Skoči na vsebino
Mazda 323F GT in MX-3 V6
Napisano

na?paraj za nov avto.. :)

resno ti pravim, raje nabavi eno V6ko pa jo malo popedenaj (MX3,MX6,Xedos6,323F) kot da se s tem zajebava?

C-jka je zdele popolnoma obnovljena, tak da ?e bi jo ?ou prodajat cena nebi bla nizka in tolk dnarja nikol nebi dobu zanjo tak da jo raj? mam ?e kakih 5 let ziher ;)

Se popolnoma strinjam z ploki-jem, samo ?e ti pa rata deeyan bo? pa kar edini v slo. z V6 C-jko :jupiii:

tut zato se mi je ?lo :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323F GT in MX-3 V6
Napisano

?e ima? preve? ?asa in denarja kar.

Druga?e se ti pa bolj spla?a vzeti eno razbito 323F GT V6 in iz tiste vse pobrati. Predvidevam, da imata sprednji konec isti, vsaj kar se ti?e motornega prostora in ?irina avtomobila.

Potem pa ?e malo premisli z homologacijo motorja! Ker bognedaj, da povzro?i? kak?no hudo prometno nesre?o in te zavarovalnica ne bo hotela krit, ker nisi imel originalnega motorja!

razbito GT-jko bo problem dobit, ravn zarad homologacije motorja sm se raj? odlo?u za 1.8, ker je ?e v razredu do 100kW.

Tut prostorsko je mal omejena, tak da bi zuz zuki blo treba mal predelave

primer: http://www.youtube.com/watch?v=Y2UNqcyesbY

zato se trenutno raj? odlo?am za ?ipiranje (ampak sm nekje bral, da se Z5 motorja ne da ?ipirat), tak da ostane varianta ?e navadn 1.8 4-celindrski motor, ki ga je izredno te?ko dobit.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323F GT in MX-3 V6
Napisano

U bistvu sm mel namen dat v C-jko ma?ino od MX-3, ampak s tega verjetn nebo n?, ker je preve? zajebancije (je treba dost stvari menjat), tak da mam zdej drugo vpra?anje, ?e se da ta 1.5 motor ?ipirat?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323F GT in MX-3 V6
Napisano

eh roke, sploh nvem zakaj sm napisu roke XD mislu sm na osi, ki pridejo iz ma?ine ven ;) pa pozabu sm ?e dopisat za nosilc za ma?ino in kiler :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323F GT in MX-3 V6
Napisano

pa?e vse povprek samo je treba na nosilec pri motorju pazit da je enak, ?e ne ga mora? premontirat iz obstoje?ega motorja na tega, ki ga misli? vstavit.

to sploh ni noben problem, take stvari smo ?e delal na fatherjjevem Daihatsuju (?e davnega let 2000, ko sm bil ?e otrok :D), smo menjal diesel motor za 1.3 GT.

Symon itaq, da je pol bolj? 2.5 sam zanimal me je, ?e so to isti motorji oz. vsaj podobni :) hvala za odgovore

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

nissan z350 zadnji model-modificiran.Tank na 4 kolesih z reaktivnim pogonom.

tank zaradi tega, ker si od znotzraj za??iten kot v tanko in reaktivni pogon, ker se glede na ob?utek tanka dobesedno izstreli? na cesti.

Sedaj kupujem ?e enega z-ja, za tamalo.

:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Nobeden ni prebral navodil kako je potrebno vozit Wankla

to?no to, eni vidijo sam to kok je mala kubika?a pa tolk konjev to pa more it, noben se pa konkretno ne pozanima glede wanklovih motorjev pred nakupom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ewo jaz pa sem se pelal po rahlem klancu navzgor mimo po?ivali??a polskava pa me je radar blisno ko sem mel na ?tevcu 215km/h radar pa me je zmero 212....

a si se vsej nasmeju :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Je bla kr ob?utna razlika (meril sicer nisem s ?toperco)! :P

To vem da ne, ampak spra?ujem zato, ker se mi na avtocesti konkretno pozna, se zlo matra, da pride na brzino 130km/h. Ampak ?e zdej nvem, a je to fora u gumah, al je slu?ajn ravn u tem momentu, ko sm gume menju pr?lo do kake okvare ?esa, ker je tut poraba (kot sm ?e omenu v eni temi) kr mal podivjala.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Spomnem se kako je blo na Mx5, ko sm dal 17ke (215/40/17), namesto prej?njih 14 colk, pa je top spid padu iz cca. 210 na sam ?e 195 (po ?tevcu govorim). :blush:

Pr odprti strehi, pa ?e nadaljnjih 10-15 kmh! :hudicek:

kok je blo pa s pospe?kim?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.