Skoči na vsebino
Policaji me imajo radi?
Napisano

ja,..samo ni do ruskega carja,..je sam do obvoznce :blink:

ja to ja, sem mislil gelde stadiona..se pravi stadion proti centru je 50km/h, stadion do wtc-ja 60km/h, naprej pa 50km/h

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Policaji me imajo radi?
Napisano

78km/h - omejitev 50 km/h...lih prtisnu sm ga po klan?ku iz smeri gospodarca pa do semaforja kjer gre? na levo proti ?elezni?ki, desno pa tivoli, sam kaj ?em, popusta ni pa ni? dala, mah sej bo.

pa tam skoz stojijo...no ce se boljs pocutis mene so na istem kraju 7 let nazaj dobili (namest 50, sem mel 106km/h, sodnik je bil in takrat ene 58.000 sit ce se prav spomnem)

aja se to, 60km/h se neha pri stadionu, allysa ma prav

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EUROSONG 2007
Napisano

komar, sam res, skoz si v mariboru...moras mal izven MB obmocja no

a si sploh kdaj izven meja slovenije sel??? :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

kaksne gume pa isces?

recimo pri lasicu mas bridgestone re720 (H) 195/50 15 za manj kot 50eur

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ceski mp3 in avtotelefon :)
Napisano

baterija je kar pridna, ce non stop igrajo mp3 potem ravno do kosova pridem :)

Imam pa Z530i (baterija je res fenomen na tem telefonu, normalna uporaba = 5 dni)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ceski mp3 in avtotelefon :)
Napisano

Zelo cheap varianta

na telefonu mam micro memory stick 1GB, kjer mam muzke za cca 10 ur.

Objavljena slika

telefon potem povezem s kablom za slusalke kjer je tudi mikrofon

Objavljena slika

in vse to prek kaseto-adapterja v avtoradio

Objavljena slika

super je to, ker je zvok zelo dober in dodatni plus je ta, da ce recimo med predvajajnjem muzke pride do klica, se muzka pavzira in potem prek gumba na kablu (pri mikrofonu) se pogovarjam normalno (un na drugi strani se pa slisi prek zvocnikov)

tile cehi niso tok slabi mogoce :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EUROSONG 2007
Napisano

No, sedaj pa me res zanimajo va?i komentariji na v?eraj?njo ?upo Objavljena slika na Eurosongu...in kak?ni so va?i vtisi (tistih, ki ste gledali seveda)???

jaz bi zmagovalce ustrelil na licu mesta...tok antipaticnega cloveka ze dolgo nisem videl

pa seveda morajo mahat z unimi neumnimi tri prsti...

budale

ne bom vec gledal

Samo v razmislek: je kdo opazil komu smo slovenci dali 12, pa 10, pa 8 ,..to?k????? Pa komu mi to v rit lezemo????? V takih situacijah me je pa kar sram, da nosim SLO potni list!!!!!! :vskalo:

to je zaradi tega, ker a ves kok teh 12, 10 pa 8 tock zivi v sloveniji?

se mal pa sploh ne bom vec slisal slovenscine v LJ...se slovenci so zacel govort "majke mi, gorak..itd itd"....tko,da jaz se ne cudim

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

tak avto sem mel ene dva tedna kot nadomestnega....lahko ti povem, da ne gre nikamor....

sploh ce je referenca calibra

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ne nisem

v mislih sem imel recimo manvriranje na parkingu ali taksne stvari ko se takoj oglasi ta glupi beeeeep...

ce bi bil skoz nepripet se ital uganse beeeeep cez nekaj minut pa me ne bi motil

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

..za porabo bo? moral vpra?at kar b-mx6, mi je pa zadnji? zaupal, da jo je "teral" od Primorske do Kr?kega in imel porabo okoli 13 l/100km (ne me dr?at za besedo).. B)

teral je stealtha in poraba 13l/100km???

dobr da ni mel 5.6l/100 km

:vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Potovalni ra?unalnik
Napisano

Samo en predlog za vse ki imate potovalne ra?unalnike in s tem povezane dileme.............zakaj pa nebi tako kot tisti ki nimamo teh ?ud tehnike gledali ?tev?ek za benz in ko le ta pride na rde?e polje oz. ko se pri?ge lu?ka ?li tankat, neglede na to kaj pravi PR !? :ne vem:

Ker meni se to zana?anje na "pametno" elektroniko ne zdi kej preve? "pametno" :blink:

Mislim da ?tev?ek ne la?e in boste z njim imeli najbolj zanesljiv indikator koli?ine bencina v tanku.

Toliko v razmislek. ;)

amen!

:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

jao kere feltne...ET je odvisen od medotove ritke

sem zgubil spostovanje do firme ronal... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 - kolesa
Napisano

matko, ce mislis pustit gor jeklena platisca, ki so mimogrede siroka 6" potem absolutno otpade katerikola druga dimenzija razen 195/65 15. Pri teh platiscih je ze 195 (pre)siroka guma (balon efekt)...ce bi dal npr. 205/60 15 potem bo efekt slabsi pa se homologirat moras.

V dimenziji 195/65 15 priporocam indeks V (se pravi 195/65 15R 91V) in Bridgestone ER300 (so mal bolj sportne)

drugace pa mas homologirano se 205/55 16 (nakup novih felten, +350-400eur dalje)

in pa 215/45 17 (+450-500 dalje)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin/Dizel
Napisano

uzitek v voznji: ce je uzitek v voznji nabijanje v visoke vrtljaje pol ja, drugace pa benz 105 nima sans proti cd110

pozimi je cd110 ene 10 krat pred benzom glih zaradi webasta...sprednje sipe se odtalijo v sekundi, pri benzu cakas celo vecnost...

sam ne na pamet govort

vseen v primeru mazde 3 se splaca benz, ker je mnogo cenejsa

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te Mazde tak pa tak ne mislim vzet ker sem jo v?eraj vozil,nekaj mi ni blo uredu ?e takoj na za?etku pa barva mi sploh ni v?e?,tole bi ?el pogledat,kaj pa na to pravite:

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1297303

Sem ?e klical iz slu?be mi je prodajalec rekel da je iz Nem?ije!

tale pa tudi najbrz nima 118000 km...volan je v obupnem stanju se takoj vidi

menjalnik je tud znucan ampak je to lahko tudi zaradi serijske napake

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

normalno je da je sklopka trda, ma pa tud krajsi hod

ce primerjam z bmw 3, kjer je sklopka mehkejsa in ma daljsi hod

vidm da ma CE opremo, nisem pa preprican glede ESP (ceprav mislim, da nemske so ga mele) se vid ce mas gumb TCS na levi strani, tam kjer so gumbi za nivo luci pa zatemnitev instrumentov

ne vem kje so najdli 8 airbagov ampaok ok, trgovski trik

ASD :hohoho::hohoho: nice one

naknadno je oblekel volan v usnje

126000km , mora met veliki servis narejen (lahko, da ma vec kilometrov, preveris lahko na mazda servisu)

notranjost je kar crna in ne siva

pa rad bi te opozoril, da je bele barve :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.