78km/h - omejitev 50 km/h...lih prtisnu sm ga po klan?ku iz smeri gospodarca pa do semaforja kjer gre? na levo proti ?elezni?ki, desno pa tivoli, sam kaj ?em, popusta ni pa ni? dala, mah sej bo.
pa tam skoz stojijo...no ce se boljs pocutis mene so na istem kraju 7 let nazaj dobili (namest 50, sem mel 106km/h, sodnik je bil in takrat ene 58.000 sit ce se prav spomnem)
aja se to, 60km/h se neha pri stadionu, allysa ma prav
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
na telefonu mam micro memory stick 1GB, kjer mam muzke za cca 10 ur.
telefon potem povezem s kablom za slusalke kjer je tudi mikrofon
in vse to prek kaseto-adapterja v avtoradio
super je to, ker je zvok zelo dober in dodatni plus je ta, da ce recimo med predvajajnjem muzke pride do klica, se muzka pavzira in potem prek gumba na kablu (pri mikrofonu) se pogovarjam normalno (un na drugi strani se pa slisi prek zvocnikov)
tile cehi niso tok slabi mogoce
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
No, sedaj pa me res zanimajo va?i komentariji na v?eraj?njo ?upo na Eurosongu...in kak?ni so va?i vtisi (tistih, ki ste gledali seveda)???
jaz bi zmagovalce ustrelil na licu mesta...tok antipaticnega cloveka ze dolgo nisem videl
pa seveda morajo mahat z unimi neumnimi tri prsti...
budale
ne bom vec gledal
Samo v razmislek: je kdo opazil komu smo slovenci dali 12, pa 10, pa 8 ,..to?k????? Pa komu mi to v rit lezemo????? V takih situacijah me je pa kar sram, da nosim SLO potni list!!!!!!
to je zaradi tega, ker a ves kok teh 12, 10 pa 8 tock zivi v sloveniji?
se mal pa sploh ne bom vec slisal slovenscine v LJ...se slovenci so zacel govort "majke mi, gorak..itd itd"....tko,da jaz se ne cudim
..za porabo bo? moral vpra?at kar b-mx6, mi je pa zadnji? zaupal, da jo je "teral" od Primorske do Kr?kega in imel porabo okoli 13 l/100km (ne me dr?at za besedo)..
teral je stealtha in poraba 13l/100km???
dobr da ni mel 5.6l/100 km
Samo en predlog za vse ki imate potovalne ra?unalnike in s tem povezane dileme.............zakaj pa nebi tako kot tisti ki nimamo teh ?ud tehnike gledali ?tev?ek za benz in ko le ta pride na rde?e polje oz. ko se pri?ge lu?ka ?li tankat, neglede na to kaj pravi PR !? :ne vem:
Ker meni se to zana?anje na "pametno" elektroniko ne zdi kej preve? "pametno"
Mislim da ?tev?ek ne la?e in boste z njim imeli najbolj zanesljiv indikator koli?ine bencina v tanku.
Toliko v razmislek.
amen!
matko, ce mislis pustit gor jeklena platisca, ki so mimogrede siroka 6" potem absolutno otpade katerikola druga dimenzija razen 195/65 15. Pri teh platiscih je ze 195 (pre)siroka guma (balon efekt)...ce bi dal npr. 205/60 15 potem bo efekt slabsi pa se homologirat moras.
V dimenziji 195/65 15 priporocam indeks V (se pravi 195/65 15R 91V) in Bridgestone ER300 (so mal bolj sportne)
drugace pa mas homologirano se 205/55 16 (nakup novih felten, +350-400eur dalje)
in pa 215/45 17 (+450-500 dalje)
Te Mazde tak pa tak ne mislim vzet ker sem jo v?eraj vozil,nekaj mi ni blo uredu ?e takoj na za?etku pa barva mi sploh ni v?e?,tole bi ?el pogledat,kaj pa na to pravite:
normalno je da je sklopka trda, ma pa tud krajsi hod
ce primerjam z bmw 3, kjer je sklopka mehkejsa in ma daljsi hod
vidm da ma CE opremo, nisem pa preprican glede ESP (ceprav mislim, da nemske so ga mele) se vid ce mas gumb TCS na levi strani, tam kjer so gumbi za nivo luci pa zatemnitev instrumentov
ne vem kje so najdli 8 airbagov ampaok ok, trgovski trik
ASD nice one
naknadno je oblekel volan v usnje
126000km , mora met veliki servis narejen (lahko, da ma vec kilometrov, preveris lahko na mazda servisu)
notranjost je kar crna in ne siva
pa rad bi te opozoril, da je bele barve
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
sam ta poraba (relacije, 11l/100km) za 230 Hp je cist adijo...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani