Naredil 4-ti servis 70000km pri Selmarju Celje. Izkušnja FENOMENALNA se ti posvetijo, poslusajo, predlagajo vglavnem od danes naprej sem njihova redna stranka. Vse pohvale, glede pokanja ki sem imel tezave so resili tezavo s spiranjem diska, sedaj je vse kot novo. Menjali mi bodo volan ker se je zacel malenkost luscit (to so predlagali samoiniciativno brez da bi jaz kaj omenil). Priporocam vsem resnicno so super, glede na danasnjo izkusnjo bi avto vozil k njim na servis pa ce sem 300km vstran doma.
Prebral sem ugotovitve mita3000 in se z njim strinjam. Pri tem pa se moram vprašati kako imate porabo okoli 6,0l ali malo čez, meni pa kaže na displayu 7,9 - 8,0l in mi ne pade pod to mejo. Imam pa CX-30, bencinar, X180 in AWD, ročni menjalnik. Je mogoče AWD vzrok za večjo porabo ? Vožnja je pretežno obvoznica LJ in nekajkrat skozi center LJ. Avto bo v decembru 2021 star 2 leti.
En liter bi lahko bil zaradi AWD več pa ne. Verjetno je to tisti problem večje porabe ko prideš z nedovršenim motorjem na trg pa se pojavijo razno razne težave in tega sem se tudi jaz bal, da se bo zgodilo. Z novim X186 so odpravili večino težav in gre super pa še pije manj. Čez mesec imam servis pa bom vzel takega testnega če ga bodo imeli pa poročam kako in kaj...
Ne smešno, žalostno. To so znane napake, ki jih mazda večinoma ignorira. Kot ta zadnji primer z zadnjimi varnostnimi pasovi. Ko gre garancija mimo, čeprav pri Mazdi vedo, da je serijska napaka, odštej lepo lagano 1000€. Pa se bodo lahko hvalili na servisih, kako malo napak in reklamacij v garanciji imajo in koliko zaslužka. Saj jaz sem ljubitelj mazd, ampak s serviserji pa nismo na ti.
Lahko, da je samo v Kp tako, a že dejstvo, da je prejšnji šef na sprejemu za vozila dal odpoved, pove vse. In je bil edini, ki je bil res prijazen in je obvladal svoje delo.
V bistvu sem zelo zadovoljen, da mi ni potrebno več voziti avta k njim
🤗
Ja res žalostno, da imate tak M.servis. Jaz bi se preselil na Štajersko, nam se ne kvarijo Mazde pa prijazni so na servisu-zaenkrat.... . 😂
Continental je itak najboljse kar sploh lahk dobis 🙂
Mimogrede omenim, da sem pred lani od soseda na službeni avto dal za foro ene 6 let stare Conti. zimske gume ki so imele prevoženih 10k km in so šle po snegu in drugače bolje kot kake nove povprečne gume! Res pa je, da so bile vredu skladiščene👍
Tako, da tista fora, da so gume po 3-4 letih hin pri meni ne drži.
To sm ravno včer gledu, k sma se s @Husky1290 dobla, on ma 245/35 gor pa pravi da ma 2.4 pumpan in niso nič natlačene skupi, jst pa bridgestonke 225/55 pa mam 2.6 pumpan, pa še kr so stlačene skupi in zgleda kot da bi mel pumpane pod 2 bara o.O
@Boss ti tut maš zdej letne bridgestone ... če so original ne? Kolk pumpaš spredi?
Pri meni enako - imam večino GY gume gor in to že zadnjih 15 let sigurno pa niti ena ni bila nikoli napokana. Je pa res, da GY sem vedno polnil kar precej, 2.6 bara in več. Prve GY Eagle tiste na smrekco je blo treba tud 3.0 polnit, ker drugače je samo robove pobralo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Joj, joj kake mate! 😂
Ja vsak ve kaj ima najrajši, tudi ženo si izbere vsak najboljšo.... 😁
No moja je tako najboljša, da se ne bomo še za to prepiral....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani