S Simonom se je dobro kak?en dan prej sli?at, pa da pove? naj ti da nadometno makino (ponavadi ima kak?nega Clia na lagerju, ki ga znam jaz peljat s povpre?no porabo 5 litrov, hehe).
vidim da je tale Simon kar prava izbira za katerikoli servis ... Namre? ?aka me serivs na 100.000 KM pri Mazda6 karavan, 2.0 dizel, 2006 letnik.
Zanima me ?e ?e dele kot so filtri, olje in ostale stvari potrebne za servis kupite sami?
Hvala za odgovore in lep pozdrav.
Jaz bi to kar Pelku prepustil, on to?no ve kje vzet material, dobi ga ugodneje kot ga bo posamezna fizi?na oseba, plus to da ti potem lahko da garancijo na material kot tudi na opravljeno storitev!
Bencinarja so kar skritizirali sploh avtomatika - diesel je bil pa povsod pohvaljen in je celo zmagal v primerjalnem testu Autobilda - in to celo pred VW Turanom (da se ni slu?ajno Nemcem zme?alo ), iX35 in Kugo.
Pri nas bi garant KUGA zmagala, ker bi se je vsi bali, sploh ji nih?e ne bi upal pristopit ali konkuritat!
Nedolgo nazaj mi je nek serviser vgradil LPG sve?ke in mi potem razlagal, da so to sve?ke za bencin in plin, saj 'P' pomeni petrol, 'G' pa gas... hehehe.... LPG seveda pomeni Liquefied petrolium gas oz. uteko?injen naftni plin.
Kako se pelje s temi "super duper" sve?icami, ali je kaj razlike, ker tudi sam razmi?ljam jih vgradit noter?
Ne vem kater del je tako sme?en, prvi ali drugi, sicer pa verjamem da se ve? oseb znotraj RS pi?e Jan?a kakor pa s tvojim priimkom, ki na?eloma bolj pristoji ne?nej?emu spolu oz. izmi?ljenim bitjem!
Sicer pa naj bi bila MPS zelo specifi?na pri predelavi na LPG, v nekaterih stvareh se razlikuje od motorja ki je v CX7, katerih kar nekaj potuje na LPG po na?ih cestah, tako da predelava baje ni tak pasulj kot se zdi na prvi pogled.
@Bo?tjanZorko - V kolikor prodaja ne uspe kot si (ste) si zamislil-i, mislim da je predelava na LPG super ideja. Enega Bo?tjana ?e imamo na forumu, ki je predelal 6-ko MPS na LPG, dec je dejansko inovator na tem podro?ju. Predlagam da si malo izmenjata informacije glede izvedbe!
Danes dal spet klimo ?timat (imam ?e pod garancijsko izjavo, odkar sem stroja kupil lansk let). Za nadomestnega so mi pa dali Volvaka 2.4D V70, kaka ?katla - ?e tko sovra?im Volvake, ta pa ?e Navornik in karavanđija!
Zanimivo, na Mazdi 3 GTA (uklopko in grega) in dizlu (Deeyan) laufa? ?e ima kak Mazda? z Mazdo 6 ?anso bi se prav dobil z njim da probamo preden naro?imo, da ne bi kdo naro?il za brezveze, ker nimam namena nikogar nategnit.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
S2000 je res brutalna lepotica, ampak za 12 let staro makino tolko ke?a, uf res so drage!
Bmw Hro?? - ni mi v?e?;
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5886722&show=1
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani