford je imel vse ?ivo ?e v sebi poleg nafte, a pod -20 ne v?ge pa ?e se je....podalj?ek, kalorifer, segreti motorni del, potem pa v?ge. Pa ni na filtru kjer zmrzne, tudi nizkotla?na bi dozirala, a ne gre skozi.

Webasto :jezicek:

Zivijo vsem ;)

No kot vsako leto bo tudi letos zima in mraz ter stopinje v nasih rowtah tm nekje v minusu .. pa me zanima Kr mam lih dizla pri kolkem minusu zmrzne dizel .. pa ce ki skodi to ce dodas bencin zravn sam na koliko nafte lahko dodas bencin pa ki das kr 100 oktanu al uno vodo od 95 ;) .. al se kupi ki novega .. pa kaksni so ki stranski ucinki pa tko ...

Hvala

Ti samo pred zimo dodaj kak aditiv ki potegne vodo iz dna rezervoarja, oz vlago, in s?isti tank sistem ta prej naredi probleme, pol pa gas.

Pa ne pozabi na akomulator, dizli rabijo kar precej zagonskega toka :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homologacija
Napisano

hm ... zakaj sam jest ne vidm da je v tem UR ker druga?e kokr je blo v prej?nem? :) Tud v prej?nem si lahko mel folijo gor ?e je bla propustnost ve? kot 70% .. tovarni?ko so vsa stekla cca 75% folije z 5% pa ni. Jest mam recimo 55% prednje ?ipe kar pomen da ravn tko kot prej zadeve ne morm homologirat ..

mogo?e sem pa kej spregledal .. ?

o tem jaz govorim, propustnost pomeni ravno kontra zatemnjenosti, 30% temnej?e je to kar je ?e na avtu, ampak folije so pa ?ista tema.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mercedes Magic Body Control
Napisano

Mislim, da si eden redkih tu na forumu, ki lahko tole dejansko sproba v praksi. Zmontiri enga GoProja kuri na glavo pa da vidmo a se v praksi tudi obnese.

kuro pa na bull bar pa v hrib

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nastavitev dolgih lu?i
Napisano

Pri M6 2005 lu?i zelo slabo svetijo, to se ?e ve. Sedaj me pa zanima, ?e se da dolge lu?i neodvisno nastavljati glede na kratke?

Ker vi?ina snopa kratkih je OK. Dolge pa se mi zdi, da svetijo prenizko.

Hvala!

Da, vsaka ima svoj vijak

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 ali Premacy?
Napisano

Pozdravljeni,

ker se trenutno odlo?am za moj prvi nakup Mazde (po priporo?ilu prijateljev) bi vas vpra?al za mnenje o mazdi 6 1.8i te l.11/2002 ter Premacy 2.0ditd l.2/2003. V sluzbo se vozim 10km,se pravi na leto bi naredil nekje 15000km (z letnim dopustom na morje) zato ne vem kaj bi. Pa? oba sta dru?inska avta,prostorna in lepa. Zanima me predvsem kateri ima ketnico za pogon in ni?je stro?ke vzdr?evanja.Vem da imata oba skoraj isto porabo 7-8l na 100km.

Kaj mi predlagate vi?Pri dizlu se bojim da mi nebi turbina crknila ali pa visokotla?na ?rpalka od nekvalitetne nafte.

?e avtooglasa: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7655261&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7484577&show=2

Hvale?en bi vam bil za va?e nasvete.LP :prstgor:

Za koliko ?asa pa planira? imeti avto - glede na letnik ki kupuje?, ter koliko vas je? Ker ko se bo? sam vozil ne bo nobenega problema, ?e bo? pa 6ko otovoril bo kar muka, Premacy je la?ji in ve? navora, pa verjemi da bo porabil veliko manj dizla kot tale ?voh bencinar. Vse ostalo govori v prid 6ke.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ah...moj je pa ja nesumliv vsakdani avtocek :wub:

tudi voznik je lahko faktor....................................

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

sej ni,sam za mojga tko pravjo,jst raj recem da je mafiski :hudicek:

vsak je loh s primernim stylingom in muziko, naslonom nazaj in ov?jo ko?o na volanu, kartonom na hladilniku itd....

al pa sumljivo tablico :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.