sem pogruntal, da to vase "teranje" za moje pojme sploh ni teranje...ko sem jaz moje bencinarje teral, noben ni pil manj kot 12l/100km (vsi 2.0 motorji), maximalno pa do 20l /100km
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mal prezgodaj saltas....(dokler je se mrzel motor je to ok) ampak za normalno voznjo je to slabs, ker ko prestavljas na 2000-2500 ti pol padejo vrtljaji na manj kot 2000 in takrat motor nic ne da od sebe, se samo matra in je poraba tudi vecja....
menjaj tako, da ti pada prestava na 2000 rpm po menjavi...
vozi konstanto pri cim nizjih obratih
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ne vem ce spada sem: danes zjutri sem sel na brnik in je dezevalo. Vozil sem cca. 140km/h ko me je prehitel kot raketa policaj na motorju brez luci in brez sirene....
pa ma zanima zakaj nam solijo pamet o varnosti na cestah in upostevanju predpisov, ko un sam se ne more tega drzat (s tem, da je bil na motorju in to po dezju)
Na?eloma ni to trenutna poraba, vmes se peljam tudi po avtocesti relacija Arja Vas, Celje, kdaj pa kdaj zaidem na primorsko, kar je pretezno avtocesta, in ?e vedno naredim 1000km z kesnlom, predvidevam, pa da bi jih lahko naredil kamot 1100 ?ene 1200
No samo moje mnenje sem dodal.
LP Lumpek
ce peljes 80 ves cas (ce se ti ljubi) pol pa mogoce res
drugace pa z normalnim tempom ni sans da naredim 1000 z enim tankom (men se lucka prizge v najboljsem primeru pri 750-800km)
caki ti, jaz sem z bmw z4 2.5si (220hp) pri konkretni voznji dosegel 14l/100km...ce bi tko peljal rx8 bi mela cez 20l/100km...rx8 mogoce je hud sam taka poraba pa ni normalna...skoz moras tankat..ubije veselje
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
no midva isto razumeva "teranje"
ceprav mal si se zmotu pri stevilkah...ker ni mogoce 120km v 28minutah
Povezava za deljenje
Deli na druge strani